De Beste Blenders voor Shakes, Smoothies, Soepen en Meer

0
250
Creatieve Familie/Shutterstock.com

Een blender is net een blender, toch? Dat is absoluut niet waar. Verschillende mensen hebben verschillende eigenschappen als het gaat om het kopen van een blender die aan hun behoeften voldoet. De meeste van de tijd kosten is een punt van zorg als goed.

Wat te Zoeken in een Grote Blender

Vitamix en Blendtec zijn strijden met elkaar in de beste blender oorlog voor decennia. Doet één van deze spelers nog steeds hoogtij vieren, of is een alternatief model verdient uw hard-earned geld? Laten we erachter te komen!

Of u nu op zoek bent naar een frosty eiwit shake, blend ingrediënten voor een heerlijk gerecht, of zweep een vitamine-verpakt smoothie, heb je een aantal belangrijke functies te overwegen in een blender. Hier is wat u moet weten bij het zoeken naar de juiste blender om te voldoen aan uw behoeften:

  • Motor kracht: De kracht van de motor heeft veel te maken met het vermogen van een blender te mengen ingrediënten effectief.
  • Blade design: Aantal bladen vertrouwen op scherpte te snijden van ingrediënten, maar ze verliezen uiteindelijk hun zijde. Dit kan gebeuren sneller met grotere, hardere ingrediënten, zoals ijs of granen. Nog steeds, ze kunnen een goede oplossing zijn als ze gemaakt kunnen worden. Andere bladen zijn opzettelijk saai, met een motorvermogen te verpletteren via het voedsel met behulp van brute kracht. Deze bladen hoeven nooit te worden geslepen en vaak al een zeer lange tijd. Beide oplossingen kan goed zijn, maar je moet weten wat je krijgt.
  • Innovatieve functies: het Verstrekken van instellen-en-vergeten-het automatische functies vergen veel van het giswerk uit van het mengen.
  • Blade kracht: Messen van gehard staal zijn wat u zoekt. Ze kunnen de stroom door middel van voedsel met een sterke motor of houd een rand meer.
  • Kwaliteit: Alle macht heeft om te worden opgenomen. De materialen en de techniek in de blender structuur zijn net zo belangrijk als de kwaliteit van de schakelaars en andere elektronica.
  • Garantie: duurder blenders zijn bedoeld om jaren mee, en de prijs meestal weerspiegelt dat.

Zoals met de meeste items kunt u vinden in een blender die effectief, hoge kwaliteit, of goedkoop, maar je moet kies twee van die functies op een gegeven moment. Laten we een kijkje nemen naar hoe de picks shake-out.

Beste Algemeen: Blendtec Klassieke 575 met 90oz WildSide+ Pot

Blendtec

Blendtec en Vitamix zal waarschijnlijk voor de strijd om de kroon van de beste blender voor de komende jaren. Beide zijn van hoge kracht blenders die mix verbazingwekkend goed voor vele jaren. Ik bezit beide van hen en eiwit shakes per dag. De rand gaat naar de Blendtec deze dagen, vooral als gevolg van de acht-jaar garantie en omdat van die WildSide+ pot. De vaas op de Blendtec heeft een flatscreen vijfde kant dat stimuleert een betere vortex, wat resulteert in een meer grondige mix en gladder resultaat.

De Blendtec maakt gebruik van een dik en stomp mes aanpak die gebruik maakt van de krachtige 13 amp motor te snijden via het voedsel via pure brute kracht. Het dikker zaagblad is 10x sterker dan andere blender messen en je nooit zorgen hoeft te maken over het feit dat het scherp is. Andere opvallende kenmerken zijn de automatische mix cycli die u helpen bij het maken van smoothies, soep, ijs, gehele sap, en slagmensen terwijl ook het verstrekken van maximaal vijf handmatige snelheden. De Blendtec maakt het gemakkelijk om de mix van een aantal fantastische creaties, terwijl ook blijvend voor vele jaren.

Beste Algemeen

Blendtec Klassieke 575 Blender – WildSide+ Pot (90 ml) – Professionele Power – Zelf-Reiniging – 4 voorgeprogrammeerde Cycli – 5 Snelheden – Zwart

De Blendtec Klassieke 575 neemt de kroon voor de beste blender dankzij een sterke motor en het mes-systeem, automatische mix cycli, en de industrie is het beste mengen pot. Met een acht-jaar garantie, u kunt rekenen op kwaliteit.

Shop Nu

$319.65
Meer aanbiedingen

De Professionele Halen: Vitamix 5200

Vitamine

De eerste Vitamix machine werd opgericht in 1937 en is de blender van de keuze voor professionele chef-koks en de huis koken foodies overal voor decennia. Het zal altijd een goede optie, en velen kunnen zelfs beweren dat het de beste optie. De Vitamix blinkt uit in zijn eenvoud. Je kan gewoon draaien op een hoog, of u kunt uitvoeren op variabele snelheid, begint langzaam te hakken dingen met minimale chaos en vervolgens aan het opvoeren van de snelheid tot het verkrijgen van de gewenste gladheid.

De Vitamix combineert een scherpe, geharde stalen mes-systeem met een 11,5 amp motor moeiteloos slice door alle ingrediënten. Er zijn verhalen van tientallen jaren oude Vitamix blenders die nog steeds zo goed werkt als op de dag dat ze gemaakt werden. Met zeven jaar garantie, u kunt verwachten dat de Vitamix 5200 om te bereiken dat dezelfde lange levensduur als de heavy-duty Vitamix blenders van oude dank aan de fabrikant voortdurende streven naar kwaliteit engineering. Als u op zoek bent naar de Vitamix reputatie een beetje slimmer pakket, neem een kijkje op de Vitamix A3500 Klim-Serie Smart Blender.

De Professionele Halen

Vitamix 5200 Blender van Professionele kwaliteit, 64 oz. Container, Zwart

De Vitamix lijn van blenders zijn vertrouwd door culinaire professionals voor decennia. De 5200 is een hoogwaardig, krachtig en makkelijk te gebruiken blender die voortbouwt op de traditie van uitstekende Vitamix blenders.

Shop Nu

$379.59
Meer aanbiedingen

De Begroting Halen: Nutri Ninja Persoonlijke en op Maat Blender

Ninja

De Nutri Ninja systeem is een jack-of-all-trades, waarde-optie die heeft veel van dezelfde functies van de beste blenders. In het hart van het systeem is een redelijk sterke 10 amp motor en een controle-unit die zorgt voor een aantal automatische mengen programma ‘ s om het giswerk uit van het mengen. De innovatieve blade design is jar-specifieke, en dat is interessant, want er zijn drie mengen cups en een 72-ounce pitcher. De veelzijdigheid om elke mengen behoefte van kleine porties grotere groep porties helpt om de zaak voor de Nutri Ninja systeem.

U kunt verwachten dat de Nutri Ninja te dienen en in meer van een lichte of middelzware capaciteit. Terwijl de een-jaar beperkte garantie verraadt een kortere levensduur, de prijs van het toestel is ook aanzienlijk minder dan die van de Blendtec of de Vitamix. Als u van plan op het mengen dagelijks of zelfs meerdere keren per dag, moet je waarschijnlijk op zoek naar de Blendtec of Vitamix. Anders, de Nutri Ninja systeem is een goede optie, dat levert veel toegevoegde waarde vermogens voor een zeer redelijke prijs.

De Waarde Halen

Nutri Ninja Persoonlijke en op Maat Blender met 1200 Watt Auto-iQ-Base, 72-Ounce Kruik, en 18, 24, en 32-Ounce Cups met Uitloop Deksels (BL642)

De Nutri Ninja Persoonlijke en op Maat Blender is een jack-of-all-trades die beschrijft tal van mengen van functies in een medium-duty-cycle, maar kosten-effectief systeem.

Shop Nu

$159.99
Meer aanbiedingen

Beste Personal Blender: NutriBullet High-Speed Blender/Mixer Systeem

NutriBullet

De NutriBullet High-Speed Blender/Mixer Systeem is een geweldige optie als u alleen kleine batch, persoonlijke porties van uw favoriete mix. De NutriBullet heeft een relatief sterke 5 amp motor en een mat-ish roestvrij stalen mes-systeem. Het is zo eenvoudig te reinigen is eenvoudig te gebruiken met een snelle druk-en draai-systeem voor het activeren van de single-speed blender.

Bij het mengen van kleinere bedragen, hoef je niet zo veel kracht om dingen gedaan te krijgen. Voor enkele porties, de industriële kracht blenders zijn overkill. U krijgt een grote portie mix van de goedkope Nutribullet.

Beste Personal Blender

NutriBullet NBR-1201 12-Delige High-Speed Blender/Mixer Systeem, Grijs (600 Watt)

De eenvoudig te gebruiken en makkelijk te reinigen NutriBullet High-Speed Blender/Mixer systeem biedt een effectieve en goedkope oplossing voor single-serve mengen behoeften.

Shop Nu

$49.88
Meer aanbiedingen

Beste Waarde Onderdompeling Blender: KOIOS OXA Onderdompeling staafmixer Set

KOIOS

De KOIOS OXA Onderdompeling staafmixer Set is een vier-delige systeem dat bestaat uit een onderdompeling mixer, garde, en mengen beker. Het systeem bevat een krachtige 6 2/3 versterker, 12-speed base unit voorzien van een turbo functie. De KOIOS OXA is goed voor de hand-het mengen van voedsel, zoals milkshakes, babyvoeding, en smoothies.

De macht van de garde is perfect voor het mengen van dingen, zoals roerei en brownie beslag. De chopper bijlage is ideaal voor het hakken van uien, knoflook of iets anders dat u zou kunnen gooien in een salsa mix of ceviche. Deze vier-delige set is een low-cost, high-waarde systeem dat is zeker te krijgen zware gebruik terwijl het nemen van kostbare weinig ruimte in op het aanrecht.

Beste Waarde Onderdompeling Blender

KOIOS oxasmart 800W 12-Speed Onderdompeling staafmixer Set Bestaat uit BPA-Vrij Voedsel Chopper / Ei Klopper / Beker, Titanium Coating Mes, Ergonomische Handgreep Afneembare, Comfortabele Siliconen Knop,Zwart

De KOIOS OXA Onderdompeling staafmixer Set combineert een onderdompeling mixer, garde, chopper, en mengen bekerglas in een low-cost, high-value mengen ingesteld.

Shop Nu

$46.95
Meer aanbiedingen