6 Nybegynner-Tips For Å Lage En God Første YouTube-Video

0
358

Jeg kan huske den aller første gangen jeg laget en YouTube-video. Jeg var ekstremt nervøs og svetter som en gal. Min nervøsitet gjort meg stamme og ved slutten, jeg så ut som om jeg hadde hatt en altfor mange øl kvelden før.

Videoen er nå forlengst slettet (takk Gud), men siden da har jeg vært å finne ut elementer av hva som gjør en god YouTube-video. Hva kan du gjøre for å skape et godt inntrykk foran kameraet? Hvordan kan du få slutt video av beste kvalitet, det kan muligens være?

Se Presentabel

Du ville ha trodd dette var en no-brainer, men i begynnelsen, jeg har aldri giddet å børste håret mitt eller barbering. Se på andre videoer på YouTube, og mange andre folk ikke gidder å heller.

Det er ingenting galt med å ha en skjegg – jeg har en. Men nøkkelen er å se velstelt og presentabel. Ikke gi opp av den bostedsløse personen vibe. Det minste du kan gjøre er å gre håret, ta på rene klær, og generelt være fin å se på. Du ønsker ikke å traumatize barna.

Bruk en Anstendig Video Kamera (App)

Dette er trolig kommer til å bli en sak i strid med noen av dere, men jeg vil si at du ikke trenger å kjøpe et dyrt kamera. Din smartphone kamera vil mer enn nok.

Faktisk vil jeg gå så langt som å si at din smartphone kamera vil gjøre det bedre enn mye av vanlige video-kameraer. Cue morderiske lynch mobs.

Den vanlige standard kamera-app på en smarttelefon er litt begrenset, skjønt. Hvis du har budsjett, prøve og gå for en fin video-appen. Jeg anbefaler den fantastiske Filmatiske Pro, som er tilgjengelig for både iOS og Android.

Det koster bare $14.99 og i min mening, en svært lønnsom investering. Det er en liten læringskurve for å få mest mulig ut av det, men videoene ser fantastisk.

Sett Kameraet På et Stativ

Hvis det er én ting som skriker ut “amatør!” under en video broadcast, det er bildet sjonglering opp og ned som et ekorn på crystal meth. Bildet må være helt glatt, og for at du trenger å sette kameraet på et stativ.

Jeg har en lik den som er avbildet ovenfor, og sin fordel er at det kan sitte på en pult eller noen andre kan holde stativ som er enklere enn å holde telefonen. Det er også frigjør hendene dine når du trenger dem under videoen.

Rigge Opp Anstendig Belysning

I begynnelsen av året, jeg gjorde det jeg trodde var en flott streaming video. Men til min skrekk, jeg fant ut etterpå at belysningen var helt forferdelig. Jeg så ut som en massemorder på lur i en mørk sidegate.

Det er to løsninger på dette. Enten står foran et vindu med direkte sollys streaming i. Eller kjøpe en LED mini-lys som den ovenfor. Teknisk sett er det ment å være knyttet til et DSLR-kamera, men du kan også plassere det på en glatt overflate ved siden av video-kamera, og lyser opp området rundt deg.

Kontroller At Du er koblet Til Lyd

Så, du ser bra, kameraet er stødig og belysning er på topp. Men folk kan høre deg? Dette var en blunder jeg fant meg selv i løpet av det jeg trodde var en låve-stormer av en YouTube-ytelse. Jeg hvisket så stille bare døve lip-leserne kunne forstå meg.

Video skaperne gå en av to ruter her. Du kan enten ha en clip-mikrofon eller kan du ha en skikkelig dusj mikrofon for eksempel den flotte Blå Yeti. Christian nylig profilert noen av de beste mikrofoner på markedet, ett av dem er Yeti.

Samt mikrofon, trenger du også en pop-filter som tar ut uønskede lyder fra din stemme. Dette gjør din røst lyde jevnere og gjør du det enklere å forstå. Forskjellen i lydkvalitet er oppsiktsvekkende.

Øv Dine Ord på Forhånd (Eller Bruk en Sufflør)

Til slutt, er det beste rådet å huske på er å fortelle hva du ønsker å si på forhånd. Ingenting er verre enn å tvinge dine seere til å lytte til deg stamming og famling som Hugh Grant. Det kan endear ham til å kvinnelige fans, men hvis du gjør det, seere vil reagere ved å slå av.

Hvis du ikke tankene prøver om og om igjen til du har lært det du ønsker å si, annet alternativ er å være som en politiker og bruke en sufflør. Du kan enten laste ned og bruke en sufflør-appen på en annen smart enhet, eller du kan bruke en nettleser-basert sufflør.