De Beste hogedrukreinigers voor Uw Woning, Oprit, en Dek

0
242
bubutu

In een perfecte wereld, zou je in staat zijn om een proefrit hogedrukreinigers om te zien of ze geschikt zijn voor uw behoeften. Maar het leven is niet eenvoudig. Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste hogedrukreinigers voor de behoeften van iedereen.

Wat voor Soort Druk die Ring Heb ik Nodig?

Voor het kopen van een hogedrukreiniger, moet u overwegen uw behoeften. Er is geen reden om te grijpen van de meest krachtige hogedrukreiniger op de markt voor routinematige reiniging, en je moet waarschijnlijk voorkomen dat het kopen van een hogedrukreiniger die te groot is voor uw garage.

Je moet ook weten wat het verschil is tussen een elektrische en benzine hogedrukreinigers. Op een zeer eenvoudig niveau, benzine hogedrukreinigers zijn krachtiger dan de elektrische hogedrukreinigers, maar ze hebben ook meer lastig en duurder dan elektrische hogedrukreinigers.

Hier is een spoedcursus hogedrukreinigers:

  • Elektrische hogedrukreinigers: Elektrische hogedrukreinigers zijn ongelooflijk goedkoop, ze hoeven niet een ton van onderhoud, en zij kunnen gebruikt worden binnenshuis (je weet wel, omdat zij niet op gas). Ze zijn misschien niet zo krachtig of duurzaam gas hogedrukreinigers, maar ze zijn ideaal voor de meeste routine-reiniging banen, en ze zijn klein genoeg om te passen in een kast.
  • Gas-hogedrukreinigers: Uw dagelijkse gas-aangedreven hogedrukreiniger kan snijden door een schoonmaakbeurt. De prijzen variëren van “betaalbare” tot “self-induced faillissement,’ maar zelfs de goedkoopste benzine hogedrukreinigers zijn krachtiger en duurzamer dan de elektrische ringen. Gewoon in gedachten houden dat ze extra onderhoud (vooral voor de winter opslag), ze zijn een beetje groot, en ze hebben de neiging om een afweging tussen de 70 en 150 kilo.

Nu dat u weet wat voor soort hogedrukreiniger u naar op zoek bent, het is tijd om erin te komen. Hier zijn de beste hogedrukreinigers en alle details die u nodig hebt om te beslissen welke de juiste is voor u.

Als een side-note, verlaten we het hete gas hogedrukreinigers uit dit artikel, want ze kosten ongeveer $3,500. Ze zijn de moeite waard te huren als uw huis is in heel slechte staat, maar we zouden geen stel voor het kopen van een (tenzij je van plan bent om te beginnen met een druk wassen business).

De Beste Overall: Zon Joe SPX3000 Elektrische hogedrukreiniger

Zon Joe

Als u op zoek bent naar een betaalbare, compacte, krachtige hogedrukreiniger, dan moet u check out de Zon Joe SPX3000 elektrische wasmachine. Het duwt het water op met een kracht van 2,030 PSI, en het heeft zelfs een ingebouwde boiler die warm water tot 104 graden Fahrenheit (een functie, die meestal gereserveerd voor $3,500 commercial-grade macht ringen).

Ondanks de Zon Joe ‘ s compacte formaat is uitgerust met een 20 meter slang, en het is gebouwd met twee wasmiddel tanks en vijf mondstuk bijlagen voor andere schoonmaak taken. Dit ding is een fantastisch compromis tussen een draagbare elektrische hogedrukreiniger en een krachtige gas-wasser.

De Beste Algemene

Zon Joe SPX3000 Druk Joe 2030 PSI 1.76 GPM 14.5-Amp Elektrische hogedrukreiniger

Op 2,030 PSI, de Zon Joe SPX3000 is een krachtige, betaalbare elektrische hogedrukreiniger. Het is een geweldige keuze voor iedereen die wil om te mengen met de kracht van een gas hogedrukreiniger met het gemak van een elektrische hogedrukreiniger.

Shop Nu

$83.00
Meer aanbiedingen

De Begroting Halen: Stanley SHP1600 Elektrische hogedrukreiniger

Stanley

De Stanley SHP1600 elektrische hogedrukreiniger kosten minder dan $100 en beschikt over een fatsoenlijke 1,600 PSI. Klein en lichtgewicht, is gemakkelijk op te bergen in de garage of aan de binnenkant voor een aantal binnen te reinigen. Het komt ook met een 20′ slang beslag en heeft een verstelbare slang mondstuk, zodat u kunt bereiken en reinigen van diverse oppervlakken.

Als u slechts een hogedrukreiniger voor routinematige reiniging, dit is een no-brainer. Het is misschien niet zo krachtig als andere elektrische hogedrukreinigers (en niet een kaars houden aan gaswassers), maar het is sterk genoeg voor normale reiniging banen en klein genoeg te smullen weg wanneer niet in gebruik.

De Begroting Halen

Stanley SHP1600 Elektrische Wasmachine, 1600 PSI, Geel

De Stanley SHP1600 elektrische hogedrukreiniger heeft 1,600 PSI, die perfect geschikt is voor de meeste routine-reiniging banen. Voor minder dan $100, dit is de ideale hogedrukreiniger voor de meeste huiseigenaren.

Shop Nu

$90.23
Meer aanbiedingen

De Premie Halen: Simpson MSH3125 Gas hogedrukreiniger

Simpson

De Simpson MSH3125 is een fantastische 3,200 PSI gas hogedrukreiniger. Uitgevoerd op een Honda GC190 motor, het is gebouwd met duurzame frame van staal die moeten overleven in een decennium van regelmatig gebruik. En niet te vergeten deze hogedrukreiniger is verrassend mobiele (u bedanken voor de gigantische banden), en het heeft vijf quick-connect-sproeiers en een 25′ slang voor de reiniging van de situatie.

Natuurlijk, het is de moeite waard op te merken dat de Simpson MSH3125 is bijna zo groot als een grasmaaier. Als u bezorgd bent over de opslag, u wilt krijgen een kleinere benzine hogedrukreiniger of een elektrische hogedrukreiniger.

De Premie Halen

Simpson MSH3125 MegaShot Gas hogedrukreiniger Aangedreven door Honda GC190, 3200 PSI bij 2.5 GPM

De Simpson MSH3125 is een fantastische 3,200 PSI gas hogedrukreiniger. Het is gebouwd met duurzame stalen frame en is verrassend mobiele ondanks de grootte.

Shop Nu

$378.00
Meer aanbiedingen

Een Betaalbare Gas Wasmachine: WEN PW3100 Gas hogedrukreiniger

WEN

Je hoeft niet om de dop van $400 te krijgen van de kracht van een gas hogedrukreiniger. De WEN PW3100 gas hogedrukreiniger kost ongeveer zoveel als een premium elektrische hogedrukreiniger, maar het heeft een behoorlijke 3,100 PSI, komt met vijf quick-connect-sproeiers, en bevat zelfs een 30 ” slang.

De WEN PW3100 is een stuk kleiner dan de meeste gas-hogedrukreinigers (over 2′ 2′), dus je hoeft niet te veel zorgen over de opslag. Maar het is meestal gemaakt van kunststof, en lichtgewicht metaal, dus het kan niet zo lang als sommige andere benzine hogedrukreinigers.

Een Betaalbare Gas Wasmachine

WEN PW3100 Gas-Aangedreven 3100 PSI 208cc hogedrukreiniger, CARB-Compatibele

De WEN PW3100 3,100 PSI gas hogedrukreiniger is verrassend betaalbaar en compact, en het heeft alle functies die u zou verwachten van een dure benzine hogedrukreiniger.

Shop Nu

$328.45
Meer aanbiedingen

Voor Professionals: Bud Generac 6565 Gas Hogedrukreiniger

Generac

Op zoek naar een extra krachtige hogedrukreiniger? De Generac 6565 gas hogedrukreiniger is ontworpen voor commercieel gebruik, en biedt een geweldige 4,200 PSI van het reinigen van de macht. Gemaakt met grote, duurzame materialen, het komt met vijf quick-connect-mondstukken voor verschillende schoonmaak situaties en heeft een belachelijk lang 50′ slang dat is sterk genoeg om jaren van misbruik.

De Generac 6565 biedt meer vermogen dan de meeste mensen nodig hebben. Als u op zoek bent naar dat soort van macht (dit is je werk, je hebt veel goederen, enz.), dan is dit de hogedrukreiniger voor u. Maar als je gewoon wilt om af te wassen de zijkant van het huis een paar keer per jaar, is het misschien slimmer om te gaan met een goedkopere (misschien elektrische) hogedrukreiniger.

Voor Professionals

Generac 6565 4,200 PSI 4.0 GPM 420cc OHV Benzine Aangedreven Commerciële hogedrukreiniger

Met 4200 PSI van het reinigen van de macht, de Generac 6565 is ideaal voor professioneel gebruik. Het is super sterk, super duurzaam, en kan op zijn beurt een grote schoonmaak banen in cakewalks.

Shop Nu

$989.00
Meer aanbiedingen