Den Beste Smarttelefonen Apps For Å Lytte Til Podcaster

0
344

Det er et vell av podcastene som er tilgjengelige der ute som er en stor kilde til informasjon, ikke bare for å underholde oss, men også gjør oss smartere og fôring vår nysgjerrighet.

De gir en opplevelse vurderingen av en radio show, alt fra lys-hearted komedie til detaljert informasjon om en rekke emner. Enten du liker politisk analyse viser, eller true crime leting, det er en voksende liste av ulike podcast emner som kan vekke din følelse av undring og interesse. Plus, det er lett å bli hekta, og de kan raskt ta opp plass på din smarttelefon er lagring.

Heldigvis, en god podcast-app skal gjøre det enkelt å finne nytt innhold og håndplukke dine favoritt podcaster, slik at du kan lytte til dem effektivt uansett hvor og når du vil.

Å velge den beste app for å lytte til podcaster avhenger av emner og funksjoner du trenger, og lytte stil. For å hjelpe deg med å bestemme, her er vår roundup av smarttelefon-apps for å høre på podcaster.

Pocket Kaster

Pocket Kaster det er flott hvis du ønsker å maksimere tid og veksle mellom forskjellige enheter uten å bli straffet for bytte plattformer.

Det tilbyr et utvalg av kontroller, blant annet volum boost for å eliminere støy og forbedre lyden av stemmer, trim stillhet, som kutter ut stille pauser, og hastighet kontroller for å justere avspillingshastigheten.

Appen kan også bygge en Opp Neste kø automatisk, slik at du alltid har noe nytt å lytte til. Plus, sin kuratert Oppdage kategorien har populariteten diagrammer, anbefalinger og trending funksjon som gir deg innsikt i andre podcaster som kan være verdt å sjekke ut.

Du kan også søke etter podcaster etter kategori, nettverk eller i regionen, planlegge nedlastinger mens du sover, synkronisere episoder automatisk mellom Lommen Kaster web app, Android, iOS, og flere lagringsalternativer. Det er også kompatibel med AirPlay, CarPlay, Sonos og Google Kastet.

Ulempen med Lomme-Tv er kan du bare lytte til podcaster du abonnerer på, så kan du ikke prøve et par episoder av en ny podcast finner du før du abonnere på den. Du har fortsatt muligheten til å avmelde seg fra et vis hvis du ikke liker det, eller bruke beta web-versjon å prøve ut podcaster før du legger dem til dine abonnementer.

Det er en betalt app, men en 14-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig, slik at du kan prøve den og se om du liker det.

Stitcher

Stitcher steg i gradene som en on-demand-internet radio-tjenesten, men over tid, har det blitt en av de beste smartphone apps for å høre på podcaster.

Det spesialiserer seg i original og eksklusive innhold, som du kan “sy” sammen til en spilleliste med din favoritt-programmer eller bla gjennom enkelte emnene å finne nye podcaster. Du kan også kombinere dem med faktiske radio-innhold som nyheter eller din favoritt show.

Takket være sin podcast oppdagelsen motor, hovedføden eller forsiden viser nye episoder som tyder på podcaster det tror du vil like, basert på dine favoritt-temaer og lytte smak.

Dens rene og intuitivt grensesnitt er også fleksibel, og gir deg alternativer som å sette forside, lagret episoder eller din favoritt spillelister som standard side når du starter Stitcher.

Stitcher har en gratis basic-versjonen, men hvis du ønsker en ad-gratis lytteopplevelse med tilgang til originale eksklusive show og bonus episoder av visse programmer, kan du oppgradere til premium-versjonen.

Det er den tilgjengelig for Android-og iOS-smarttelefoner.

Castbox

Castbox er en gratis app til smarttelefon for å spille av podcaster og andre engasjerende historier i ulike former som lydbøker og on-demand radio.

Det har en ren og intuitivt grensesnitt som du kan organisere din podcaster, og selv gir forslag til nytt innhold du kan lytte til. Plus, kan du laste ned innhold for å spille mens du er frakoblet. Den eneste ulempen er at det er ingen måte å angi spille for eller merk episoder som spilte.

En av dens imponerende funksjoner, som er i sin-audio-søk funksjonen, som lar deg søke etter og finne flere podcaster basert på din smak, ved hjelp av nøkkelord, koder eller uttrykk i lydfilen.

Du kan bruke Castbox for gratis hvis du ikke tankene irriterende blinkende ikonet som dytter deg å oppgradere til Premium-konto. Du kan installere det på Android eller iOS, og at det er kompatibelt med Apple-Klokke, Google Kastet, CarPlay, og Amazon Echo.

Spreaker

Hvis du heller vil prøve flere viser på en gang i stedet for å dykke dypt inn i en podcast serien på en gang, Spreaker vil hjelpe deg med å kuratere en strøm av episoder fra forskjellige podcaster rundt bestemte temaer.

Du kan også utforske podcaster basert på emner eller kategorier, men Spreaker vil sortere dem i Netflix-stil kategorier rundt felles fag som Teknologi -, Utdannings -, Trenings -, Populær-programmer, blant andre emner.

Gjennom sin Tv – fanen, kan du finne en vis du liker eller mer på et channel fra sitt tema-basert stasjoner som komedie, musikk, nyheter, religion, idrett, offentlige radio-programmer og mer. Den Utforsker-fanen din manuelt kuratert innhold som vises, og podcaster er oppført etter kategori og popularitet.

Du kan laste ned Spreaker for din Android-eller iOS-smarttelefon.

Spotify

Populært kjent som en av de beste musikk-streaming-tjenester, som Spotify er også en podcast spiller app. Du kan organisere og lytte til dine favoritt podcaster, som bor i et dedikert område bortsett fra musikken, og oppdage mer fra tusenvis av programmer på plattformen.

Hvis du er en eksisterende Spotify abonnent og ønsker å flette musikk med podcaster, dette er et flott alternativ. Du vil imidlertid ikke få meldinger om nye episoder.

Spotify lar deg lagre dine favoritt podcaster med nye episoder automatisk lagret for deg. Det gir deg også anbefalinger om andre podcaster og omtalt viser. Pluss, hvis du er en Premium plan-bruker, kan du lagre podcaster for å høre senere når du er frakoblet, eller når du ikke har en internett-tilkobling.

Spotify er tilgjengelig for Android-og iOS-smarttelefoner, men du må sjekke om den er tilgjengelig i ditt land før du laster ned appen.

Spille rundt med disse og andre podcast-apps for å finne en som passer din smak og behov, som podcast vaner, mer ofte enn ikke bestemme appen du vil gå for.