Sommige Windows-10 Gebruikers Zijn Gevangen in de Stand S

0
310
Microsoft

Windows 10 s S Mode laat je niet installeren van de software van buiten de Winkel of zelfs verandering van de Rand van de standaard zoekmachine. Als u hebt gekocht een Oppervlakte Gaat deze week, heb je waarschijnlijk al gevangen in de S Stand.

Dit probleem geldt voor de mensen die de aankoop van een Oppervlakte Gaan, Oppervlakte Laptop, of een van de andere apparaten die in de S Stand. U bent verondersteld om te worden in staat om te vertrekken S Mode gratis. Microsoft oorspronkelijk gepland tot betaling van $100 voor het verlaten van de S-Stand, echter, dus de optie om de S-Stand is in de app Store.

De app Store is “laat S Mode” – functie is gebroken voor drie dagen, echter. Als een thread op het Microsoft Answers forum wordt beschreven, zijn de gebruikers van het zien van lege grijze schermen in de app Store wanneer u probeert om te vertrekken S Mode.

KJohnsonBMD/Shutterstock.com

Het is duidelijk, dit is vrij slecht: Mensen die gekocht van een Oppervlak Gaan of een andere S-Modus PC aan het begin van deze week zijn totaal niet in staat om te vertrekken S Mode en het daadwerkelijk installeren van de software die ze willen gebruiken op hun apparaat al de hele week. Zo ver als Windows bugs gaan, worden gevangen in de S-Stand is een vrij slecht één die kunnen maken dat iemand ‘ s nieuwe hardware totaal nutteloos. Hoeveel Oppervlak Go ‘ s zijn terug naar de winkel deze week?

Er lijken een aantal manieren om dit: Een forum poster beweert hij bracht twee uur aan de telefoon met de Ondersteuning van Microsoft, die uiteindelijk het probleem opgelost. Sommigen zeggen dat als u een reset van uw PC en snel gebruik maken van de Winkel te verlaten S Mode, die je kunt krijgen van het. Maar, als de app Store updates zelf, het verlaten van de S-Modus functie zal in de pauze een keer opnieuw. Microsoft moet het probleem op te lossen.

Dankzij Woody Leonhard op AskWoody en Barb Boogschutter in voor het spotten van deze.

GERELATEERD: Wat is Windows 10 in de Stand S?

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de xargs Opdracht op Linux
  • “Het Beveiligen van Uw Synology NAS van Ransomware
  • “Moet Je Betalen Als Je Geraakt wordt door Ransomware?
  • “Het Uitschakelen van Windows 10 Vervelend Focus Assist Meldingen
  • “Hoe Factory Reset een Router