Het Uitschakelen van Bing in de Windows-10 Menu Start

0
6730

Windows 10, standaard, stuurt alles wat je zoekt in het Start Menu naar hun servers geven u de resultaten van Bing search—dus moet je ervoor zorgen dat je niet het type wat privé in uw eigen PC Start Menu. Of, u zou gewoon uitschakelen van de Bing-integratie in het Menu Start.

Update: We hebben nu een nieuwe oplossing die werkt in moderne versies van Windows 10! We deze methode getest met Windows 10 oktober 2018 Update.

Het is de moeite waard op te merken dat Android ‘ s standaard zoek-en zelfs iOS ook sturen uw zoekresultaten om hun servers te proberen en krijgen meer relevante resultaten—maar een of andere manier lijkt het anders als je op je computer in je huis probeert te zoeken door middel van uw persoonlijke bestanden.

We zijn zeker blij dat ze een manier om gemakkelijk uitschakelen van de web integratie—het is gewoon de moeite waard op te merken dat als u gebruik wilt maken Cortana, je hebt geen keuze in de vraag of het Start Menu maakt gebruik van Bing, dus je gaat te hebben om het uitschakelen van Cortana uit te schakelen, de web integratie.

Het Uitschakelen van Bing Integratie in het Menu Start

U moet het bewerken van het Windows register om zoekopdrachten op het web in het menu Start.

Hier is onze standaard waarschuwing: met De Register-Editor is een krachtig hulpmiddel en het maken van de verkeerde verandering kan ervoor zorgen dat uw systeem onstabiel of zelfs onbruikbaar. Dit is een eenvoudige verandering, als u de instructies volgt, moet je goed. Maar als je nog nooit hebt gebruikt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor. We raden altijd een back-up van het Register (en uw computer) voor het maken van wijzigingen.

Om te beginnen, opent u de Register-Editor door op Start en typ “regedit”. Dubbelklik op het “Register-Editor” snelkoppeling die verschijnt (of drukt u op Enter) en klik op Ja om de UAC-prompt.

In de Register-Editor gebruik het linkermenu om naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionSearch

Rechts-klik op het Zoeken pictogram en kies Nieuw > DWORD (32-bits) – Waarde. De naam van de nieuwe waarde BingSearchEnabled.

Dubbelklik op de nieuwe BingSearchEnabled waarde opent het dialoogvenster eigenschappen. Het nummer in bij de “Value data” veld moet al 0—zorg ervoor het is nog steeds 0. Klik op OK om door te gaan.

Hieronder BingSearchEnabled, moet je zien CortanaConsent. Dubbelklik op deze waarde en open het dialoogvenster eigenschappen. Wijzig de waardegegevens vak aan “0”.

Als u niet ziet CortanaConsent, maken door het volgen van de stappen die u gebruikt voor het maken van BingSearchEnabled.

Je sluit de Register-Editor nu. Er is geen reden om opnieuw uw machine, als de verandering onmiddellijk van kracht. Als u zoekt naar uw start-menu, u ziet nu alleen lokale resultaten.

Als u wilt dat web zoekresultaten terug, alles wat je hoeft te doen is het openen van de Register-Editor en verander de BingSearchEnabled en CortanaConsent waarden terug naar 1.

Download Onze Één-Klik Op Register Wijzigen

Als je niet comfortabel voor het maken van wijzigingen in het Register zelf, hebben wij twee bestanden te downloaden die u kunt gebruiken. Een bestand schakelt web zoeken vanuit het Menu Start, en het andere bestand zal opnieuw inschakelen zoekopdrachten op het web. Beide zijn opgenomen in de volgende zip-bestand, en elke alleen maar werkt door het veranderen van de waarden die we aangetoond hoe het wijzigen van bovenstaande. Dubbelklik op de één wilt, klikt u op door middel van de aanwijzingen, en de wijziging wordt onmiddellijk.

Download Web Zoeken Overschrijven Van Bestanden

Het Uitschakelen van Bing Integratie in het Menu Start, op de Oude Manier

Update: Microsoft verwijderd dit eenvoudig te gebruiken grafische optie van Windows 10-Jarig bestaan Update. Zelfs als u Cortana uit met een register of een Groep Beleid tweak Windows-10 niet uitschakelen zoekopdrachten op het web in het menu Start. U kunt echter het Start menu zoeken in Google in plaats van Bing, als je wilt.

GERELATEERD: Hoe Maak Cortana Zoeken met Google en Chrome in Plaats van Bing en Rand

Gelukkig Bing is echt makkelijk uit te schakelen, en je moet naar de Cortana zoeken-instellingen-scherm — de eenvoudigste manier om dit te doen is het type “cortana instellingen” in het startmenu en kies de “Cortana & Search settings” – item.

Dit zal het dialoogvenster ‘instellingen’, die gaat er anders uitzien, afhankelijk van of u al hebt uitgeschakeld Cortana of niet.

Als u wilt uitschakelen van de Bing-integratie, zul je ook moeten uitschakelen Cortana — dus haal die schakelaar naar Off.

Nu dat u hebt uitgeschakeld Cortana, de rest van de dialoog zal veranderen, ziet u een optie voor “online Zoeken en web results”, die u gaan wilt uitschakelen — dit is hoe je eigenlijk uitschakelen Bing vanuit het Menu Start.

En wanneer u nu zoeken naar iets, het gaat alleen zoeken op uw eigen PC.

Merk op hoe schoon het is nu — en het zegt “Zoek mijn spullen” in plaats van “Zoeken op het web”.

Merk op dat Als u wilt uitschakelen van de Zoeken vak van de Taakbalk, moet u met de rechtermuisknop en kies de optie Verborgen.