De Beste Batterij-Aangedreven Wi-Fi Cams

0
192

Make-up is een leuk ding om te winkelen voor, maar wat als er een manier was om te krijgen sommige grote schoonheid producten elke maand als een soort cadeautje voor jezelf? Deze abonnement dozen allemaal exact dat te doen.

De Beste Privacy Screen protector voor Uw iPhone
door Andrew Heinzman op 11 februari 2019

Wanneer u gebruikmaakt van een telefoon of een computer in het openbaar, u nodig heeft om uw privacy in het achterhoofd. Je zou het misschien niet het soort persoon die kijkt over de schouders te lezen van sms-berichten, maar er zijn tal van nieuwsgierige mensen in de wereld, en sommige van hen hebben kwaadaardige bedoelingen. Daarom is het belangrijk gebruik te maken van een screen protector die is voorzien van een ingebouwde privacy filter.

De Beste Batterij-Aangedreven Wi-Fi Cams
Craig Lloyd op 11 februari 2019

De meeste Wi-Fi-camera ‘ s vereisen een stopcontact, dat zet een domper op waar je ze kunt plaatsen. Batterij-aangedreven Wi-Fi-camera ‘ s, hoewel niet zo talrijk als hun bekabelde tegenhangers, bieden veel meer flexibele plaatsing. Hier zijn de beste modellen verkrijgbaar.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Batterij-Aangedreven Wi-Fi Cams

Craig Lloyd

@craig_lloyd

11 februari 2019, 8:00 uur EDT 10 februari 2019, 8:45 uur EDT

Craig Lloyd

De meeste Wi-Fi-camera ‘ s vereisen een stopcontact, dat zet een domper op waar je ze kunt plaatsen. Batterij-aangedreven Wi-Fi-camera ‘ s, hoewel niet zo talrijk als hun bekabelde tegenhangers, bieden veel meer flexibele plaatsing. Hier zijn de beste modellen verkrijgbaar.

Als u niet geïnteresseerd bent in het verscheuren van uw muren te lopen draad (of het betalen van een elektricien om het te doen), draadloos, batterij-aangedreven security camera ‘ s zijn vrij aantrekkelijk. Er is geen video-voer de kabel, geen stopcontact nodig, en als u bereid bent voor het opladen van de accu ‘ s een paar keer per jaar, dan is de installatie is zo eenvoudig als het vastschroeven van het montage punt in de muur of zelfs gewoon het instellen van de camera op een plank in uw huis.

Arlo Ultra ($399)

Arlo

Als geld echt geen probleem en je gewoon wilt de beste batterij-aangedreven Wi-Fi-camera op de markt, kunt u niet verder gaan met de Arlo Ultra.

De Ultra kan opnemen in 4K-HDR, die is vrij indrukwekkend voor een batterij-aangedreven camera. Het kan ook in kleur nachtzicht dankzij de ingebouwde spotlight, waardoor het makkelijker te herkennen objecten (in tegenstelling tot de typische zwart-wit visie van de nacht dat de meeste andere camera ‘ s, dat maakt het moeilijker om onderscheid te maken tussen dingen die op de video-feed). Het heeft twee-weg spreek-mogelijkheden en een zeer breed 180-graden gezichtsveld, zodat u veel meer van uw tuin of huis.

Het is ook weerbestendig, u kunt dus buiten, als je liever de gaten te houden op de buitenkant van uw huis. Plus, het heeft een sterke magnetische bevestigingspunten maken het gemakkelijk monteren van de camera ‘ s, maar net zo gemakkelijk te ontkoppelen wanneer u wilt opladen.

Het nadeel is dat het een eigen hub is vereist om te kunnen werken met de Ultra cam, maar als je eenmaal hebt de hub geïnstalleerd, u kunt er toevoegen zoveel camera ‘ s als je wilt met weinig gedoe.

Kopen op Amazon

Ring Stick Cam ($179)

Ring

Ring niet slechts het maken van video bellentableau. Ze maken ook standalone Wi-Fi-camera ‘ s, en de Stick Cam wordt geleverd in een batterij-aangedreven versie die werkt overal even mooi rond uw huis.

Terwijl het niet doen van 4K-video, zoals de Arlo Ultra, kan het op zijn minst churn out 1080p video en wordt geleverd met alle functies die u zou willen, inclusief twee-manier van praten en de visie van de nacht, evenals de beweging waarschuwingen en tal van verschillende manieren te monteren.

Als u slechts één of twee Wi-Fi-cams in uw huis en moeten ze op batterijen, deze is zeker de weg te gaan.

Kopen op Amazon

Budget Optie: Arlo Draad-Gratis ($249 voor 2)

Arlo

Als u wilt dat een meer zuinige batterij-aangedreven optie, Arlo de originele draad-gratis optie is nog steeds wel voldoende voor de meeste mensen. U kunt ze ook vinden op de verkopen gedurende het jaar, en meestal de meer camera ‘ s worden geleverd in een bundel, hoe meer je bespaart.

De camera ‘ s kunt u alleen opnemen 720p video, die is niet verschrikkelijk, maar het is zeker niet de standaard meer. Plus, ze maken geen gebruik van de nieuwste oplaadbare batterijen die de nieuwere Arlo camera ‘ s te gebruiken. In plaats daarvan, deze unieke CR123A batterijen, die u kunt vinden bij de meeste winkels, maar ze zijn zeker niet zo vaak als AA-of AAA-batterijen (aanzienlijk duurdere)

Op de plus, zijn deze camera ‘ s bieden nog steeds nachtzicht en motion waarschuwingen, die van cruciaal belang zijn functies wanneer je wil in de gaten te houden op uw huis.

Kopen op Amazon