Home Svenska Lenovo Tar på Ytan Studio med Yoga A940 Allt-I-Ett

Lenovo Tar på Ytan Studio med Yoga A940 Allt-I-Ett

0

Det är alltför lätt att hamna med messy oorganiserad lådor. Spendera mindre tid på att leta efter saker och mer tid på viktiga saker genom att uppgradera dina lådor, stora och små, med dessa stora arrangörerna.

Den Bästa Bärbara Blacklights Att Kontrollera För Katt Kissa, Vägglöss, Och Mer
av Andrew Heinzman på 8: e januari, 2019

Blacklights är en stor fest bit, och de är särskilt användbara när festen är över. Varför? Tja, kan du använda en blacklight att hitta några husdjur eller kroppsvätskor som kan ha fastnat.

Edifier R1280T Omdöme: En Enkel, Utmärkt Stationära Högtalare Uppgradera
av Michael Crider på 8: e januari, 2019

Bärbara datorer och stationära datorer får ofta den korta änden av pinnen när det gäller ljud: den förra på grund av utrymmesbrist, det senare eftersom pack-i tillbehör som tenderar att vara av låg kvalitet. Om du vill ha en uppgradering för antingen dessa Edifier högtalare kommer att göra fint.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Lenovo Tar på Ytan Studio med Yoga A940 Allt-I-Ett

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 8, 2019January 8, 2019

Allt-i-de tenderar att komma i två varianter: en budget maskin för nybörjare eller ett monster med stil och flexibilitet. Lenovo har tagit det senare alternativet med sin nya Yoga-A940, en top-of-the-line-maskinen för avsett för konstnärer och kreatörer.

Meddelade på CES, den 27-tums maskinen har en 4K-pekskärm och en dubbel-ledad monter, som kan flytta från en 90-graders vertikal en ritning-vänliga 25-graders vinkel med en mjuk svepande. Den inre komponenter med Intel Core 8: e generations processorer och upp till 32 gb minne, plus en Tablett RX 560 GPU, är inrymt i en biffiga bas. Men det är saker runt tarmar som är intressant. Den översta av de viktigaste församlingen är en hylla för den medföljande trådlösa tangentbordet när du är redo att gå i full touch, och den mindre område på sidan kan ladda batterierna i Qi-aktiverad smartphone. Fem Dolby Atmos högtalare gömma sig inuti också.

Ta en titt runt tillbaka och du kommer att hitta fyra USB 3.0-portar, HDMI-i (för att använda displayen med en annan dator), Ethernet och om du behöver något snabbare än Wi-Fi. På den sida, som är tillgänglig utan att nå upp till är en annan USB 3.0, USB-C, ett hörlursuttag, och ett SD-kort läsare, praktiskt för pro fotografer som ofta inte behöver MicroSD. Andra trevliga inslag är ett arbete som bakgrund på den nedre kanten av skärmen och en manuell slutare via webbkamera.

Men det är som ingår “Smart Dial” som kommer att göra konstnärer göra en dubbel ta. Denna gadget är analogt med Microsofts Surface Ringa men kommer med paketet gratis. Den visar också en del överraskande ergonomisk trodde, för i en särskild USB-port på antingen höger eller vänster sida för enkel användning i vikt-och-ner-läge. (Southpaws tack, Lenovo, för ambidexter design.) Lenovo: s programvara kan tilldela olika rullning verktyg för olika program, som Adobe Creative Cloud, med en färg-kodade LED-ring för att låta användaren vet vilket läge den är i utan att kontrollera app.

Allt detta, plus en aktiv penna, tangentbord och mus, och den vanliga utbud av Wi-Fi, Bluetooth, och en tre-månaders studie av Creative Cloud kommer in på $2350 när Yoga-A940 lanserar i Mars. Basen specifikationer, med 8GB minne och en 128 GB SSD eller hårddisk på 1TB, är lite av en besvikelse…men den här allt-i-ett har ett mer trick i rockärmen. Panelen under tangentbordet hyllan kan tas bort, som ger användaren åtkomst till minne och lagring av slots. Laptop-klass DDR4 RAM och Ssd-enheter kan bytas ut utan att ytterligare demontering, att hålla garantin intakt.

Med ett utropspris hundratals dollar lägre än den Yta i Studio 2 och alternativ för billiga slutanvändaren uppgraderingar, denna all-in-one kommer att göra ett lockande alternativ för digitala konstnärer och designers hoppas att övergå till en i stort format med pekskärm ingång. Bland annat ett rullningshjul och drivs penna som tillbehör till det låga priset är bara sås.