Lenovo Lanserar Google Assistant Smart Klocka och Alexa Tablett med Docka

0
544

Det är alltför lätt att hamna med messy oorganiserad lådor. Spendera mindre tid på att leta efter saker och mer tid på viktiga saker genom att uppgradera dina lådor, stora och små, med dessa stora arrangörerna.

Den Bästa Bärbara Blacklights Att Kontrollera För Katt Kissa, Vägglöss, Och Mer
av Andrew Heinzman på 8: e januari, 2019

Blacklights är en stor fest bit, och de är särskilt användbara när festen är över. Varför? Tja, kan du använda en blacklight att hitta några husdjur eller kroppsvätskor som kan ha fastnat.

Edifier R1280T Omdöme: En Enkel, Utmärkt Stationära Högtalare Uppgradera
av Michael Crider på 8: e januari, 2019

Bärbara datorer och stationära datorer får ofta den korta änden av pinnen när det gäller ljud: den förra på grund av utrymmesbrist, det senare eftersom pack-i tillbehör som tenderar att vara av låg kvalitet. Om du vill ha en uppgradering för antingen dessa Edifier högtalare kommer att göra fint.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Lenovo Lanserar Google Assistant Smart Klocka och Alexa Tablett med Docka

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 8, 2019January 8, 2019

På CES 2019, Lenovo har lanserat två nya smarthome produkter: Smart Klocka med Google Assistent och Smart Tab med Alexa. Den förstnämnda är en slags mini-version av företagets befintliga Smarta Displayen, medan den senare är en tablett och Echo Visa i ett.

Den Smarta Klockan har en 4-tums skärm och är tänkt att vara en klocka bredvid sängen för ditt nattduksbord. Du kan använda den för att ställa in larm, spela musik, titta på dina avtalade tider i kalendern för dagen, och till och med använda med Google Assistant Rutiner har, som att skapa rutiner för att gå till sängs och vakna upp på morgonen. Det finns även en USB-port på baksidan för att koppla in och ladda din smartphone, vilket är en fin extra touch.

Den Smarta Klockan fungerar mycket på samma sätt som andra Google-Assistent smart visar, som Hem Nav och Lenovos befintliga Smart Display. Men, det är inte en identisk upplevelse på något sätt, eftersom Smart Klocka med Android Saker. Goda nyheter, men eftersom att användargränssnittet och olika svepa åtgärder och kranar är fortfarande mycket lika och bekanta till dem som använder en traditionell smart display.

Lenovo Smart Klocka kommer detaljhandeln för $79 och finnas tillgänglig någon gång under våren detta år.

Kan för storleksreferens. Det är lite. Det är perfekt.

Som för Smart Tab, det är i huvudsak en Android-tablet som kommer med Alexa, men det har även en docka som också har en inbyggd Bluetooth-högtalare. Så du kan använda den som en Android-tablet, då docka den och använda den som ett Eko Visa.

Det finns två olika modeller av Smart-Fliken som kommer att finnas tillgängliga, M10 och P10. Båda kör Snapdragon 450-processorer och har 10″ 1920×1200 visar. M10 levereras med antingen 2 GB eller 3 gb minne, 16GB eller 32GB lagringsutrymme, en främre 2MP-kamera, och en 5MP bakre kamera som börjar på $199. Medan P10 kan ha upp till 4 gb minne och 64 gb lagringsutrymme, en 5MP kamera på framsidan och en bakre 8MP kamera som börjar på $299.

Tabletten är verkligen ingenting att skriva hem om, men det faktum att du kan få den för $199 säger en hel del om hur dyr den Echo Visa på $229, särskilt med de konkurrerande Hem Nav från Google kostar bara $150.