Den Bästa Lådan Arrangörerna För Att Återvinna Lagringsutrymme

0
1292

Det är alltför lätt att hamna med messy oorganiserad lådor. Spendera mindre tid på att leta efter saker och mer tid på viktiga saker genom att uppgradera dina lådor, stora och små, med dessa stora arrangörerna.

Den Bästa Bärbara Blacklights Att Kontrollera För Katt Kissa, Vägglöss, Och Mer
av Andrew Heinzman på 8: e januari, 2019

Blacklights är en stor fest bit, och de är särskilt användbara när festen är över. Varför? Tja, kan du använda en blacklight att hitta några husdjur eller kroppsvätskor som kan ha fastnat.

Edifier R1280T Omdöme: En Enkel, Utmärkt Stationära Högtalare Uppgradera
av Michael Crider på 8: e januari, 2019

Bärbara datorer och stationära datorer får ofta den korta änden av pinnen när det gäller ljud: den förra på grund av utrymmesbrist, det senare eftersom pack-i tillbehör som tenderar att vara av låg kvalitet. Om du vill ha en uppgradering för antingen dessa Edifier högtalare kommer att göra fint.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Lådan Arrangörerna För Att Återvinna Lagringsutrymme

Jennifer Allen | @jenjeahaly | januari 8, 2019January 8, 2019

Det är alltför lätt att hamna med messy oorganiserad lådor. Spendera mindre tid på att leta efter saker och mer tid på viktiga saker genom att uppgradera dina lådor, stora och små, med dessa stora arrangörerna.

Nu, alla dessa låda arrangörer är ganska utbytbara. Du behöver inte ha att använda ett som vi föreslår för den uppgift som vi föreslår. Vi säger bara att det särskilt en i åtanke är extra bra för det ändamålet. I slutändan, effektivitet kommer att komma ner till storleken av dina lådor och vad du tänker på att fylla dem med.

Hursomhelst, här är några av de bästa låda arrangörerna för att hjälpa dig att kräva tillbaka låda utrymme i ditt hem.

En Låda Arrangör För Köket: Bellemain Bambu Redskap Låda ($25)

Några låda arrangörerna ser bra ut men Bellemain Bambu Redskap Låda är ett sällsynt undantag. Det är gjort från fullmogna bambu så det är mycket stark och det ser bra ut också. Beslutsfattare tror att det kanske till och med längre än den låda du placera den inuti.

Denna version har plats för 6 fack och du kan dra den långa kanten segment i och ut för att passa bredden på din låda. Det finns gott om utrymme här för spatlar, knivar, gafflar, och alla de andra redskap som är alltför lätt att glömma bort i en dåligt organiserad kökslådan. Utseende klok—det kommer att göra alla de redskap som ser mycket bättre och mer tilltalande för än din nuvarande metod för dumpning dem i en stor låda.

Köp på Amazon

En Låda Arrangör För Din Byrå: Enkla Husgeråd Klädskåp Underkläder Arrangör Låda Avdelare ($14)

Det är lätt för dina katter till slut upp en kaotisk röra av underkläder, strumpor och andra bitar utan någon känsla av ordning. Den Enkla Husgeråd Klädskåp Underkläder Arrangör Låda Avdelare motverkar detta samtidigt som den är mycket enkel. Det består av 4 behållare av något varierande storlek. Tanken är att man kan vara för dina underkläder, en för strumpor, en för band, och en för det mesta vad du känner för att kasta i.

Det är tillräckligt flexibelt för att använda som den är tillverkad av non-woven, så du behöver inte oroa dig om slotting det i ett trångt utrymme. Det är mögel-bevis för. Större storlekar är också tillgänglig om du vill ha fler alternativ.

Köp på Amazon

En Låda Arrangör För Ditt Skrivbord: Rolodex Djupa Lådan Arrangör ($10)

Om din skrivbordslåda är något som min, det är en galen röra på viktiga papper, brevpapper och några random grejer som du inte ens vet hur den har hamnat där. Den Rolodex Djupa Lådan Organizer är en bra lösning för detta medan du fortfarande letar lämpliga för ett skrivbord. Den har 3 små men djupa fack för diverse bitar och bitar, med en lång fack för linjaler och andra udda storlek kontorsmaterial.

Arrangören själv är gjorda av mesh så att den har en enkel industriell look till det, och det är robust. Det är ungefär som en traditionell office bin-men för din skrivbordslåda.

Köp på Amazon

En Låda Arrangör För Dina Kläder: Sodynee Vikbara Trasa Lagring Låda ($14)

Förutsatt att din garderob har ganska djupa lådor, Sodynee Vikbara Trasa Lagring Lådan är perfekt för att dela upp dina underkläder, strumpor, slipsar, halsdukar, eller helt enkelt lite random kläder som inte behöver strykning. För priset, du får 2 stora torget arrangör papperskorgar, 2 små fyrkantiga lådor och 2 små rektangulära och kära också. Som ger dig massor av flexibilitet för att få saker och ting bara så för dina kläder behov. De är gjorda av tyg, så du behöver inte oroa dig om att fånga alla trådar på en vass kant.

De är lite djup för backar, men om du vill ha något som också passar på botten av din garderob, dessa är perfekta. Du kan passa en överraskande mycket i det också.

Köp på Amazon

En Låda Arrangör För Din Kosmetika: Whitmor 6 Avsnitt Låda Arrangör ($10)

Lagra din kosmetika kan vara en plåga eftersom du behöver brottas med så många läppstift, smink krukor och annat smått och gott. Ett bra sätt att organisera saker är genom att använda Whitmore 6 Avsnitt Låda Arrangör. Det är en tydlig arrangör som endast 1,7 cm hög så det är perfekt för de flesta fåfänga lådor.

Eftersom det är klart, du kommer att kunna enkelt se vad du har lagrat i vilket fack. Alla sex fack är en god men varierande storlek, så det finns alltid någonstans att förvara viktiga poster. Om du av misstag markera någon av de fack med smink, du kan enkelt torka dem rena med en mild tvål och varmt vatten.

Köp på Amazon

En Låda Arrangör För Dina Smycken: Stock Ditt Hem Stapelbara Smycken Arrangör Magasin ($23)

Om du lagra smycken felaktigt, riskerar du att förlora örhängen eller skada andra föremål. Köpa Ditt Hem Stapelbara Smycken Arrangör Magasin och placera den i din låda för maximalt skydd. Det har 37 fack i olika storlekar så det finns gott om alternativ här, om du vill lagra en ring, örhänge, armband, eller ens en klocka. Det kommer att hålla dina smycken säkert och samtidigt hjälpa dig att se vad du äger mer tydligt också.

Setet levereras med 3 olika fack så att du kan stapla dem ovanpå en byrå, eller väljer att sätta dem i olika lådor, se till att du har gott om flexibilitet här. Det är ett anmärkningsvärt litet pris att betala för att hålla din dyrbara smycken säkert.

Köp på Amazon

En DIY-Baserade Låda Arrangör: ShineMe 8 Bitar DIY Galler Låda ($9)

I behov av mer av en skräddarsydd lösning för din något märkligt formade lådor? Den ShineMe 8 Bitar DIY Galler Lådan är lådan arrangör för dig. Den är tillverkad av hög kvalitet plast och kan kapas efter dina behov. Du kan trimma och förkorta till ditt hjärta innehåll, allt i ett försök att se till att det passar perfekt.

Det innebär att det ser klokt, det är inte precis det mest spännande av lådor, men de är awesome om du bara behöver något som passar in i din märkligt formade möbler.

Köp på Amazon