Gratis Ladda ner: nattuggla Växlar Automatiskt Mellan Mojave är Mörka och Ljusa Lägen

0
303

Mac: Dark mode i macOS Mojave är bra på natten, men kan göra det svårt att se under dagen, eller i ljusa rum. Lösning: växla mellan de två.

Nattuggla är ett gratis program som gör just det, automatiskt. Ansökan liv i menyraden som visas ovan. Peka på ikonen för att snabbt växla mellan ljus och mörker-läge, eller så kan du sätta upp ett schema för lägen att ändras automatiskt vid bestämda tidpunkter eller vid solnedgång och soluppgång.

RELATERAT: Allt Nytt i macOS 10.14 Mojave, Tillgänglig Nu

Det är en så enkel idé som jag inte kan låta bli att undra varför Apple inte erbjuder det som standard. Växlar automatiskt är ett bra komplement till den dynamiska bakgrund funktionen, som visar samma plats hela dagen med belysning som synkroniserar upp till din lokala tid. Apple: Sherlock denna app, snabbt.

  • Ladda ner nattuggla via Mac Kung Fu