De Beste Draagbare Accu Voor Elke Situatie

0
427

De iPhone 8 is een fantastische telefoon en, natuurlijk, je wilt pronken met haar stijlvolle looks—maar u wilt ook om deze te beschermen tegen krassen en stoten. Hier is onze top picks voor de gevallen dat zal het veilig te houden tijdens de presentatie.

De Beste Draagbare Accu Voor Elke Situatie
door Michael Crider op juli 25, 2018

Uw smartphone wordt als een soort van kanten: het is super-intelligent en heeft fantastische mogelijkheden, maar het is ook waanzinnig honger naar macht. Voeden op de gaan met deze picks voor de beste draagbare de laders van de batterij.

De Best Home Netwerk-Switches voor de uitbreiding van Uw Router Voor Elke Behoefte
door Eric Ravenscraft op juli 25, 2018

Als je geluk hebt, zal uw router kwam met een paar Ethernet-poorten. Als je pech hebt, het kwam maar met een paar. Één van beide manier, een goede switch kunt uw netwerk veel meer flexibiliteit.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Draagbare Accu Voor Elke Situatie

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 25, 2018July 25, 2018

Uw smartphone wordt als een soort van kanten: het is super-intelligent en heeft fantastische mogelijkheden, maar het is ook waanzinnig honger naar macht. Voeden op de gaan met deze picks voor de beste draagbare de laders van de batterij.

Draagbare batterijen zijn vrij eenvoudig in technische termen—een grote honkin’ lithium-ion-cel, een plastic geval, en sommige verbindingen te krijgen van de elektriciteit in en uit. Maar zoals met elk product, doordacht design en handige functies kunt boost sommige modellen boven de rest uit. We hebben gekozen voor de beste batterij voor gebruikers met meerdere apparaten, het beste voor degenen die het nodig hebben om sap-up van een laptop, de één met de meest massieve draagbare capaciteit, de beste om te profiteren van de nieuwe snelle-het opladen van telefoons, en de meest pocket-friendly batterij op de markt.

Let op: er zijn geen accu ‘ s onder die gebruik maken van Qi draadloos opladen. Er zijn een paar die er zijn, en de technologie zelf wordt steeds meer en meer populair dankzij de integratie op de nieuwste iPhones. Maar met de inherente inefficiëntie van draadloos opladen (heel veel van de energie verloren gaat tussen de batterij en de telefoon in vergelijking met een conventionele kabel laden), maar we denken niet dat ze vooral goed koopt op het moment. Als u wilt draadloos opladen, vasthouden aan iets wat je kunt de plug in een muur—althans voor nu.

Beste Multi-Device Batterij Voor Het Delen Van De Juice: Heloideo Draagbare Lader ($40)

Ten eerste de Heloideo de 10.000 mAh batterij niet als veel kijken. Maar eens kijken en u zult zien dat het de verpakking van een verborgen verrassingen. Verscholen in de behuizing van kunststof is niet één, niet twee, maar drie geïntegreerde laadkabel, voor de Lightning poort iPhones, nieuwere Android-telefoons met USB-C, en een oudere MicroUSB-poort om alle bases.

De achterkant van de gadget bevat ook een fold-out AC-stekker, zodat je stick de zaak direct aan de muur op te laden. Gooi het in een zak voor een weekend en u zult geen behoefte aan een extra opladers of kabels te houden uw telefoon vol is. Op $40, het is een beetje prijzig voor de capaciteit, maar het gemak en de veelzijdigheid maakt veel goed. Lees onze volledige review als u graag meer informatie.

Kopen op Amazon

Beste Laptop Accu Voor Road Warriors: RAVPower Draagbare Stopcontact ($90)

Zelfs met USB-C steeds de standaard poort voor laptops, moet u een aantal extra elektrische pit als je echt wilt om gratis een volledige computer. De RAVPower model valt op door de compacte behuizing met een volledige stopcontact, waardoor de noodzaak voor extra kabels voor elke laptop fabrikant op sommige concurrerende modellen. Met haar meer dan 20.000 mAh en een maximum vermogen van 65 watt, dit moet omgaan met de batterij volledig is opgeladen voor de meeste dunne-en-lichte laptops. Het apparaat bevat ook een standaard USB en een USB-C aansluiting voor telefoons en andere gadgets. Bij $90 is concurrerend met vergelijkbare producten, en een verrassend compact.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Het Snel Opladen Van De Batterij Voor De Tijd Vastgebonden: Jackery Donder Snel Op Te Laden ($16-20)

Grote telefoons met grote batterijen hebben de neiging om ondersteuning ten minste één protocol voor hoge-watt snel opladen. De Jackery Thunder serie is gemaakt met deze apparaten in het achterhoofd. Het is een vrij standaard en verrassend draagbaar ontwerp, met een bochtige plastic body die wordt geleverd in 10,050 en 20,100 mAh capaciteit. De maximale output is een forse 18 watt, en het is gecertificeerd om te werken met Qualcomm Quick Charge 3.0-systeem. Bij slechts $16 en $20 voor de 10K en 20K modellen, respectievelijk, deze accu ‘ s maken ook een groot budget te halen, met een handige secundaire stopcontact als u nodig hebt voor het opladen van twee gadgets tegelijk.

Kopen op Amazon

Beste Batterij met Hoge Capaciteit Voor Off-The-Grid Vermogen: Aukey PB-Y3 ($60)

De PB-Y3 is een 30.000 mAh monster die in staat zijn op te laden met een high-end smartphone ergens tussen de zeven en tien keer voordat het loopt uit van het sap. Op de top van dat, het hotel beschikt over twee standaard USB-poorten met ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge, een USB-C-poort voor uw toekomst proofing behoeften, en een geïntegreerde LED-zaklamp (zodat u kunt zien rond je tent zonder aftappen van uw telefoon batterij direct). Dit is een beest, meer dan twee keer de grootte van zelfs de grootste telefoons, dus je zult willen vasthouden in uw bagage of een rugzak voor het meest comfortabel reizen. Een unieke feature is de mogelijkheid voor het opladen van de PB-Y3 met zowel de USB-C-poort en een MicroUSB-poort voor snellere top-ups.

Kopen op Amazon

Best Slim Batterij Gedurende Een Nacht Op De Stad: Anker PowerCore Slim ($30)

Er zijn batterijen die scheren een paar millimeter af van de PowerCore Slim 10.16 mm frame, maar pure afmetingen niet alles. We vinden dit model vanwege de goed doordachte ergonomische vormgeving: de gebogen geval aan één zijde en vlak, stroef kunststof aan de andere maken het perfect voor het houden van deze rechtstreeks naar uw telefoon met een enkele hand. 5000 mAh zal waarschijnlijk slechts genoeg voor volledig opladen van uw telefoon een keer, maar dit ontwerp is perfect voor het uitglijden in uw zak wanneer alles wat je nodig hebt, is dat halverwege de middag boost aan je door.

Kopen op Amazon