Hur att ta Bort Alla Foton På Din iPhone eller iPad

0
6356

Oavsett hur stor din telefons lagringskapacitet, är du skyldig att köra ut i rymden förr eller senare. När du börjar få ont om lagringsutrymme varningar, har du två val: sluta ta bilder eller göra mer utrymme genom att ta bort bilder som du inte längre vill ha.

För att frigöra utrymme, kan du gå igenom din kamera rulle radera bilder en i taget. Men det är en tidskrävande process och, om du ta bort varje foto, du kommer förmodligen att göra det igen snart.

Det är mycket snabbare och lättare att ta bort alla foton på en gång och få en nystart. Så här tar du bort alla dina iPhone eller iPad foton i bara några enkla steg.

Viktigt: Innan du börjar, naturligtvis, se till att du säkerhetskopiera alla foton som du inte vill förlora permanent. Du kan använda ett moln lagring tjänst—som iDrive, Google Drive, Dropbox, eller OneDrive—för det här, men du måste vara försiktig. När du synkroniserar filer i molnet lagring enhet, ta bort dem på din iPhone eller iPad som kommer att synkronisera för att strykningen till din cloud lagring med bil. Så, ta bort dem på din enhet, och de är bort vid lagring i molnet. Av denna anledning, är det bäst att ta det extra steget för att hämta dem synkade bilder från moln lagring till din dator eller en fysisk enhet för att se till att du har en bra backup på dem. Du kan naturligtvis också bara koppla din enhet till datorn med en USB-kabel och kopiera dem manuellt.

RELATERAT: Hur man Överför Bilder Från en iPhone till en DATOR

Hur du tar Bort Alla Dina Bilder

Börja med att skjuta upp Foton app. På Album-fliken, välj “Alla Bilder” – mappen.

Du kommer att se en ström av alla dina foton med de senaste bilderna längst ner på skärmen. I det övre högra hörnet, tryck på “Välj” – alternativet.

Tyvärr, iOS11 inte har ett Väljer du alternativet Alla. Du kan dock fortfarande bulk välj dina bilder ganska enkelt.

På sidan Välj Objekt på sidan, peka och håll på sista bilden i kameran rulla. Med fingret fortfarande nedtryckt, svep uppåt och till vänster för att välja ytterligare bilder. Fortsätt att dra tills alla dina foton är markerade (displayen bläddrar du som du gör).

Valda bilder visas med en blå bock-ikonen i nedre högra hörnet. När du har valt alla dina foton, tryck på papperskorgen-ikonen i nedre högra hörnet av skärmen.

Du kommer att se ett varningsmeddelande som frågar om du är säker på att du vill radera de valda bilderna. Tryck på “ta Bort # Objekt”.

Apple är stort om att se till att du inte av misstag råkar ta bort dina foton, så du måste gå igenom ytterligare ett steg för att göra ändringarna permanenta.

På fliken Album, öppna den “Borttagna” mappen (det är oftast nära botten på sidan).

I denna mapp kommer du att se alla foton som du bara bort tillsammans med alla andra att du har tagit bort de senaste 30 dagarna. Varje bild har en “# Dagar” etikett som anger hur mycket längre det kommer att lagras i den “Borttagna” – mappen innan det tas bort för gott. Om du manuellt återställa dessa bilder, de kommer automatiskt att tas bort permanent från ditt lagringsutrymme när dagen nedräkningen når noll.

Tryck på “Select” i det övre högra hörnet av den Nyligen Raderade sidan.

Tryck på “Radera Alla” i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

Du kommer att se en varning om att denna åtgärd kan inte ångras. Tryck på “ta Bort # Items” för att permanent ta bort dina foton.

Hur du tar Bort Foton på Alla Synkroniserade Enheter från macOS

Om du har tillgång till en Mac, finns det ett ännu enklare sätt att ta bort alla dina oönskade iPhone eller iPad foton på en gång—även från flera enheter där du har dem synkade.

Öppna skrivbordet Foton app på din Mac. Om du har iCloud inställd på att synkronisera din telefon och skrivbord, alla dina bilder ska synas i app-menyn.

Trycker du på Kommando+A på tangentbordet för att välja alla dina foton.

Med dina bilder valda, högerklicka på bilden kan visas i displayen. Klicka på “ta Bort # Objekt”.

Ett varningsmeddelande visas, så att du vet att detta kommer att radera dina foton på alla synkroniserade enheter. Klicka på “ta Bort” – knappen.

Kärnkraften Som Ett Alternativ

Du kan också ta bort alla dina foton på en viss produkt genom att helt enkelt återställa enheten. Detta raderar all din personliga information, inklusive foton, filmer och appar — från din telefon, skicka tillbaka den till nyskick. Och notera att denna åtgärd kommer inte att även ta bort foton från synkroniseras moln lagring tjänst.

Om du är redo att sälja telefonen eller skicka den till Apple för reparationer, detta är det bästa sättet att ta bort allt på en gång och skydda din integritet.

Image Credit: file404/Shutterstock