Brand in Haryana Chief Minister Manohar Lal Khattar huis in Karnal, geen gewonden

0
224

Haryana Chief Minister Manohar Lal Khattar ‘ s residence ligt in Ramnagar plaats van Karnal, die ook zijn huis wijk.

Brak er brand uit in de woning van Haryana Chief Minister Manohar Lal Khattar in Prem Nagar plaats van Karnal stad op woensdag ochtend, beschadiging van een paar meubels, computer, UPS en een omvormer. Er was geen verlies van het leven.

Khattar is een MLA van Karnal achterban. Het huis wordt gebruikt als Khattar kamp kantoor waar zijn vertegenwoordigers mensen te ontmoeten en te horen van hun grieven. De voorlopige oorzaak van de brand was gezegd dat het een kortsluiting in een van de stopcontacten geïnstalleerd in één van de kamers waar de computer, UPS en omvormer zijn geïnstalleerd.

Forensische experts ook inspectie van de plek uit te sluiten, gemeen spel.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd