Shiv Sena aan de wedstrijd Lok Sabha polls in Goa in bondgenootschap met GSM: Sanjay Raut

0
147

Shiv Sena chief Uddhav Thackeray (Express Foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Stenen geworpen op Shiv Sena MLA ‘ s SUV na Uddhav Thackeray evenement

  • De 2019 Lok Sabha Montage poll resultaten zijn opmerkelijk: Shiv Sena

  • Alliance onvermijdelijk; gesprekken op tussen de Shiv Sena en de BJP, zegt minister

De Shiv Sena is gericht op het versterken van de partij voor de algemene verkiezingen van volgend jaar zal de wedstrijd de twee Lok Sabha zitplaatsen in Goa in samenwerking met de Goa Suraksha Manch (GSM), een senior leider maandag gezegd. De Sena had eerder ook in lijn met de GSM, geleid door voormalig RSS-leider Subhash Velingkar, voor de Goa montage polls vorig jaar, maar gefaald om te winnen en één zetel.

Shiv Sena chief Uddhav Thackeray heeft gegeven knipoog voor de partij van de alliantie met de GSM voor polls om de twee Lok Sabha zitplaatsen, die van de staat, Sena woordvoerder Sanjay Raut zei. “De Shiv Sena heeft besloten om de wedstrijd zowel van de Lok Sabha zitplaatsen in Goa in bondgenootschap met de GSM. De goedkeuring voor is gegeven door de Sena chief,” Raut hier gezegd op een persconferentie.

Thackeray bezoek Goa volgende maand aan het versterken van de partij base, de Rajya Sabha lid zei. Hij beweerde dat de Sena heeft zich ontpopt als een van de belangrijkste politieke tegenstanders in de kuststaat.

“Mensen uit alle afdelingen de handen ineen met de Sena,” zei hij. De Noord-Goa en de Zuid-Goa Lok Sabha zitplaatsen zijn op dit moment gehouden door de BJP. Ondertussen Raut wilde een spoedig herstel naar Goa Chief Minister Manohar Parrikar, die opgenomen is in een ziekenhuis. “Parrikar moet rust te nemen en daarna terug te keren naar actieve politieke leven,” zei hij.

Veel een keer, politieke leiders negeren hun gezondheid, terwijl overuren tijdens hun carrière, Raut zei. Parrikar gisteren was toegelaten tot de Goa Medical College and Hospital naar aanleiding van klachten van onbehagen. Hij was eerder ontslagen uit Mumbai Lilavati Ziekenhuis op 22 februari, een week nadat hij werd toegelaten en er behandeld voor een aandoening van de pancreas.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

Voor montage verkiezingsuitslag LIVE updates van elk kiesdistrict in Tripura, Nagaland en Meghalaya