Op gangster Chhota Shakeel ‘ s hit list, twee filmmakers; aanvullende chargesheet ingediend bij de rechtbank

0
126

Op 9 juni vorig jaar, de Speciale Cel had gearresteerd een vermeende scherpschutter Junaid Chaudhary (21), die werkzaam was voor Chhota Shakeel.

Gerelateerd Nieuws

  • Scherpschutter met links naar Chhota Shakeel gehouden in Delhi, het was een samenzwering om de doden schrijver Tarek Fatah

  • Chhota Shakeel de aide gearresteerd in Delhi, was op een missie om te doden schrijver Tarek Fatah

  • Mumbai Politie aandelen details van Chhota Shakeel gevallen

Een voormalige Vishwa Hindu Parishad activist, een regisseur en een producent op gangster Chhota Shakeel de hit lijst tot vorig jaar, een aanvullende chargesheet ingediend door de Delhi-de Politie Speciale Cel in Delhi hof heeft geopenbaard.

De chargesheet is ingediend in verband met de arrestatie van drie mensen voor naar verluidt proberen te doden in Pakistan geboren Canadese schrijver Tarek Fatah, die vaak naar India.

“Het is nu aan het licht komen dat, afgezien van Fatah, de drie andere namen hadden gekregen om het contract killers door Chhota Shakeel, die bedraad geld in het laatje van Dubai tot New Delhi via Western Union money transfer-service”, een hoofdagent zei.

Op 9 juni vorig jaar, de Speciale Cel had gearresteerd een vermeende scherpschutter Junaid Chaudhary (21), die werkzaam was voor Chhota Shakeel. Vervolgens zijn er nog twee andere beschuldigden, Shahbaz en Naseem, werden ook opgepakt. Chaudhary had naar verluidt ontvangen Rs 1.5 lakh door hawala operatoren, alsook de overdracht van de draad van Dubai.

Volgens de politie, op 23 Maart vorig jaar, Chhota Shakeel verzonden Rs 45.000 tot een bijkantoor in Bhajanpura, en Chaudhary, trok het geld na overhandiging van een kopie van zijn Aadhaar kaart.

“Op 16 Maart, Shahbaj ook ontvangen Rs 40,000 na het indienen van zijn kiezer ID-kaart,” de politie chargesheet staten. “Naseem vertelde de politie dat Chhota Shakeel vroeg Chaudhary te doden Fatah, een voormalige VHP activist Robin Sharma, en Vishal Mishra en Vinod Ramani, de regisseur en producent van Bollywood movie Koffie met D, portretteert gangster Dawood Ibrahim in een weinig vleiende wijze. De politie later opgenomen verklaringen van Mishra en Ramani, waarin zij beweerde dat had ontvangen, bedreigende telefoontjes van Chhota Shakeel tijdens de film de promotie, de politie chargesheet vermeld.

Bronnen van de politie zei dat Chhota Shakeel heeft proberen te elimineren Robin Sharma sinds 2003, en is ook verantwoordelijk voor het doden van zijn broer. Volgens de politie is Robin ‘ s broer Deepak werd doodgeschoten op Dwarka in 2005.
Het volgende jaar, een handlanger van Chhota Shakeel werd doodgeschoten in een gezamenlijke ontmoeting door de Delhi-de politie en de Hardwar politie.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App