Delhi Vertrouwelijk: Gearing Up

0
141

PM Narendra Modi

Gerelateerd Nieuws

  • Delhi Vertrouwelijk: Hulde

  • Delhi Vertrouwelijk: Met Melk, Alstublieft

  • Delhi Vertrouwelijk: Fusie-Effect

Met de BJP zich op voor cruciale verkiezingen in 2018, Prime Minister Narendra Modi is te verwachten als leidraad voor de partij-leiders tijdens een diner, vergadering van donderdag. Modi heeft uitgenodigd BJP-algemeen secretarissen en het organiseren van de secretarissen-generaal in zijn officiële residentie op donderdag avond. Hij wordt verwacht om te bespreken partij zaken in de staten met de betreffende ambtsdragers in rekening te brengen. Hij kan ook het onderwerp van de uitvoering van het vlaggenschip van de plannen van zijn regering en geven advies op het bereiken van het electoraat, vooral de begunstigden. De PM onlangs een aparte groep in de NaMo app voor BJP ambtsdragers om direct contact met hen.

Boek Diplomatie

De Chinese ambassade in Delhi is het proberen om de vorm van het verhaal in het voordeel van de Band en de Weg van een initiatief in India. Als onderdeel van het initiatief, de ambassade gestart met een paar boeken over, wat in het Hindi vertaald. “De economische Reader op de Band en de Weg”, “De Band en de Weg-Initiatief”, “The Chinese Dream” zijn enkele van de boeken die werden gelanceerd op de World Book Fair in Pragati Maidan door één van de senior Chinese diplomaten op de ambassade.

Bereiken

Hoewel Global Times publiceerde een reeks van anti-India artikelen en commentaren tijdens de Doklam crisis, India ‘ s nieuwe gezant naar China Gautam Bambawale heeft ingespannen om de redactionele leiding van de Chinese krant. Hij ontmoette Editor-in-chief van de Global Times, een van de Chinese state-run kranten, op dinsdag. Hu Xijin, door zijn korte video ‘ s, had kritiek op de Indiase activiteiten in Doklam.

Voor al het laatste Delhi Vertrouwelijke Nieuws, download Indian Express App