Chandigarh brand: Chief brand officer niet geïnformeerd over incidenten, problemen kennisgeving

0
214

De Extra-Commissaris heeft ook getracht een rapport als brandveiligheid maatregelen zijn genomen door de fabriekseigenaren.

Top Nieuws

  • Het congres eist UUR Modi om de sonde in Amit Shah zoon van de onderneming

  • Verslag over Amit Shah ‘ s zoon: het Congres wil een sonde, zegt hij en hij zal aanklagen voor smaad

  • Spel der Tronen Seizoen 8 heeft meer afleveringen maar er is een triest nieuws voor de fans

Woedend over het verbergen van een dergelijk grootschalig incident van hem, Extra Gemeentelijke Commissaris Uma Shankar Gupta, die is ook de chief brand officer, heeft gediend een show oorzaak merkt op station fire officer Baljinder Singh. Zelfs als de brand brak uit op 12 uur ‘ s middags, de chief brand officer werd zelfs niet ingelicht over het incident tot 4.30 uur. Maar liefst 28 mensen werden toegelaten tot de Overheid Medical College and Hospital in Sector 32.

Gupta zei: “Het SFO is gevraagd voor een uitleg waarom de actie kan niet worden ingesteld tegen hem niet briefing me over zo’ n incident.” De Extra-Commissaris heeft ook getracht een rapport als brandveiligheid maatregelen zijn genomen door de fabriekseigenaren.

“Als die niet gevonden tot de streep, het fabrieksterrein zal worden verzegeld,” zei de Extra-Commissaris. De brandweer is gevraagd om inzage in alle dergelijke fabrieken en zie, als de brandveiligheidsmaatregelen worden gevolgd als per normen. Een brand ambtenaar zei dat zelfs als brandblussers en bepaalde stukken van de apparatuur zijn geïnstalleerd op het terrein, sommige van hen waren niet goed werkt.

Voor al het laatste Chandigarh Nieuws, download Indian Express App