Multi-miljonair veehouder Derek Mead per ongeluk gedood door zijn hond

0
358

Derek Mead, die was ook een projectontwikkelaar en een wethouder, een hartaanval na het “tragisch ongeval” op zijn boerderij op de zondagmiddag. (Facebook)

Top Nieuws

  • Sridevi breekt de stilte op het verwerpen van Sivagami rol in Baahubali: ‘Wat is de zin over het’

  • India vs Sri Lanka Live Score, ICC Champions Trophy 2017 Live: India bowlers strijd tegen Sri Lanka

  • Deepika Padukone sloeg voor het delen van een hot foto op social media, antwoordde zij door het plaatsen van een ander

Een 70-jarige multi-miljonair veehouder per ongeluk werd gedood door zijn eigen hond het dier naar verluidt zijn tractor in beweging, verpletterende hem op zijn boerderij in North Somerset in het verenigd koninkrijk. Derek Mead, die was ook een projectontwikkelaar en een wethouder, een hartaanval na het “tragisch ongeval” op zijn boerderij op zondag middag, de Telegraaf gemeld.

Het is duidelijk dat Mead werd verpletterd door een JCB farm loader, een machine die wordt gebruikt voor het transport van zware materialen, gezegd. De hond wordt gedacht aan het invoeren van de cabine per ongeluk begonnen met het voertuig, volgens een bron dicht bij de familie van de boer. Het is van mening dat het kunnen dat het dier per ongeluk klopte de versnellingspook naar voren.

Politie en ambulance werden opgeroepen voor De Lauweren in Hewish, in de buurt van Weston-super-Mare, North Somerset in de middag. Twee reactie voertuigen, een ambulance en een air ambulance bijgewoond en reddingswerkers probeerden te redden van de voormalige, die een hartstilstand.

In een uitspraak van de Mead familie, die de landbouw in Somerset sinds de jaren 1400, beschreven de dood als een “vreselijke verlies”. Ze zei: “Het is met zware hart dat we u laten weten dat onze vader en grootvader, Derek Mead, was omgekomen bij een tragisch ongeval op zijn boerderij.

Mead eigendom van Border Collies en terriërs en werd vaak gezien klussen op de boerderij in zijn rubberlaarzen aan en platte pet, een buurvrouw zei. Avon en Somerset Constabulary bevestigde gisteren (maandag) dat het onderzoek is doorgegeven aan de Health and Safety Executive.

Meer Nieuws


  • RBSE 8e resultaat 2017 verklaard op rajeduboard.rajasthan.gov.in, hier is hoe om te downloaden


  • RBSE 10e resultaat 2017 uitgebracht op rajresults.nic.in pass percentage is 78.96%

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App