BJP beschrijft CPI(M) als ‘spreekbuis’ van Pakistan, China

0
263

BJP woordvoerder G V L Narsimha Rao.

Gerelateerd Nieuws

  • Bengalen CPI(M) niet te organiseren rundvlees festivals

  • Geleerde Partha Chatterjee staat door zijn artikel te vergelijken Army Chief Rawat Algemene Dyer

  • Strategisch Partnership-Model een grote ticket verplaatsen: Army Chief Bipin Rawat

Slaan terug op de CPI(M), de BJP op dinsdag beschuldigd van een “spreekbuis” van Pakistan en China, met de bewering dat de party en “pervers” intellectuelen stonden niet met de krijgsmacht, maar met de separatisten, steen pelters en terroristen.

“In plaats van staande met de strijdkrachten, de CPI(M) en de perverse intellectuelen staan met de separatisten, steen pelters en terroristen. “In werkelijkheid, de CPI(M) is nu uitgegroeid tot een van China en Pak mondstuk. Degenen die zich richt op de legerleider zijn ‘Jaichands’ zuigen tot vijandige buren en verraad India,” BJP woordvoerder G V L Narsimha Rao zei.

De CPI(M) vandaag had bekritiseerd Army Chief Bipin Rawat voor de verdediging van het gebruik van een “menselijk schild” in Kashmir, zeggen zijn opmerkingen en een uiting van de standpunten van de Modi van de overheid, die erop gericht is om te “onderdrukken” de mensen daar.

De Linkse partij zei dat het Leger en Kasjmiris zou lijden “onherstelbare schade” door de overheid “blind” de naleving van het gebruik van geweld tegen burgers in de Vallei.

Meer Gerelateerd Nieuws


  • CPM schort de Rajya Sabha MP Ritabrata Banerjee 3 maanden na klachten over ‘de weelderige levensstijl’


  • Jammu en Kasjmir HC advocaten protesteren tegen Bipin Rawat opmerkingen

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App