Het Archiveren van Berichten op Instagram (Zonder Ze te Verwijderen)

0
2847

Instagram is een hoop veranderd in de laatste 5 jaar. De overdreven gefilterd, vierkant uitgesneden foto ‘ s die je hebt gemaakt met je iPhone 4S gewoon geen houden meer aan. Veel mensen hebben genomen om het verwijderen van oude foto ‘ s die niet passen bij de rest van hun Instagram-account. Nu, echter, hoeft u niet te verwijderen van oude foto ‘ s volledig: Instagram heeft een manier om deze te archiveren.

Hoofd naar je Instagram-pagina en vind een belastende oude foto die u wilt verwijderen. Deze vreselijke selfie van mij vier jaar geleden zal mooi doen. Zoals George Clooney, het lijkt erop dat ik heb in de leeftijd goed.

Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op Archief.

En net als dat, de foto zal verdwijnen uit uw profiel. Om al uw gearchiveerde berichten, tikt u op de knop in de rechterbovenhoek.

Alleen u kunt zien op de foto ‘ s in je archief.

Als u wilt u terug naar uw profiel, selecteert u de foto en tik op de drie puntjes rechts boven weer en selecteer Weergeven in het Profiel.