Geek Trivia: het Lied Met De Meeste AMERIKAANSE Radio te Spelen Tijd In De jaren 2000 Werd Uitgevoerd Door?

0
365

Eminem
Matchbox Twenty

Christina Aguilera
Nickelback

Antwoord: Nickelback

In het zoeken naar uw herinnering van de jaren 2000-tijdperk muziek, het zou verstandig zijn om te kiezen van een populair lied dat vroeg in het decennium als u het zoeken naar het meest gedraaid op de radio song. Misschien 2002 ‘ s “Lose Yourself”, een enorm populaire song van Eminem die besteed 12 weken aan de top van de Billboard Hot 100 singles chart en genoten van consistente populariteit daarna. Nee? Wat te denken van “Hey Ya!” van Outkast? Na een late 2003 negen week uitgevoerd op de grafieken, het was bijna onmogelijk om een pop-station op zonder te luisteren. Wat te denken van Alicia Keys? Gezamenlijk, haar liedjes doorgebracht 22 weken in de top van de hitlijsten tijdens de jaren 2000.

Terwijl alle vaste gissingen, geen van de genoemde kunstenaars kunnen aanspraak te maken op de meest gespeelde pop song van het afgelopen decennium. Voor dat we moeten wenden tot 2001 ‘ s “How you Remind Me” één van Nickelback ‘ s Silver Side Up album. Tussen de release in de late zomer van 2001 en het einde van het decennium, de song werd gesponnen tot maar liefst 1,2 miljoen keer in de verenigde staten, waardoor het de meest gedraaide single van het decennium.