Trump in Bethlehem om te voldoen aan de Palestijnse president

0
345

President Trump ‘ s gesprekken met zijn Palestijnse tegenhanger is grotendeels wordt gezien als symbolisch, maar de twee kunnen bespreken stappen te nemen Palestijns-Israëlische gesprekken naar voren. (REUTERS/Jonathan Ernst)

De AMERIKAANSE President Donald Trump zal een ontmoeting hebben met de Palestijnse President Mahmud Abbas dinsdag op de tweede etappe van zijn eerste bezoek aan het Midden-Oosten. Hij wordt begeleid door First Lady Melania Trump.

Voor het vertrek naar Bethlehem aan boord van Air Force One, President Donald Trump en zijn vrouw een bezoek aan de Westelijke Muur Heritage Foundation in Jeruzalem en werden begenadigd een boek van de Psalmen door de Directeur-Generaal Mordechai Elias en de Rabbijn van de klaagmuur Shmuel Rabinowitz.

De veiligheid zal worden strak voor President Trump ‘ s reis naar Bethlehem, op 20 minuten rijden van Jeruzalem, maar ligt tegenover Israël is omstreden muur. Trump is om te voldoen aan Abbas bij het presidentiële paleis in Bethlehem, die houder is van diepe betekenis als de site waar de Christenen geloven dat Jezus werd geboren.

President Trump ‘ s gesprekken met zijn Palestijnse tegenhanger is grotendeels wordt gezien als symbolisch, maar de twee kunnen bespreken stappen te nemen Palestijns-Israëlische gesprekken naar voren, meldt de Express Tribune.

Voor maandag, President Trump voldaan Israëlische Premier Benjamin Netanyahu. Later op dinsdag, President Bazuin zal terugkeren naar Jeruzalem bezoek aan het Yad Vashem Holocaust memorial en geeft een toespraak op het Israël Museum voor het inpakken van zijn bezoek van twee dagen.

Trump en Abbas ontmoette eerder deze maand in het Witte Huis. Na Israël en de Palestijnse gebieden, Trump zal het hoofd naar het Vaticaan samen met Brussel en Italië voor de NAVO en G7 vergaderingen.