Hoe om te Bellen en een Bericht Vrienden met Behulp van Uw Amazon Echo

0
2083

Amazon een grote nieuwe functie voor de Echo-apparaten, waardoor de gebruikers de mogelijkheid om te bellen en het bericht met hun Echo ‘ s of de Alexa app. Hier is hoe het werkt en hoe je het moet instellen.

GERELATEERDE ARTIKELENvoor het Instellen en Configureren van Uw Amazon EchoWat is het Verschil Tussen de Amazone Echo-en Echo-Stip?

Hoe in te Stellen

Eerste, moet u een update van de Alexa app naar de nieuwste versie, dus als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan naar de app store op uw telefoon en download de update. De versie die je nodig hebt is 2.0.2429, maar iets nieuwer dan die werkt net zo goed.

Vervolgens open je de Alexa app, en u zult worden begroet met een inleiding tot het nieuwe bellen en messaging functie. Tik op “aan de Slag” op de bodem te blijven.

Op het volgende scherm selecteert uw naam.

Bevestig uw naam in en druk op “Verder” op de bodem.

Je moet nu geven de Alexa app machtiging voor toegang tot uw telefoon met contacten. Dit is hoe u oproepen en berichten van andere mensen met behulp van je Echo. Tik op “Toestaan” om verder te gaan.

Vervolgens vul je telefoonnummer in te associëren met uw Echo en tik vervolgens op “Doorgaan”. Wanneer iemand uit uw telefoon met contacten stelt ook deze functie op de Echo, ze zullen automatisch verschijnen in de lijst met contacten in de Alexa-app.

Nadat u uw telefoonnummer, zult u worden verzonden een verificatie code. Voer de code op het volgende scherm en druk op “Verder”.

Zodra dat is gedaan, zult u worden genomen om de Gesprekken scherm in de Alexa-app. Dit is waar al je berichten verschijnen, vergelijkbaar met de gesprekken scherm binnen uw telefoon is standaard messaging app.

Om toegang te krijgen tot de lijst met contactpersonen die u kunt bellen of een bericht, tik op de persoon schets tot in de hoogste-juiste hoek.

Op dit scherm ziet u al uw contacten met een Echo te bellen en berichten instellen.

Hoe om Iemand te Bellen

Er zijn twee manieren waarop u kunt iemand bellen: met behulp van de Alexa app of hands-free met behulp van een Echo-apparaat.

De voormalige optie is ideaal als je niet thuis bent en alleen je telefoon op je. Om iemand te bellen met behulp van de Alexa app, ga naar het scherm contacten, selecteer een contact, en tik op de toets phone.

Om te bellen hands-free gebruik van uw Echo, zegt u gewoon “Alexa, bel Dave” (of wie het ook is dat u wilt bellen).

De ontvanger Echo zal oplichten en een klokkenspel ruis, evenals aankondigen wie er belt. Hun telefoon ook een ring, maar ze kunnen beantwoorden uw oproep op het ene apparaat, hetzij door te zeggen: “Alexa, oproep beantwoorden” of gewoon het gesprek aan te nemen op hun telefoon als een normale telefoon bellen.

Om het gesprek te beëindigen, gewoon zeggen “Alexa, ophangen”.

Hoe Iemand Bericht

Net als met bellen, er zijn twee manieren waarop u kunt een ander bericht Alexa gebruiker: het gebruik van de app of met behulp van een Echo-apparaat.

Bericht van iemand met behulp van de Alexa app, ga naar het scherm contacten, selecteer een contact, en tik op de knop bericht.

Dit zal u een nieuw gesprek starten pagina met die contact te tonen. Vanaf daar kunt u tikt op de knop microfoon voor het opnemen van een spraakbericht of druk op de toets op het toetsenbord en typ een bericht.

Een gesproken bericht wilt verzenden naar iemand die uw Echo, zeggen “Alexa, bericht Dave” (of, nogmaals, wie het ons u wil bericht).

Na ontvangst van de ontvanger Echo zal oplichten en een bel geluid, maar Alexa niet aankondigen dat er een bericht (in tegenstelling tot hoe ze het doet wanneer er een oproep). Echter, ze ontvangt ook een melding op hun telefoon en kan bekijken of te luisteren naar de boodschap in de Alexa-app. Ze kunnen ook reageren binnen de app.

Van daar, de ontvanger heeft gewoon te zeggen “Alexa, bericht afspelen” en wordt het afspelen van uw bericht in. Als u getypt uw bericht, Alexa zelf zal schrijf ze dan op en zeg uw bericht voor het gebruik van haar eigen stem.