Hvordan å Aktivere Flash i Chrome for Bestemte Nettsteder

0
8534

Hvis du bruker en Chrome-bruker, som du bør være, har du sannsynligvis lagt merke til at Flash er blokkert som standard i nettleseren. Google liker ikke Flash på grunn av den store sikkerhetshull iboende i Flash, og derfor gjør alt i sin makt til å tvinge deg til ikke å bruke Flash.

Det eneste problemet er at det fortsatt er mange nettsteder som bruker Flash. Ingen av de store nettstedene du besøker hver dag som Facebook, Instagram osv. bruke det, men en rekke mindre og eldre nettsteder bare ikke gidder å bytte til HTML 5. For eksempel, tar jeg en Cisco kurs på min lokale community college og for å fullføre oppdrag, må jeg logge inn Ciscos NetAcademy nettstedet. Problemet er at noen av spørsmålene krever Flash for å se og svar.

Hvis du gjør et raskt Google-søk for å aktivere Flash i Chrome, og du vil se en masse artikler som forteller deg om å laste ned Flash fra Adobe nettsted og installere den (som ikke virker) eller for å åpne en fane i Chrome og gå til chrome://plugins (som også fungerer ikke lenger). I den nyeste versjonen av Chrome (57), kan du ikke lenger klarer plugins ved å gå til denne NETTADRESSEN. I stedet, du vil bare få en “Dette nettstedet kan ikke nås“- melding.

Dette er fryktelig unintuitive og virkelig forvirret meg fordi jeg var vant til å gå der å aktivere eller deaktivere Flash som trengs. Nå ser det ut som de bare vil ha deg til å aktivere den for det spesifikke områder der det er behov. I denne artikkelen, vil jeg forklare hvordan for å få Flash til å fungere når du trenger det, og hvordan holde den deaktivert på annen måte.

Sjekk Chrome Flash-Innstillinger

Først, la oss ta en Flash-innstillinger i Chrome. Det er et par steder der du kan gjøre dette. Åpne en ny fane og skriv inn chrome://flagg.

Kontroller at Foretrekker HTML-over Flash og Kjør alle Flash-innhold når Flash-innstillingen er satt til “tillat” er satt til Standard. Åpne en ny fane og skriv inn chrome://komponenter. Under Adobe Flash Player, klikker du på se etter oppdatering – knappen.

Nå klikk på Chrome-menyen øverst til høyre og klikker på Innstillinger.

Bla ned til bunnen av siden og klikk på Vis Avanserte Innstillinger. Bla ned litt mer, og deretter klikker du på Innstillinger for Innhold under Personvern.

I popup-dialogboksen, kan du bla ned til du ser Flash på overskriften. Sørg for at du Spør først, før du tillater nettsteder å kjøre Flash (anbefales) ) er valgt. Selvfølgelig, hvis du ønsker å fullstendig blokkere Flash i Chrome, velger du Blokkere nettsteder fra å kjøre Flash. Du bør aldri velge Tillat nettsteder å kjøre Flash – med mindre du har en veldig gyldig grunn som å bruke google Chrome på en virtuell maskin eller noe.

Gi Nettsteder tillatelse til å Kjøre Flash

Nå for den morsomme delen! For å kjøre Flash, du har å gjøre det mulig for bestemte nettsteder. Det er ikke lenger et alternativ for å aktivere den for alt hele tiden. En måte å angi et nettsted for Flash er å klikke på Administrer unntak knappen under Innstillinger for Innhold – Flash som vist i skjermbildet ovenfor.

Som du kan se, har jeg lagt NetAcad siden jeg snakket om tidligere med Atferd satt til Tillat. Denne metoden er litt tungvint siden må du gå til Innstillinger – siden, osv. Enklere måte å tillate et nettsted til å kjøre Flash er å gå til webområdet, og deretter klikker du på det lille ikonet til venstre for NETTADRESSEN i adressefeltet.

Ikonet vil enten være et lås-ikon hvis tilkoblingen er å bruke HTTPS, eller det vil være en informasjon-ikonet hvis tilkoblingen er ikke sikker. Når du klikker på dette ikonet, vil du se en haug med innstillinger du kan konfigurere for det aktuelle nettstedet. Mot bunnen vil bli Flash. Som standard, det bør være innstilt på å Bruke global standard (Be), som betyr at leseren skal spørre deg om du vil aktivere Flash for et nettsted som har Flash-innhold.

Men i min erfaring, nettleseren faktisk aldri spør meg for å aktivere Flash-innhold, selv når det er klart Flash-innhold på nettstedet. Så, jeg må i utgangspunktet velge tillat Alltid på dette nettstedet alternativet for Flash til å fungere. Merk at du kan ha for å lukke fanen, og legg det i orden for Flash-innholdet vises riktig.

Det er om det. Forhåpentligvis, dette klargjør nøyaktig hvordan Flash fungerer i den nyeste versjonen av Chrome. Jeg er sikker på at det kommer til å forandre igjen snart, så jeg skal sørge for å oppdatere dette innlegget i tilfelle det skjer. Hvis du har noen spørsmål, kan du legge inn en kommentar. Nyt!