Govt sektor kjøper 1.50 lakh TONN hvete i Haryana: Staten Mat & Rekvisita Avdeling

0
321

Arbeidere rengjøring hvete på en mandi’. PTI

Offentlige etater har kjøpt over 1.50 lakh metriske tonn hvete i Haryana under den pågående rabi markedsføring sesongen.

Som hvete har startet som kommer i mandis av Haryana, fem offentlige etater som anskaffer har kjøpt 1,50,447 tonn hvete på Minimum Støtte Pris ut av den totale ankomst av 1,50,462 tonn hvete til i går,” sa en talsmann for Mat, Sivile Forsyninger og forbrukerforhold, Haryana.

Å gi en pause opp av hvete anskaffet av etater, han sa at 36,942 tonn har blitt kjøpt inn av Mat, Sivile Forsyninger og forbrukerforhold, mens Haryana Staten Co-operative Leveranser og Markedsføring Federation Begrenset (HAFED) har kjøpt 44,855 tonn.

Han sa at Mat Corporation of India har kjøpt 21,596 tonn, Haryana Agro Industries Corporation kjøpt 378 tonn mens 46,676 tonn hvete har blitt kjøpt inn av Haryana Lagerhold Corporation.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express-Appen nå