AI problemer avklaring etter TMC-MP Dola Sen skaper ruckus over sitteplasser ordning

0
343

Flyturen gjekk etter 39 minutter etter planlagt tid

Air India på fredag utstedt en presisering om at Trinamool Kongressen MP Dola Sen gjorde ikke be om en rullestol for sin mor ved bestilling av sitteplasser for Kolkata bundet fly. Det nasjonale flyselskapet sa videre at den parlamentariske hadde bestilt to seter, og legger til en passasjer med rullestol kan ikke plasseres i nærheten av nødutgang som per Sivil Luftfart Kravet (BIL) regelen.

“Det var ingen bemerkning av rullestol under bestilling, men når alle passasjerene gikk ombord i fly en passasjer ble i rullestol. Kabinansatte bedt om at en rullestol passasjer ikke kan reise i nødutgang som per BIL regelen. Men, MP Dola Sen begynte å skrike,” sa

Air India tjenestemenn sa at Sen ble tilbudt en business class-billett, men den parlamentariske nektet “Passasjerer om bord og kapteinen på flight inn, og til slutt flyturen gjekk etter 39 minutter etter planlagt tid,” sa det.

Denne hendelsen kommer i kjølvannet av Air India for å sette Shiv Sena MP Ravindra Gaikwad under ingen fly liste etter at han banket en 60-år gammel ansatt i flyselskapet over en business class-billett. Minst åtte air lines ilagt et forbud mot Gaikwad for sin handling. Air India, men opphevet forbudet i dag etter at han ba om unnskyldning for hendelsen.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express-Appen nå