Nesten halvparten spesielle lærere’ innlegg ledige i Delhi

0
309

Retten var å høre en begjæring av Mamta og hennes mann Shyam Nandan, som selger grønnsaker i Katwaria Sarai i sør-Delhi. (Express bildet)

Den AAP regjeringen på fredag fortalte Delhi High Court, av totalt 927 innlegg av spesielle lærere i offentlige skoler her, 432 er fortsatt ledige. “Vi (Delhi-regjeringen) har sendt rekvisisjon til Delhi Underordnet Service Utvalget Bord for å fylle opp av 432 vanlig spesialundervisning lærer,” Delhi regjeringen informerte high court.

Innlevering av AAP regjering kom på bakgrunn av en bønn av en mor, som har nærmet seg retten sa hennes to sønner med spesielle behov har studert på staten og kommune-kjør skoler i mange år, men har lært noe og ble heller laget en kilde til underholdning. Regjeringen, men i sin erklæring uttalt at med hjemmel i retning av high court i 2009 å oppnevne minst to spesielle lærere i hver regjering skolen, det har utplassert minst én slik lærer på hver skole der barn med spesielle behov er tillatt.

I det foreliggende tilfellet retten hadde tidligere regissert regjeringen og SDMC til fil beedigede skriftlige erklæringer og bidra med detaljer som antall elever med spesielle behov å studere i sine skoler og spesielle lærere skrevet det.

Domstolen hadde også ledet dem til å gi informasjon om tiltak som er iverksatt for å implementere 2009 order of the high court. Retten var å høre en begjæring av Mamta og hennes mann Shyam Nandan, som selger grønnsaker i Katwaria Sarai i sør-Delhi.

For mer historier om spesielle behov utdanning, klikk her