Het Verwijderen van DRM Van iTunes-Films en TV-Shows

0
3807

U kocht een TV-programma of film op iTunes. U wilt om het te bekijken op uw Android-telefoon, Plex media server, of eigenlijk alles wat niet door Apple. Waarom niet het werk?

Alle iTunes-video aankopen zijn vergrendeld door Fairplay, Apple ‘ s DRM (digital rights management) regeling. Dit doet niets om piraterij te voorkomen, maar zorg ervoor dat maakt het leven vervelend voor mensen die bereid zijn om te betalen voor films en TV-shows. Dus wat is een niet-piraat die wil kijken naar de dingen te doen?

Als u wilt dat uw video ‘ s bekijken op een niet-Apple-apparaat, moet u de strip de video van de DRM. We hebben ontdekt dat er twee methoden om precies dat te doen, zowel van die strip de DRM zonder verlies in video kwaliteit:

  • Requiem is gratis, maar vereist een oude versie van iTunes om te werken.
  • Tuneskit kost $60, maar is veel gemakkelijker te gebruiken, en werkt met de nieuwste versie van iTunes als van dit schrijven.

We gaan over beide methoden; u kunt beslissen welke beter werkt voor u. We worden met Windows voor deze tutorials, hoewel Tuneskit biedt ook een Mac-versie. Helaas, Requiem zal niet gemakkelijk werken op een Mac—Systeem Bescherming van de Identiteit maakt het downgraden van iTunes bijna onmogelijk. Wij adviseren u Requiem in een virtuele machine toch, al, dus je zou kunnen gebruiken op een Mac door middel van een Windows-installatie in VirtualBox.

De Eenvoudige, Dure Manier: Tuneskit

Veruit de eenvoudigste manier om te converteren van video ‘ s is met de $60 Tuneskit. Het werkt op Windows en macOS, wordt regelmatig bijgewerkt om te werken met de nieuwste versie van iTunes, en is lossless. (Tuneskit heeft een demo die u toelaat om te zetten vijf minuten van de video, als je wilt om het te testen.)

Start iTunes en zorg ervoor dat alle video ‘ s die u wilt converteren zijn momenteel gedownload, en bevoegd om te spelen op uw computer.

Start vervolgens de Tuneskit. Klik op “Bestanden Toevoegen” aan de slag te gaan.

Tuneskit scant uw iTunes-bibliotheek; kiezen welke video ‘ s je wilt voor het strippen van de DRM.

Zij zullen worden toegevoegd aan uw lijst. Druk op “Convert” en de conversie proces zal beginnen.

Conversie kan een tijdje duren, afhankelijk van uw processor.

Wanneer het proces klaar is, klikt u op de “Geconverteerde” knop om te bladeren door uw geconverteerde media.

Uw originele iTunes-bestanden zijn ongerept, en uw geconverteerde bestanden zijn te vinden in een aparte map.

Klik op het vergrootglas om uw bestanden te bekijken in Windows Verkenner.

Om ervoor te zorgen het proces gewerkt, probeert u het afspelen van de video ‘ s in een niet-iTunes-video-speler. Je moet zien dat ze werken swimmingly.

Van harte gefeliciteerd! U hebt verwijderd van de DRM van je iTunes-video, en kan nu zien waar en wanneer u wilt.

Er is één klein ding om op te merken: Tuneskit de DRM strippen is voor lossless video en 5.1 geluid, wat betekent dat u verliest geen kwaliteit. Echter, als uw video is gemaakt met een stereo AAC spoor ook—of alleen geleverd met een stereo AAC-track—Tuneskit doet het converteren van de audio-track, van wat wij kunnen zeggen, wat zal resulteren in een kleine (niet te veel) verlies in geluidskwaliteit. Dus als je echt zorg over de audio kwaliteit, zorg ervoor dat je de 5.1 Dolby Digital track, niet op de 2-kanaals AAC nummer of gebruik het Requiem methode hieronder voor stereo tracks.

Het is Gratis en Ingewikkelde Manier: Requiem

Requiem is een gratis Java-gebaseerde applicatie geschikt voor het verwijderen van Fairplay DRM van iTunes-video ‘ s. De vangst: dat het nog niet is aangehouden, voor een tijdje, en werkt alleen met iTunes 10.7, die werd uitgebracht in 2012 weer terug.

Er zijn twee benaderingen die u kunt nemen om iTunes 10.7:

  • U kunt volledig te verwijderen van iTunes op uw computer, installeer de oude iTunes 10.7. Als je hebt veel tijd besteed aan het afstellen van uw iTunes-configuratie -, en willen niet om iets te verliezen, is deze benadering niet geschikt. Het is ook een heel slecht idee als je een iPhone-of iPad-gebruiker, omdat oudere versies van iTunes kan niet synchroniseren met de nieuwere versies van iOS.
  • U kunt het installeren van iTunes 10.7 op een computer die niet van u normaal gesproken gebruik van iTunes over, of het opzetten van een virtuele machine specifiek voor het strippen van DRM van video ‘ s. Schoon opstarten betekent dat je nodig hebt om opnieuw te downloaden en te machtigen alle video ‘ s die u wilt converteren, maar het voorkomt dat u van het verpesten van een actieve iTunes-installatie.

Voor de eenvoud, raden wij u instellen iTunes 10.7 op een machine die je anders geen gebruik maken van iTunes op, virtuele of anderszins. Er is gewoon een stuk minder dan mis kan gaan. Als dat is wat je aan het doen bent, voel je vrij om het overslaan van stap hieronder.

Stap Één: het Volledig Verwijderen van Nieuwere Versies van iTunes (Indien Nodig)

Als u van plan bent over het downgraden van een actieve installatie van iTunes, we hebben nog wat werk te doen. In Windows, ga naar het Configuratiescherm > Programma ‘ s en Functies, verwijder alles gemaakt door “Apple Inc.”—inclusief iTunes, Bonjour, en Apple Software-Update. Zorg ervoor dat er niets in verband met Apple blijft op de computer.

Er is een kans dat, na het verwijderen van alles, de installatie van de oude iTunes zal niet werken. Hadden We dit probleem niet in onze tests, maar de kilometerstand kan afwijken. Software als Revo Verwijderingsprogramma kan handig zijn als je problemen hebt.

Stap Twee: het Installeren van iTunes 10.7 en Zorg Ervoor dat Je Video ‘ s Zijn Toegestaan

Ga naar de iTunes 10.7 download pagina. Download het uitvoeren van het uitvoerbare bestand om iTunes te installeren. Zorg ervoor dat u automatische updates uitschakelt.

Vervolgens baden in de nostalgie naar het zeer recente verleden, zoals de iPhones en iPads van weleer worden gepromoot in de installatie diavoorstelling.

Wanneer de installatie is voltooid en u zult merken hoeveel iTunes is veranderd in vijf jaar. Ga naar de winkel en download je de video ‘ s die u wilt converteren. (Je kunt het niet overbrengen van een bestaand systeem—je nodig hebt om opnieuw downloaden van de video ‘ s op iTunes 10.7 voor dit werk.)

Wanneer het downloaden is voltooid, zorg ervoor dat u video ‘ s daadwerkelijk te spelen in iTunes. U kan nodig zijn om uw computer te autoriseren, en in sommige gevallen opnieuw download volledige video ‘ s.

Stap Drie: het Installeren van de Java Runtime Environment (indien Nodig)

Requiem vereist de Java Runtime omgeving om te lopen, dus ga naar de Java-download pagina en download de JRE-installatieprogramma.

Uitvoeren van het uitvoerbare bestand voor het installeren van Java.

Nu dat Java is geïnstalleerd kunnen we eindelijk Requiem.

Stap Vier: Voer Requiem

Sluit iTunes, ervan uitgaande dat alle downloads zijn voltooid. Download Requiem, als u dat nog niet heeft gedaan. (Als je doorgestuurd naar een “Anti Leech” pagina, probeer dan met de rechtermuisknop te klikken op de download link en plakken in de adresbalk.) Het programma wordt geleverd in een ZIP-bestand en is draagbaar, dus open deze en pak het uitvoerbare bestand waar u maar wilt.

Snelle opmerking: f u wilt bewaren, ondertitels en andere metadata, je gaat nodig hebben om te draaien mkvtoolnix en CCExtractor vóór de lancering van Requiem.

Uitvoeren van Requiem zal het scannen van uw iTunes-map voor beveiligde bestanden, verwijder de bescherming.

Als je fouten, zorg ervoor dat u hebt gemachtigd iTunes en dat de video ‘ s worden afgespeeld.

Wanneer het proces klaar is, Requiem zal verwijderen van de beveiligde versies van uw video ‘ s en vervang ze met een volledig onbeveiligde versies.

Ga dan naar de media-map in Windows Verkenner…

…en zorg ervoor dat de video ‘ s werken door ze te openen met iets anders dan iTunes.

Van harte gefeliciteerd! U hebt verwijderd van de DRM van je video, en kan nu spelen ze met welke mediaspeler je verdomd goed houd. Requiem video en audio conversie volledig lossless, dus is er geen verlies in kwaliteit, ongeacht de audio-track die u gebruikt.

Als je niet kan zien, Tuneskit is veruit de meest eenvoudige manier, vooral als je veel bestanden om te strippen. Er zijn gewoon zo veel frustrerende dingen die mis kan gaan met de gratis methode. Maar als je echt tegen de besteding van het geld, Requiem kan werken in een snuifje…zolang je bereid bent om op te zetten met de ruzie.