Hur du Blockerar Någon på Snapchat

0
21313

Snapchat, med det försvinner foton, är en enkel app för människor att missbruka. En sekund Snap kan vara ganska traumatisk och omöjligt att bevisa hänt; om du inte är tillräckligt snabb för att ta en skärmdump det, det har gått så fort du ser på det. Om någon trakasserar dig på Snapchat, här är hur man kan blockera dem.

RELATERADE ARTIKLARHur man Använder Snapchat: Grunderna i att Skicka Snaps och MeddelandenÄr Snapchat Verkligen ta Bort Min Snaps?

Vad Gör en Snapchat Block Göra?

Du blockerar någon på Snapchat:

  • Tar bort dem från din lista över Vänner.
  • Tar bort dig från sin vänlista.
  • Blockerar dem från att skicka dig Snaps och Chattar.
  • Blockerar dem från att se din Berättelse.
  • Förhindrar dem att åter lägga till dig som Vän.

Om det låter som vad du vill, läs på.

Hur du Blockerar Någon på Snapchat

Det finns några olika sätt att blockera någon på Snapchat.

Om den person som du vill blockera och har nyligen skickat till dig på ett Kick, med ett långt tryck på deras namn i Chatten skärmen.

Nästa, tryck på Kugghjulet och sedan på Blockera. Tryck till på Blocket igen.

De är nu blockerade och tas bort från din lista över vänner.

Om den person som du vill blockera och har inte skickat dig en Kick nyligen, gå till Snapin-skärmen och dra nedåt.

Tryck på Mina Vänner och så långt tryck på den vän som du vill blockera.

Än en gång, tryck på Kugghjulet följt av Block två gånger.

Slutligen, för att blockera någon som lagt till dig som Vän men du har inte lagt tillbaka, gå till Snapin-skärmen och dra nedåt.

Den här gången trycker du Lagt till Mig och sedan ett långt tryck på namnet på personen som du vill blockera.

Tryck på kugghjulsikonen och Block två gånger för att ta bort dem.

Hur vill Avblockera Någon på Snapchat

För att häva blockeringen för någon på Snapchat, dra ner på Snap-skärmen och tryck på kugghjulsikonen.

Scrolla ner till Konto Åtgärder och peka på Blockerade.

Tryck på X bredvid den person du vill avblockera dem.

När du har öppna dem, måste du lägga till dem som en vän igen.