Deurmat genomen, maar andere Indiase vlag merchandise nog steeds te koop bij Amazon

0
3325

Zoals blijkt, er zijn nog veel meer Indiase vlag versierd artikelen te koop op het platform, waarvan velen zou het heffen van een wenkbrauw in India.

Buitenlandse Zaken Minister Sushma Swaraj de berisping van e-marketplace-gigant Amazon werd gevoeld in de sociale media. Het probleem van een Amazon Canada website de verkoop van Indiase nationale vlag-opgehemeld deurmatten werd verhoogd tot een fever pitch wanneer Swaraj een waarschuwing afgegeven aan Amazon op Twitter leiding van de e-tailer af te nemen van het product en dienen een onvoorwaardelijke excuses. De omvang van de waarschuwing was, dat velen zagen het als een bedreiging als Swaraj zei als Amazon niet verontschuldigen, ze zal niet verlenen van visa aan haar werknemers in India en intrekken van degenen die vóór.

Het probleem trof het hart van de Indiase burgers, die in een pluralistische en diep multi-culturele samenleving opgroeien te kijken naar de nationale vlag als teken van nationale trots en identiteit. Na de waarschuwing, Amazon deed opstijgen de deurmat van de catalogus, zij het zonder dat een verontschuldiging.

Indiase Ronde Vlag Mannen de Klassieke Performance Shorts. (Amazon)
De Indiase Vlag Schedel Cool India Schedel T-Shirt. (Amazon)

Zoals blijkt, er zijn nog veel meer Indiase vlag versierd artikelen te koop op het platform, waarvan velen zou het heffen van een wenkbrauw in India. Sommige van die artikelen zijn objecten zoals de Indische nationale vlag sport handdoek. Sommige scala van mannen korte vrouwen bikini past. Zelfs de Indiase vlag tand picks zijn te koop op Amazon. Het verkoopt ook objecten, zoals de Indiase vlag, auto, bumper stickers, t-shirt met een schedel getrokken met de Indiase vlag of nachtkleding en innerlijke dragen.

India Vlag Grunge Design Vinyl Auto Bumper Raam Sticker 3″ x 2″ (Amazon)
De Indiase Vlag Tandenstokers. (Amazon)

Al deze artikelen zijn te koop bij Amazon in de VS de website beschikbaar voor orde. Nogmaals, wetten in de VS niet classificeren van de verkoop van dergelijke objecten en het gebruik van hen als illegale. Veel zou verschillen in welke mate deze objecten kunnen worden aangeroepen onsmakelijk. Echter, gaat door dezelfde maatstaf, zelfs het dragen van de Indiase vlag is gereserveerd voor de nationale iconen en martelaren die staatssteun ontvangen, begrafenissen. Dat is het enige geval waarin de Indiase wet maakt het gebruik van de Indiase vlag voor iets anders wordt gebruikt dan wordt opgerold op een vlaggenmast.

TeeStars – Vintage Indiase Vlag Retro Stijl India Singlet. (Amazon)
De Indiase Vlag Team Logo Womens Fashion Bikini Set Beach Dragen. (Amazon)
Golf / Sport Handdoek – Vlag van India. (Amazon)

Het blijft te bezien of de overheid vraagt voor het verwijderen van deze objecten goed, of de e-tailer zou handelen. Kan het incident met een sisser aflopen. Nog steeds zijn de deurmat is niet een eenmalige, en het is nooit geweest.

© De Indian Express Online Media Pvt Ltd