Hoe om te achterhalen Welke Versie van Microsoft Office die U Gebruikt (en Of het een 32-bits of 64-bits)

0
4736

Velen van ons gebruiken Microsoft Office-programma ‘ s per dag, maar vergeet u welke versie van Office u gebruikt. Als u wilt weten welke versie van Office die u hebt, als die de architectuur (32-bits of 64-bits), tonen we u hoe u snel de informatie vinden die op Windows en Mac.

Weten welke versie van Office u kan handig zijn als u het downloaden van templates en de Office add-ins, waarvan sommige alleen werken met specifieke versies van Office.

Windows: Office 2013 en 2016

Open een van de programma ‘ s in Office, zoals Word. Als het lint ziet er ongeveer als volgt uitzien (lint van tabbladen met scherpe hoeken), maakt u gebruik van Office 2013 of 2016. Als uw lint ziet er anders uit, ga naar de volgende sectie.

Voor meer informatie over welke versie van Office 2013 of 2016 dat u gebruikt, klikt u op de “File” tab.

Op de backstage-scherm klik je op “Account” in de lijst van items aan de linkerkant.

Aan de rechterkant van het scherm Account, ziet u welke versie van Office u gebruikt en of u wel of niet een abonnement product. Onder Office-Updates, het exacte versienummer en build-nummer worden vermeld. Om te weten of uw versie van Office is een 32-bits of 64-bits, klik op “Over-Woord”.

De versie-en build-nummer worden vermeld op de bovenzijde van het dialoogvenster Over, samen met “32-bit” of “64-bit”. Klik op “OK” om het dialoogvenster te sluiten.

Windows: Office 2010

Als het lint in uw versie van Office heeft de tabbladen met de hoeken, die zijn niet zo scherp is, bent u waarschijnlijk gebruik van Office 2010. Voor meer informatie over welke versie van Office 2010 die u gebruikt, klik op de “File” tab.

Op de Bestand klik in het scherm “Help” in de lijst van items aan de linkerkant.

Aan de rechterkant van het venster Bestand, ziet u welke versie van Office u gebruikt. Onder Over Microsoft Word (of een ander Office-programma), de exacte versie-en build-nummer is vermeld, samen met de vraag of het programma is een 32-bits of 64-bits. Voor meer informatie, klik op “Extra Versie en Copyright-Informatie”.

U ziet een dialoogvenster met extra informatie over de huidige versie van het programma en uw Product-ID in de richting van de onderkant. Klik op “OK” om het dialoogvenster te sluiten.

Mac: Office 2016 of 2011

Als u gebruikmaakt van Office voor Mac, opent u een van de Office-programma ‘ s, zoals Word, en klik op het Word-of Excel, PowerPoint, enz.) – menu. Selecteer “Over Het Woord”.

De Over Word (of Excel, PowerPoint, enz.) het dialoogvenster geeft een overzicht van de huidige versie nummer en het versienummer. Als u Versie 15.x, bent u met Office voor Mac 2016. Als u Versie 14.x, Office voor Mac 2011 is wat je gebruikt.

Op de Mac, er is geen keuze tussen het uitvoeren van een 32-bits of 64-bits versie van het besturingssysteem, omdat het BESTURINGSSYSTEEM is de 64-bits een aantal jaren. Office voor Mac 2011 is alleen beschikbaar in een 32-bit versie, en Office voor Mac-2016 is nu alleen beschikbaar in een 64-bits versie.