Hoe te Downloaden van de PlayStation 4 Games in de Rust Modus

0
2521

Rest Modus is één van de handigste functies van de PlayStation 4. In plaats van het uitschakelen van volledig op uw console, gaat in een low-power slaapstand (als uw laptop doet als hij in slaapstand). Dit betekent dat het ‘ s sneller te starten, kan het opladen van de controller, en het beste van alles, kan het downloaden van updates en games uit de PlayStation 4.

GERELATEERD ARTIKELMoet U Gebruik maken van ‘Rest-Modus” op Je PlayStation 4, of Zet Het Uit?

Standaard, hoewel, mijn console niet zou downloaden games of er updates zijn als het was in de rust modus. Ik ontdekte dit toen ik vertrok Dishonored 2 het downloaden van een nacht—of liever, dacht ik links Dishonored 2 downloaden overnachting. Toen ik de volgende ochtend, het was nog steeds op 15%. Gelukkig is de oplossing eenvoudig.

Ga naar Instellingen > energie Besparen Instellingen > Stel de Functies die Beschikbaar zijn in Rust Modus en selecteer de Verbonden te Blijven met Internet optie.

Nu, als u een spel downloaden overnachten met je PlayStation 4 in de Rust Modus, het daadwerkelijk zal doorgaan met het downloaden.