Slik laster du Ned Windows-10 Spotlight/Låse Skjermen Bilder

0
1938

Hvis du bruker Windows-10, har du sannsynligvis lagt merke til at låseskjermen vanligvis viser en veldig fin bakgrunnsbildet som er automatisk valgt fra Bing og automatisk dimensjonert for skrivebordet. Hvis du har en høyoppløst skjerm, funksjonen fungerer spesielt godt.

På en 4K-eller WQHD (2560 x 1440) skjerm med høy oppløsning bilder ser helt flott. Funksjonen er kalt Windows Søkelyset, og det er et alternativ i Windows-10 Låse Skjermen innstillinger-dialogboksen.

Det eneste problemet er at det er ingen enkel eller rask måte å laste ned bilder til datamaskinen. Heller ikke er det noen måte å bruke Windows-Spotlight-funksjonen for din skrivebordsbakgrunn. Du kan velge fra Slideshow, men det krever at du peker til en mappe med bilder.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du får de bildene fra Windows Søkelyset på datamaskinen, som deretter kan du mate lysbildefremvisning alternativ for din skrivebordsbakgrunn.

Hvis du ikke er sikker på hvilken Windows Spotlight er eller hvis det ikke er aktivert på datamaskinen, kan du klikke på start, og skriv inn i lås-skjermen for å få opp denne dialogboksen.

Som du kan se, den låste skjermen bilder er veldig hyggelig og endre om hver to dager. Heldigvis, alle bildene som har blitt vist på din datamaskin er faktisk allerede er lagret på maskinen, selv om det ikke er i en svært brukervennlig måte.

Finn Windows Søkelyset Bilder

Det første trinnet er å finne alle bilder som er lagret på Windows-10-systemet. For å gjøre dette trenger du for å åpne Windows Utforsker og klikker på Vis – fanen.

Gå videre og sjekk både filtyper og Skjulte elementer bokser. Når du har gjort dette, navigerer du til følgende katalog nedenfor, ved hjelp av din egen brukerkonto i stedet for brukernavn.

C:UsersusernameAppDataLocalPackagesMicrosoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewyLocalStateAssets

Du bør se en haug av filer i denne mappen hvis du har brukt Windows Spotlight for noen tid. Gå videre og klikk på Størrelse kolonne for å bestille elementer av filstørrelse.

Grunnen til at jeg nevner sortering etter størrelse er fordi noen av filene i mappen er mindre enn 50 KB og er ikke bakgrunnsbilder. Du kan bare ignorere disse filene. Nå hva du ønsker å gjøre er å opprette en ny mappe til et annet sted på harddisken som du vil bruke for den bakgrunnsbilder.

Velg alle filer som er større enn 100KB eller så, og kopiere dem til den nye mappen. Å kopiere, velge filene og deretter holder du høyre-klikke og dra bilder til andre Explorer-vinduet.

Du vil merke at det vil si “Gå til Bakgrunner”, som du kan ignorere siden du holder nede høyre-klikk på knappen musen. Når du slipper knappen, vil du få en ny dialog, men å si at filer kan skade datamaskinen.

Du kan åpenbart ignorere denne siden dette er filer som allerede finnes på din datamaskin. Grunnen til at meldingen vises, er fordi de blir flyttet fra et system som er beskyttet skjult mappe. Klikk OK og deretter vil du være i stand til å velge Kopierer her.

For å gjøre bildene kan vises igjen, må du høyre-klikker på dem for å gi dem nye navn. Siden du har ingen anelse om hva bildet skal være, bare gi det et tall etter navnet. Du vil også nødt til å legge den file extension. Bildene er alle kommer til å bli heller .PNG eller .JPG, så prøv dem i den rekkefølgen.

Når du gir nytt navn til filen, går du videre og dobbeltklikk på den for å se om det åpnes i din standard foto-viewer-programmet. Hvis den gjør det, du er flink til å gå. Hvis ikke, kan du prøve andre file extension. Du bør begynne å se forhåndsvisninger av bilder i Utforsker også som du endre navn på dem. Noen forblir med standard bilde plassholderikon, men bilder legg bare fint.

Det er omtrent alt det er til det. Det er ikke den enkleste fremgangsmåten på noen måte, men det er ikke risikabelt, og det er ganske rett frem. Jeg foreslår at du slår på Spotlight for et par uker, og deretter å ta tak i alle bildene. Den eneste ulempen her er at de mappe innhold endrer ofte og det trenger ikke holde en oversikt over hvert enkelt bilde som noensinne er vist. Det vil slette noen og erstatte dem med nye bilder, så det kan hende du må gjenta denne prosedyren hver par måneder.

Andre Måter å Få Søkelyset Bilder

Hvis du føler at det er altfor mye arbeid for de bilder, du har et par andre valg. Først, kan du bruke en dollar, og få SpotBright-app, som lar deg laste ned Søkelyset bilder i bare to klikk.

Den andre måten er enda enklere. Noen har vært hyggelig nok til å finne på hvert bilde som brukes i Søkelyset og send den til Imgur. Det er minst 200+ bilder i dette albumet, og de er alle i full HD-oppløsning. Ved hjelp av nettsted, kan du ha nytte av å laste ned et mye mer av Rampelyset bilder enn det du vil finne i den skjulte mappen.

En tredje måte er å bruke en smart PowerShell-kommando. Selv om du er en ikke-teknisk er det veldig lett å kjøre og det vil spare deg for mye manuelt arbeid. Bare opprette en mappe på skrivebordet som heter Bilder og åpne deretter PowerShell ved å klikke på Start og å skrive i powershell.

Nå er det bare å kopiere og lime inn følgende kommando i PowerShell vinduet, og trykk Enter:

Få-ChildItem -Bane $env:localappdataPakkerMicrosoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewyLocalStateEiendeler | Kopiere-Element -mål {“$homedesktopbilder” + $_.BaseName + ($jeg++) +”.jpg” }

Åpne Bilder – mappen på skrivebordet, og voila! Alle bildene fra LocalState/Eiendeler mappen skal være det. Du trenger å slette ut de ubrukelige filer, men ellers er det sparer deg for mye tid. Nyt!