Dette er verdens dyreste høyskoler

0
506

Disse er for det meste private institusjoner, skolepenger alene kan kjøre inn lakhs til rupees for en Indisk student. (Representational Bilder)

De sier hvis du tror utdanning er dyrt, bør du vurdere pris på uvitenhet. Mens arbeidet er i gang for å gjøre utdanning gratis for vanskeligstilte deler av samfunnet hjemme, scenen er ikke det samme overalt. Noen av de beste universitetene i verden er den dyreste de også, og de har grunn til å kreve høye avgifter.

Se Hva Annet Er Å Lage Nyheter? • Delhi luftkvalitet Sannsynlig Å Forbedre Bare Etter To Dager: Her er Hvorfor


 • Pakistans Høyesterett Bestillinger korrupsjon Probe Mot Naawaz Sharif: Her er Hvorfor


 • Jammu & Kashmir: 8 Sivile Drept, 22 Skadet I Mørtel Beskytningen Av Pakistansk Rangers


 • Cyrus Mistry Rubbishes Tatas Påstander: Finne Ut Hva Han Sa:


 • Dommere’ Avtale: Regjeringen Løper For Å Fjerne 5 Navn For Delhi High Court


 • Bigg Boss 10 Gjennomgang Av 31. oktober Episode


 • Finn Ut Hva som National Crime Records Bureau Fengsel Data For 2015 Avslører


 • Kvinne Gangraped I Mumbai, 7 Av 8 Anklaget Arrestert


 • Jammu & Kashmir: Jente Drept, 5 Skadde I Pakistan Avskalling I Samba-Distriktet


 • SIMI Aktivister Som Flyktet Bhopal Fengsel Skutt Ned


 • Ae-Dil Hai Mushkil Publikum Reaksjon: Ranbir, Aishwarya, Anushka Starrer Får En Tommel Opp


 • Bigg Boss 10, Oktober 27 Anmeldelse: Navin, Lokesh Kamper I Løpet Av Immunitet Oppgave


 • Shivaay Publikum Reaksjon: Ajay Devgn Imponerer Seere


 • Pakistan Høy Provisjon Staffer Fanget Med Forsvar Dokumenter: Hva Det Betyr For India Og Pakistan


 • Royal Opera House åpnes igjen Etter flere Tiår Med Forsømmelse: Her er En Rask Omvisning

 

Disse er for det meste private institusjoner, skolepenger alene kan kjøre inn lakhs til rupees for en Indisk student. Men høyt priset ikke nødvendigvis oversette til over-priset eller overdreven. Som per en fersk undersøkelse fra HSBC, nesten tre fjerdedeler av Indiske foreldre er villige til å ta utdanning lån for å finansiere sine barn universitetsstudier.

Internasjonal utdanning konsulent Mrinalini Batra sier at i disse dager i India, kostnaden ved utdanning blir sekundær for foreldre, noe som er overraskende, gitt heftig beløp. “Foreldre, spesielt de fra Delhi, gjøre valg av studie reisemål for sine menigheter basert på hvor barnet skal bli lykkeligere, med hensyn til liv i landet og utenomfaglige aktiviteter. Bortsett fra noen søkere som anser penger viktig, de fleste mennesker ser på kvalitet i utdanning, nettverk, muligheter og omdømmet til institutt i markedet, blant andre ting, når du velger en høyskole, sier hun.

Den ringeakt for skolepenger er mer fremtredende i studenter som søker for PG kurs, sier Batra. “Mens du velger høyskoler for, si, en MBA kurs, elevene ikke tenker på penger som en faktor som de forventer en avkastning på sin investering som ‘tag’ en grad fra instituttet ville gi dem. Kroner vederlag er mer med under hovedfagsstudenter som de ser etter billigere alternativer,” sier hun.

Etter å ha gått gjennom gebyr strukturer av noen av de beste høyere utdanningsinstitusjonene i verden, bringer vi deg noen av de dyreste universiteter/ høyskoler i verden.

University of Chicago: $57,000 – $64,000

Chicago University begynte det første kullet i 1892 og har mange fjær i sin cap, for eksempel slå ut 87 nobelprisvinnere og være vertskap for den første noensinne selvforsynt kjernefysisk reaksjon, blant andre. Varsity er en privat utdanningsinstitusjon som begynte med et sjenerøst bidrag fra John Rockefeller.

Les: Brexit har ingen innvirkning på høyere studier i Irland: Irske ambassadøren

New York University: $59,000 – $65,000

En av de mest populære studie destinasjoner i verden, en grad ved denne Greenwich, New York-basert institutt kommer med en heftig prislapp. Om 36 tidligere studenter av varsity er blant nobelprisvinnere og 16 har vunnet Pulitzer-prisene, mens 10 har vunnet National Medal of Science. NYU, som det er populært kjent, har en satellitt-campus i Abu Dhabi, og har en student styrke på mer enn 57,000 (i henhold til 2014-tall), hvorav 25 prosent internasjonale studenter.

Harvey Mudd College: $58,000 – $67,000

Etablert i 1955 i California, skolen er tilknyttet Claremont Høyskoler. Det fikk sin første finansiering fra Harvey Seeley Mudd, en gruve ingeniør som grunnla Kypros Gruver Corporation. Mudd, men gikk bort før institusjonen ble åpnet samme år. Høyskolens plassering celle er en favoritt med rekrutterere.

Imperial College, London: $40,000

College ble grunnlagt av Prins Albert, prince consort og ektemannen til Dronning Victoria, i 1887. Den var koblet til University of London i utgangspunktet, men bud adjø til institusjonen etter et århundre. Hovedfokuset er på medisin, men har våget seg inn business studier med Imperial College Business School blir innviet i 2004. Foruten 15 nobelprisvinnere, så mange som 70 Stipendiater of the Royal Society, 82 Fellows av Royal Academy of Engineering og 78 Fellows av Academy of Medical Sciences er blant tidligere studenter og ansatte.

Les også: Ting du bør vurdere før du tar en utdanning lån

Sarah Lawrence College: $57,000 – $65,000

I henhold til Princeton Review (2003), høgskolen ble tildelt høyere utdanningsinstitusjoner med de beste fakultet i USA. Studenten styrke, samt fakultetet medlemmer av kollegiet og er mer aktive på sosio-politiske bevegelser gjennom historien, inkludert å sende hjelpemidler under andre Verdenskrig, å ta parti med den Kommunistiske Del i Mccarthy År, protesterte mot Vietnam-Krigen, så vel som krevende seksuell likestilling og kjønn rettigheter.

Merk: beløpet varierer med hensyn til kursene som tilbys.

For mer utdanning nyheter, klikk her

© The Indian Express Online Media Pvt Ltd