Kan Jag Använda Philips Hue-Glödlampor Utomhus?

0
14161

Philips Hue-lampor är bra att ha i ditt hus, och de kan lägga en hel del bekvämlighet till ditt vardagsrum. Emellertid vad, om du vill använda dessa smarta lampor utomhus, veranda lampor eller lampor översvämningar? Kommer Philips Hue-glödlampor fungerar korrekt i en offentlig miljö?

RELATERADE ARTIKLARHur du Ställer in Din Philips Hue-Lampor med de Nya Nyans AppDen Vanligaste Philips Hue Problem, och Hur du Fixar Dem

Det är viktigt att veta att någon lampa och dess krets som utsätts för regn och andra former av nederbörd är inte säker och kan lätt förstöra lampan och ledningar. Det är därför ganska mycket alla utomhus armaturer är väder-förseglad till viss del.

Philips säger att dess Hue-glödlampor är avsedd för att endast användas inomhus, eftersom vädret kan påverka lökar negativt, vilket är vettigt. Men det betyder inte nödvändigtvis att dessa lampor kommer att sluta fungera den stund du använder dem utomhus.

En anledning till Philips rekommenderar inte att använda Hue-glödlampor utomhus är på grund av värmen under sommaren. Philips Hue-glödlampor redan kör ganska varma när de används i den svala A/C i ditt hus, så att använda dem utanför när det lätt kan nå 90 grader helt enkelt gör att dessa lampor köra ännu varmare, vilket kan förkorta livslängden för glödlampan.

RELATERAD ARTIKELVad är Skillnaden Mellan 1: a och 2: a Generationens Philips Hue-Glödlampor?

Naturligtvis, typiska LED-lampor är klassade för att vara runt 25 000 timmar, så även om du lämnat ett Hue-glödlampa på under åtta timmar varje dag, det skulle ta lite över åtta och ett halvt år innan lampan dog slutligen–en lite mindre om de sprang på mindre än idealiska förhållanden. Då är det förmodligen kommer att vara i nyare versioner av Hue-lampor finns för att du vill uppgradera till ändå.

Generellt, men det finns verkligen inte mycket att vara orolig för. Många användare har Philips Hue-lampor monterade i olika utomhus armaturer och har inte stött på några problem. Personligen har jag en Nyans-lampa monterad i min veranda ljus som tänds vid skymning och håller på hela natten fram till morgonkvisten. Inte ens under den stora värmeböljan tidigare i sommar, lampan fortfarande fungerade bara bra.

Bara så länge som en glödlampa som är monterad i en måttligt skyddad armatur som skyddar den mot regn, snö, hagel, och andra element, så det är helt bra att använda en Philips Hue-glödlampa utomhus. Vet bara att lampan får inte pågå så länge som det kan om det används inomhus på bättre villkor.

Ovan: Denna utomhus armatur förmodligen inte är idealiskt för någon form av lampa, än mindre en Philips Hue-glödlampa.

Tänk dock på att du inte vill gå för långt från ditt hus med en Philips Hue-glödlampa, eftersom det då inte skulle kunna kommunicera med din hubb. Så om du planerar på att sätta en Nyans lampa till din uppfart bakgrund av gatan eller till och med i en armatur ut av din byggnad, kommer du vill se till att det fortfarande kommer att nå Philips Hue Bridge. Om inte, lampan kommer fortfarande makt på bara bra, men du kommer inte kunna kontrollera det på distans från din telefon.