Hur att Öka Storlek på Text och Ikoner på en iPhone

0
25994

Du kan göra texten större och mer lättläst på din iPhone eller iPad, men du kan också öka storleken på app-ikoner, text och element i användargränssnittet på din iPhone 6, 6 Plus, 6S, eller 6 Plus så det är lättare att använda.

RELATERAD ARTIKELHur man Gör Texten Större och lättare att läsa på iPhone eller iPad
Apple fortsätter att producera mobila enheter med otrolig skärm upplösning och tydlighet. Retina-skärm eller inte, men även om texten på skärmen… [Läs Artikeln]

Som standard är din iPhone display upplösning är i “Standard” – läget. Du kan dock ställa in den till “Zoomad” – läge, som i huvudsak gör din iPhone visa samma storlek användargränssnitt som den näst minsta iPhone-modell. Till exempel, en iPhone 6S Plus i Zoomat läge kommer att se ut som en iPhone 6S i Standard läge. Istället för att se mer innehåll på skärmen, och innehållet kommer att vara större, vilket är mycket användbart om du har problem med att se objekt på din iPhone skärm. Bilden ovan visar standardläge för en iPhone 6S Plus på den vänstra, och Zoomat läge av samma iPhone till höger.

Det inte bara påverkar startskärmen, antingen–hela OS kommer att visa något större delar så att de är lättare att se.

Att sätta din iPhone i Zoomat läge, tryck på “Inställningar” – ikonen på startskärmen.

På skärmen Inställningar trycker du på “Visa & Ljusstyrka”.

Tryck sedan på “Visa” på Displayen Och Ljusstyrka på skärmen.

På Displayen Zoom-skärmen, tryck på “Zoomad”.

Ikonerna på provet skärmen är förstorad för att visa vad den zoomade upplösning kommer att se ut. För att ställa denna resolution, tryck på “Set”.

En bekräftelse popup visas med meddelandet om att byta display zoom kommer att starta om din iPhone. Tryck på “Använd Zoomat” längst ned på skärmen för att använda den zoomade skärmen.

Bli inte orolig på denna punkt. Skärmen kommer att gå i svart för en bit och sedan gå tillbaka till Visning Zooma skärmen. Meddelandet hävdade att telefonen kommer att starta, men du behöver inte logga in på telefonen igen.

När du återvänder till din Home screen, ikoner och text etiketter kommer att vara större, liksom en rad andra sms: a och delar på telefonen.

En sista hake: om du har en iPhone 6 Plus eller 6 Plus, Hem-skärmen kommer inte att ändra till liggande läge när du är i zoomat läge. Du måste gå tillbaka till den vanliga displayen zoom för att möjliggöra startskärmen på din telefon att automatiskt ändra till liggande läge när du vrider den.