Hoe Inschakelen of Uitschakelen van Uw Computer Touch Screen in Windows 10

0
24312

We zijn allemaal bekend met touch screen tablets, maar sommige laptops hebben ook touch-screens. We denken dat ze zijn vrij bruikbaar zijn, maar als je de neiging om het gebruik van uw laptop met het standaard toetsenbord en muis combinatie, dan kunt u het touchscreen van uw Windows-10 apparaat is vrij eenvoudig.

GERELATEERD ARTIKELTouch Screen Laptops Zijn niet Slechts een Gimmick. Ze zijn echt Nuttig
Tik op Windows laptops, in een of andere vorm, heeft zijn rond voor vrij wat tijd. Voor de meeste van die… [Lees het Artikel]

Misschien ben je als je iemand laat zien hoe je iets moet doen op uw laptop en u uiteindelijk het aanraken van het scherm en het doen van iets onbewust. Of misschien heeft u niet gebruik maken van de touch screen. Het zou nuttig zijn als je zou kunnen uitschakelen van de touch-scherm, al is het maar tijdelijk. Er is geen ingebouwde manier van uitschakelen van het touch screen, maar het is gemakkelijk te doen via de Device Manager.

Voor het uitschakelen van het touch screen in Windows 10, druk op Windows+X op het toetsenbord om toegang te krijgen tot de Power User menu, selecteer vervolgens “apparaatbeheer”.

In het apparaatbeheer, klik op de pijl naar rechts aan de linkerkant van Human Interface Devices voor het uitbreiden van de lijst.

Rechts-klik op de “HID-compliant touch screen” – item en selecteert u “disable” (Uitschakelen van de pop-up lijst.

Een waarschuwing dialoogvenster weergegeven waarin wordt gemeld dat het uitschakelen van dit apparaat zal veroorzaken om te stoppen met functioneren. Want dat is wat u wilt, klik op “Ja”.

Een klein icoontje dat lijkt op een pijl-omlaag wordt toegevoegd aan het pictogram voor de HID-compliant touch scherm item, wat aangeeft dat het is uitgeschakeld. Nu, bij het aanraken van uw scherm, niets moet gebeuren naast het toevoegen van meer vinger vlekken op het scherm.

Voor het opnieuw activeren van het touch scherm, klik gewoon met de rechtermuisknop op de “HID-compliant touch screen” – item onder Human Interface-Apparaten in apparaatbeheer en selecteer “Inschakelen” uit het popup menu.

Er is ook een speciale Tablet-Modus die gebruik maakt van het touch scherm om te communiceren met Windows. De Windows-desktop is uitgeschakeld wanneer de Tablet-Modus is ingeschakeld en het scherm Start wordt uitsluitend gebruikt worden.