De Meest Voorkomende Philips Hue Problemen en Hoe Ze op te Lossen

0
33371

Met de Philips Hue-lampen zijn geweldig als ze goed werken, maar soms is het niet allemaal zonneschijn en rozen. Hier zijn een aantal veel voorkomende problemen die u zou kunnen komen en hoe ze op te lossen.

Uw Brug niet Kunt Vinden Hue-Lampen

Als je probeert toe te voegen verlichting om uw Hue Bridge, maar het is niet het vinden van een andere, dat kan echt vervelend zijn. Er zijn een paar dingen om te overwegen hier.

Allereerst, zorg ervoor dat uw verlichting daadwerkelijk Hue-lampen. Dit klinkt gek, maar Philips’ gewone LED-verlichting kijken verdacht veel als Hue-lampen, en meer dan één persoon toegelaten tot het kopen van de verkeerde soort (mijn redacteur is een van hen). Controleer de verpakking en zorg ervoor dat ze Hue-lampen.

Heb je dat geregeld? Goed. Als je naar het toevoegen van nieuwe verlichting binnen de Philips Hue app, hebt u waarschijnlijk selecteer “Auto Zoeken”, maar als het niet vinden van een andere bollen met behulp van deze methode, dan zul je je toevlucht nemen tot “Manual search”. In onze ervaring, Automatisch Zoeken kan worden schilferige van tijd tot tijd, terwijl de Handmatige Zoekfunctie werkt bijna altijd.

Wanneer u die optie selecteert, moet u de serial nummer voor elke lamp die u wilt toevoegen, welke gevonden kan worden op de basis van de lampen zelf.

Tik op “Voeg een serienummer”.

Voer in het zes-cijferige serienummer voor een van de bollen en druk op “Ok”. U kunt er toevoegen zoveel serienummers als u wilt de lijst.

Wanneer u klaar bent, zorg ervoor dat de bollen zijn geschroefd in hun lichte inrichtingen en de stroom staat aan. Druk op “Zoek” en het moet in staat zijn om ze te zoeken en toe te voegen aan uw huidige setup.

Als u een bericht krijgt dat sommige bollen zijn onbereikbaar nadat de lichten zijn toegevoegd, kunnen er een paar dingen om naar uit te kijken.

Het eerste ding om te controleren is of het problematisch lampen zijn ingeschakeld. Als je de lichten worden bediend door een vaste licht-schakelaar (bijv. niet een Philips Hue-schakelaar), zorg ervoor dat de schakelaar is ingeschakeld. Het klinkt voor de hand, maar soms kan je zet de schakelaar uit zonder zelfs maar te denken, en alle van een plotselinge je een probleem hebt.

Zorg er verder voor dat al uw Hue-lampen zijn ietwat dicht op elkaar, zodat ze kunnen een signaal ontvangen van uw Hue Bridge. Sinds Hue-lampen kan signalen ontvangen van andere bollen (in plaats van alleen uw Hue Bridge), uw Brug niet te dicht bij elke lamp, maar als je een lamp die is ver weg van alles, het kan worden onbereikbaar door de andere lampen en een Bridge.

Siri niet Kunt Vinden Uw Hue Bridge

Wanneer u de Philips Hue Bridge, zult u ook Siri, waarmee je de controle van uw verlichting met uw stem. Echter, soms Siri kan koppig zijn en het setup proces kan je vertellen dat het niet kan vinden op de Hue Bridge te koppelen aan voor het opzetten van Siri.

Dit is vooral een probleem als u een reset van uw Hue Bridge naar de fabrieksinstellingen en het instellen van het weer. Uw iOS-apparaat al heeft de HomeKit instellingen uit wanneer u de Hue Bridge de eerste keer, en voor sommige reden, Philips Hue niet leuk als u wilt overschrijven deze instellingen wanneer u de fabrieksinstellingen van uw Hue Bridge. Gelukkig, er is een gemakkelijke manier om dit op te lossen.

Open “Instellingen” op je iOS-apparaat.

Scroll naar beneden en tik op ‘HomeKit”.

Veeg naar links op waar het zegt “Home” en klik op “Remove”. Dit zal niet opnieuw uw andere HomeKit ingeschakeld in uw huis, maar het zal verwijderen van iemand uit de lijst die u hebt gedeeld, je HomeKit instellingen.

Ga via de Siri installatie proces weer in de Philips Hue app en het zou moeten werken rond deze tijd.

Als je Siri is binnen de Philips Hue, maar de Brug unpairs willekeurig uit HomeKit op een bepaald punt, dan is het waarschijnlijk omdat u hebt verwijderd van de Hue Bridge in een andere HomeKit-ondersteunde app.

Dit is wat mij overkwam voordat ik eindelijk wist wat er aan de hand was. Ik heb niet echt leuk hoe al mijn Philips Hue lampen waren te zien in de ConnectSense app, zodat ik verwijderd van de Hue Bridge van de app, maar dit volledig ontkoppeld van de Brug van HomeKit, wat resulteert in Siri niet meer werken, totdat ik opnieuw gekoppeld binnen de Philips Hue app.

Hue-Lampen Zijn het Trillen en Zoemen

Als u merkt dat uw Hue-lampen zijn het trillen en/of zoemen, er kunnen een paar oorzaken.

Eerste van alles, Hue-lampen kan een beetje kieskeurig met vaste dimmers. Als je met de Hue-lampen in een armatuur die wordt bestuurd door een dimmer, die waarschijnlijk de dader naar alle trillen en/of zoemende die u zou kunnen worden geconfronteerd.

Het is echt afhankelijk van de dimmer. Sommige kunnen uitstekend werken, wat kan leiden tot een beetje zoemen, en sommigen zullen maken van de Hue lampen flikkeren aan het zwembad.

Lutron zegt dat de dimmers werken met Philips’ BR30 Hue-lamp, maar jouw snelheid kan variëren. Philips zegt dat als je gebruik Hue-lampen met een dimmer, zorg ervoor dat u de dimmer op 100%. Als je kunt, het is waarschijnlijk een veiliger inzet te vervangen dimmer schakelaars met gewone lichtschakelaars en krijg Philips’ eigen Tint Dimmer voor in de plaats.

Als u nog geen dimmers, een trillen en zoemen zou kunnen zijn van een slechte lamp, vooral als u de stekker in een ander licht bol en het werkt prima. Dit is waar het misschien een goed idee om contact met Philips direct via de klantenservice.

Je Krijgt een “Brug Al Gekoppeld” Fout

Nadat je je met de Philips Hue Bridge en ga je om het te koppelen met HomeKit voor Siri-functionaliteit, misschien krijg je een pop-up die zegt, “een Andere gebruiker al hebt gekoppeld met de HomeKit ingeschakeld brug. Vraag de gebruiker om zijn/haar HomeKit instellingen, zodat u om te beginnen met het gebruik van Siri-voice control.”

Dit lijkt een vrij algemeen probleem die gebruikers hebben over te komen, en gelukkig is er een eenvoudige oplossing.

Begin met het openen van de ‘Instellingen’ app op onze iPhone.

Blader omlaag en tik op “Privacy”.

Selecteer “HomeKit”.

Druk op “Reset HomeKit Configuratie…”.

Bevestig de actie door op “Reset Configuratie”.

Helaas, dit betekent dat u zult moeten opnieuw koppelen van een andere HomeKit-enabled producten die u zou kunnen hebben rond het huis, maar als dat betekent dat het oplossen van dit probleem, dan zal de moeite waard zijn.

Je Krijgt een “iCloud Data Sync in Progress” Pop-Up

Een ander probleem dat je kan tegenkomen bij het koppelen van de Hue Bridge met Siri: je zou kunnen krijgen een pop-up die zegt “iCloud Data sync in progress”, en dat het niet kan koppelen. Het zal u vertellen om het opnieuw te proberen in een paar minuten, maar zelfs als je dat doet, geeft u hetzelfde bericht, wat resulteert in een vicieuze cirkel.

Meestal kunt u dit oplossen door het afmelden van uw iCloud-account op uw iPhone of iPad en ondertekening terug in.

Om dit te doen, open de ‘Instellingen’ app.

Scroll naar beneden en selecteer “iCloud”.

Blader naar beneden en tik op “Sign Out”.

Wanneer de bevestiging pop-up verschijnt, tikt u op “Sign Out” weer.

Een andere pop-up zal verschijnen met de vraag of je zeker bent. Druk op “Delete from My iPhone” om verder te gaan.

Het zal u dan vragen wat u wilt doen met uw iCloud contacten, agenda, Safari gegevens en herinneringen. Selecteer “Bewaar op Mijn iPhone” als je niet alles verwijderd, of selecteer “Delete from My iPhone” verwijderen van alle van deze informatie (je krijgt het terug een manier als je weer aanmelden bij iCloud).

Volgende, je moet invoeren in uw Apple ID-wachtwoord om het verwijderen te bevestigen van uw iCloud-account. Vul dit in en klik op “Turn Off”.

Vervolgens zult u wilt ondertekenen terug in iCloud, dus tik op iCloud in het menu instellingen.

Voer uw Apple ID en e-mail adres en wachtwoord in en druk op “Sign In”.

Ga terug naar de Philips Hue app en probeer te koppelen met de Hue Bridge met Siri. U moet niet langer het ontvangen van de “iCloud Data Sync in Progress” is fout.

Dit zijn slechts een oppervlakkige kennis van de problemen die we hebben ondervonden in onze tijd met de Hue lampen, maar als u een van uw eigen, laat het ons weten in de comments–als er een gemakkelijke oplossing is, zullen we dit zeker toevoegen aan het artikel.