Förhindra att Google Chrome inte kan Öppna PDF-Filer i Webbläsaren

0
1996

Jag har jobbat på ett projekt som nyligen där jag måste hämta en hel del av Pdf-filer från en webbplats och sedan gå igenom dem och markera text, lägga till kommentarer, etc. I Google Chrome, när jag klickar på en länk till en PDF-fil, öppnas den bara filen inuti webbläsarfönstret.

Det är ganska praktiskt för de flesta människor och det var bra för mig tills jag började det här projektet. Annat än att visa PDF-filen, du verkligen inte kan göra något annat med den fil om den öppnas i Chrome. Så i princip, jag klickar på knappen spara, spara den på hårddisken och sedan öppna den därifrån. Efter ett tag, det började bli lite irriterande och tidskrävande.

Jag var med hjälp av Adobe Acrobat reader på min Mac för att göra ändringar i PDF-filer, så ville jag använda den istället för Krom. Slutligen, efter att ha spelat runt med grejer för ett tag, jag lyckades klura ut en bra lösning. För att förhindra att Chrome inte kan öppna PDF-filer, jag var tvungen att stänga av den Chrome PDF-visare. Här är hur du kan göra det. Öppna Chrome och klistra in följande i adressfältet:

chrome://plugins/

Nu hittar Chrome PDF-Viewer och klicka på Inaktivera länk.

När du stänger Chrome PDF-visare, när du klickar på en länk till en PDF-fil, kommer det att nu är det bara att ladda ner den som en vanlig fil som visas nedan:

Nu när du klickar på filen, det kommer automatiskt att öppnas i förvalt program för att öppna PDF-filer på din dator. Observera att förutom att inaktivera Chrome PDF-visare, kanske har du också om du vill inaktivera Adobe PDF-Viewer i Krom plug-ins avsnitt. När du installerar Adobe Acrobat, det installerar en PDF-läsare i Chrome också, så om du vill öppna PDF-filer på skrivbordet Adobe-programmet, måste du inaktivera alla PDF-tittare som är Krom plug-ins.

Dessutom kan du behöva ändra standardinställningarna för program för att öppna PDF-filer på din dator. Till exempel, på min Mac, PDF-filer öppnas i Förhandsgranska snarare än Adobe Acrobat. För att ändra PDF-viewer på en Mac måste du höger-klicka på PDF-filen och välj visa Info.

 

Då måste man utöka Öppna med avsnitt och ändra programmet till önskad PDF-läsare av ditt val. Klicka sedan på Ändra Alla – knappen, vilket kommer att säkerställa att alla PDF-filer öppnas med hjälp av det programmet.

För Windows-användare, du kan kolla in mitt tidigare inlägg om att ändra standardprogram för att öppna en fil med och inställningen standard program i Windows 7. Förhoppningsvis, om du är en av de människor som inte behöver den standard PDF-viewer i Chrome kan du använda tekniken ovan för att lösa problemet. Njut!