Trådløs Tips – Gjør Din Trådløse Ruter Holde Koble fra eller Slippe den Forbindelse?

0
567

Jeg har hatt en Netgear wireless router for ca et år nå og det har vært ganske god før et par uker tilbake, som alle plutselig den trådløse tilkoblingen min holdt slippe eller jeg kunne ikke koble med mindre jeg startet ruter! Det var en kongelig smerte, men fordi jeg er lat at jeg ikke fikk rundt for å fikse det tidligere! Hvis du er i samme situasjon, her er hva du kan gjøre for å løse problemet!

Problemet er vanligvis forårsaket av en av tre ting: – driveren for det trådløse kortet, firmware versjon på ruteren (i utgangspunktet driver for ruteren) eller innstillinger på din router. Jeg har funnet ut at med mindre du bruker en gammel trådløs ruter, det er mer enn sannsynlig en gammel driveren for det trådløse kortet som er den skyldige. Så du må oppdatere det trådløse kortet. Hvordan gjør vi det?

Oppdatere PC-Driver

Første, du trenger å gå til webområdet til produsenten av datamaskinen din: Dell, HP, Toshiba etc, og gå til deres støtte eller driver nedlastinger side. Her har jeg prøvd å få direkte lenker til disse sidene for de mest vanlige datamaskiner:

Dell – http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Products/

HP – http://www8.hp.com/us/en/drivers.html

Toshiba – http://support.toshiba.com/drivers

Sony – http://esupport.sony.com/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER

Lenovo – http://support.lenovo.com/us/en/products?tabName=Downloads

Velg ditt system eller skriv det i og finne den nyeste driveren for deg wirless-kortet. Det er vanligvis en seksjon kalt Nettverk og under ser du en liste over drivere. En av dem skal ha ordet “Trådløs” i det. Hvis du har mer enn én wireless driver, så du trenger å finne ut hvilken du har installert på datamaskinen.

Du kan finne modellnummeret for det trådløse kortet ved å trykke Windows-tast + Pause – knappen på samme tid. Dette bringer opp Systemet Egenskaper – dialogboksen. En annen måte å få til det på, er å høyreklikke på Min Datamaskin og velg Egenskaper. Når det, klikker du på Avanserte systeminnstillinger.

Klikk på Maskinvare – kategorien og klikk deretter på Enhetsbehandling.

Du vil se en liste over enheter med pluss-tegn til venstre for dem. Klikk på en kalt “Nettverkskort“, og det vil være en oppføring for din trådløse kortet slik det er vist nedenfor:

Nå laste ned driver fra listen av produsentens webområde. Vanligvis den trådløse kortet kalles noe “Intel Pro Wirelss” eller “Dell Wireless”, osv. Når du laster ned filen til skrivebordet, og dobbeltklikk på det, og følg fremgangsmåten for å installere. Du må kanskje starte datamaskinen på nytt.

Hvis driveren på datamaskinen som var problemet, det tapte tilkoblinger bør gå helt bort. Hvis ikke, kan det hende du må prøve å oppdatere ruterens fastvare.

Oppdatere Ruterens Fastvare

Oppdatere ruterens fastvare er en ikke så triviell oppgave som varierer avhengig av ruteren merke du tilfeldigvis har. Nesten ingen av dem har en automatisk oppdatering-funksjonen. I stedet må du laste ned den nyeste firmware fra deres nettside, logg inn på din ruter og deretter laste det opp utføre oppdateringen.

For å komme i gang, du trenger for å finne ut IP-adressen til ruteren din og bruke den til å logge inn via en nettleser. Les innlegget mitt på å finne IP-adressen for et trådløst tilgangspunkt. Siden metode for å oppdatere ruterens fastvare varierer så mye av merkevaren, det er best å søke ruteren modell nummer + “firmware update” for å få spesifikke instruksjoner.

Ruter Innstillinger

Det siste problemet som kan være årsaken til tapte tilkoblinger er de ulike innstillingene på ruteren. I nyere tid, du har en dual bånd ruter som lar deg kringkaste på både 2,4-og 5 GHz-nettverk. Disse avanserte rutere normalt fungerer veldig bra med den nyeste gadgets og datamaskiner, men på eldre maskiner, noen ganger kan du kjøre inn i problemer. Her er et par ting som jeg ville prøve:

1. Koble til 2,4 GHz-nettverket hvis du er koblet til 5 GHz.

2. På ruteren, må du kontrollere at kanal innstillinger for nettverk er satt til Auto. Hvis du har valgt en bestemt kanal for noen grunn, prøv en annen kanal.

3. Slå av ekstra sikkerhet funksjoner som filtrering av MAC-adresser, nettverk isolasjon og Wi-Fi Protected Setup. Ingen av disse er virkelig øke sikkerheten for alle som mye og ende opp med å forårsake mer trøbbel.

4. Kontroller at det trådløse nettverket-modus er satt til Blandet. Noen ganger plukker en høyere modus kan føre til problemer med eldre enheter.

5. Hvis du ikke vet noe om ruteren innstillinger, kan du prøve å tilbakestille ruteren helt ved å trykke på reset-knappen. Konfigurere trådløs sikkerhet og la det bli med det.

Forhåpentligvis en av disse løsningene vil fikse din trådløse tilkobling problem. Hvis du har en annen løsning, legg gjerne igjen en kommentar og la oss vite. Nyt!