Klippe, Redigere eller Remix Musikk og Sanger på Nettet for Gratis

0
7726

Trenger til å lage litt musikk for en dansekonkurranse på skolen eller for en fest der du er DJ? Vel, du kan alltid bruke Adobe Audition hvis du har massevis av penger legging rundt, eller du kan laste ned Audacity for gratis og redigere musikk på den måten, men det fikk en bit av en læringskurve, og er vanligvis for større prosjekter.

Hvis du har bare et par små MP3-filer som du ønsker å skjøte og bli med, deretter ved hjelp av en gratis online musikk editor er en mye bedre idé. Du trenger ikke å installere noen programvare, og siden du kan lagre prosjektet på nettet, kan du redigere den fra hvor som helst på hvilken som helst datamaskin.

I denne artikkelen vil jeg nevne et par av online redigering av sider jeg har brukt og prøver å ringe ut fordeler og ulemper ved hvert enkelt verktøy.

MP3Cut.net

MP3Cut gjør akkurat det navnet antyder: det lar deg klippe MP3-filer. Ikke bekymre deg, det støtter ca 150 lyd-formater, så hvis du ikke bruker en MP3, du kan fortsatt laste det opp og klippe det. Det er gratis og veldig enkelt å bruke. Bare klikk på den store blå “Åpne Fil” – knappen og velg lydfilen. Det vil automatisk, og du vil bli presentert med en lydbølge som vist ovenfor. Nå kan du bare dra den blå stolper på hver side og klikk deretter Klipp ut – knappen. Hva er inne i det blå området er hva som vil bli lagret ned til din datamaskin.

Åpenbart, dette er en veldig forenklet redaktør. Hva om du må kutte flere deler av den samme filen, og deretter koble dem? Vel å bruke dette programmet, du ville ha til å kutte hver del hver for seg og deretter klikker du på Audio Joiner øverst for å bli med i sporene sammen. En slags smerte, men det fungerer og det er gratis.

Som du kan se, de har en haug av andre verktøy, hver og en blir det egen nettside. Så kan du klippe lyd, men så bli det ved hjelp av andre verktøy. Det er også gratis, og fungerer også veldig bra. Det gjenstår å se om dette området vil fortsette å være gratis, men som i slutten av 2014, det var det. Hvis du har å gjøre mye av skjæring og bli med, så kan du kanskje finne dette verktøyet litt restriktiv, men for enkle redigeringer, det er perfekt.

Andre små fine funksjoner inkluderer muligheten til å laste opp en video, der lyd vil automatisk bli trukket ut. Du kan også bruke andre verktøy som er over toppen for å spille inn din egen stemme, ta opp video og konvertere lyd.

TwistedWave.com

Hvis du leter etter en mer avansert editor som fungerer mer som Audacity, så bør du checkout TwistedWave.com. Ved hjelp av deres online-verktøyet, kan du klippe deler av en musikk-fil uten å måtte laste ned og benytte dem igjen. Hvis du bare ønsker å bli kvitt en del av en sang fra 34 sekunder til 59 sekunder, velger du den og velg klipp ut. Det har også en rekke andre avanserte funksjoner som normalisere lyd, fading inn og falming ut, muligheten til å zoome inn og ut på wave form, muligheten til å eksportere til mange forskjellige formater, og mer.

Det eneste problemet er at det er for tiden i beta, og for å være svært nyttig, må du opprette en konto. Når du gjør det, kan du opprette musikk-filer på opptil 20 minutter lang. Uten innlogging, du er begrenset til bare 30 sekunder. Også, når den kommer ut av beta, den frie versjonen vil kun ha støtte filer opp til 5 minutter. Hvis du trenger lenger enn det, vil du ha for å betale.

Selv om redaktøren er ganske fantastisk, og en stor ulempe, er at du kan bare arbeide med en fil av gangen. Så hvis du har flere Mp3-filer som du trenger å kutte individuelt for så å komme sammen, du må redigere dem her først, og deretter gå tilbake til et annet verktøy som MP3Cut og bli med dem sammen. Også, hvis du trenger til å lage noe som vil være lenger enn 5 minutter, kan du gjøre det i deler, og deretter bruke den på et annet nettsted å bli med dem sammen.

Soundation.com

Leter du etter enda en mer avanserte musikk redaktør i stand til å håndtere flere spor samtidig? Da Soundation.com har svaret for deg. De har en meget avansert musikk-studio som kan håndtere ganske mye noen prosjekt kan du kaster på den. Det er så avansert at du faktisk trenger å bruke tid på å lese om hvordan å bruke det.

Som alltid, hvis du vil ha noe avansert som har massevis av funksjoner, vil det være en læringskurve. Heldigvis, dette stedet er full av dokumentasjon, så kan du lære mer om hver siste funksjonen raskt. De har selv video tutorials. En annen stor fordel til dette nettstedet er bibliotek på over 700 gratis lyder. Den eneste ulempen med stedet er at gratis-versjonen vil ikke la din spille inn din egen lyd. Hvis du ønsker å gjøre det, trenger du å registrere et annet sted og deretter laste opp filen til Soundation for redigering.

Samlet sett er det er et par gode alternativer for redigering av musikk online. Hver har sin egen unike funksjonen er satt og så en du velger å bruke vil sannsynligvis avhenge av hvor komplisert redigere dine behov er. Hvis du har noen spørsmål om redigering ved å bruke verktøy over, legg igjen en kommentar og vi vil prøve å hjelpe. Nyt!