Hvordan til å Laste opp og Tag bilder og Bilder på FaceBook

0
458

Hvis du er en FaceBook-bruker, kan du ha sett at du får et varsel når noen tagget et bilde av deg og dette bildet viser seg også på Tidslinjen din, hvis du godtar det. Når du laster opp et bilde til Facebook, du kan også legge til noen for å sikre at de får beskjed om, og det er ganske enkelt å gjøre. I den prosessen, jeg vil også forklare hvor raskt du kan laste opp bilder til FaceBook-kontoen for å opprette album eller for å oppdatere ditt profilbilde og forsidebilde.

For å administrere dine bilder og å legge til merker til bilder, gå videre og klikke på navnet ditt øverst, som vil laste profilen din. Klikk på Bilder.

Som standard vil du få se Bilder av Deg, som i utgangspunktet omfatter alle bildene du har lastet opp eller noen andre har lastet opp der du har også blitt tagget. Hvis du klikker på Bildene, det vil bare vise de du har lastet opp selv om du ikke er merket i dem. Hvis du klikker på Album, vil du se alle dine album og Ikke er Merket vil vise deg bilder du har lastet opp som har personer som ikke er merket.

Nå for å merke et bilde, er det bare å flytte musen over bildet og en liten boks vil dukke opp som kalles Tag Bildet. Klikk på den og du vil bli ført til en side som viser bare at bildet med kommentarer, etc. Du kan igjen før musepekeren over bildet, og det vil automatisk få opp bokser rundt noen ansikter i bildet. Hvis Facebook gjenkjenner bildet, vil den spørre om du ønsker å tagge deg selv. Ja, Facebook kan finne ut hvem du er og vil automatisk gjenkjenne deg i bilder du laster opp!

Hvis koden er for noen andre, vil du se en liten boks dukke opp der du kan begynne å skrive inn et navn. Det vil automatisk få opp en filtrert listen av dine venner.

Med FaceBook, kan hvert bilde som du laster opp må være i et album, selv om du ikke lage et bestemt album. For eksempel, hvis du legger ut en status oppdatering og inkluderer et bilde, det går inn i Tidslinjen Bilder i album. Hvis du laster opp et bilde fra telefonen, går du til Mobile Laster opp albumet. Det er også profilbilder og forsider album.

Hvis du vil opprette et album, kan du enten klikke på Opprett Album som i bildet over, eller klikk på Opprett Album-knappen på toppen. Du kan laste opp så mange bilder du vil ha per album, men det er vanligvis en god idé å opprette et nytt album for et tilhørende sett av bilder, dvs. bryllup, tur til Vegas, cruise skip, etc. Når du har valgt bildene du vil laste opp, de som vil starte automatisk blir lastet opp, og i mellomtiden kan du begynne å legge til dine album info.

Gi albumet en tittel og eventuelt kan du legge til en beskrivelse og en plassering. Du kan også klikke Rekkefølge etter Dato Tatt knappen hvis du ønsker dem til å bli automatisk sortert etter dato. Hvis ikke, kan du bare flytte dem rundt til nye stillinger ved å klikke på den grå linjen du se nederst på hvert bilde, og deretter dra den rundt.

Du kan også legge igjen en kommentar for hvert enkelt bilde, og selv gi hvert bilde er det egne dato og sted info. Den lille knappen til høyre på den grå linjen lar deg rotere bilder. For å merke en person på et bilde, bare hold musen over en hvilken som helst overflate og klikk for å merke. Nederst, kan du klikke på Legg til Flere Bilder – knappen for å legge til flere bilder til et album, og du kan sjekke Høy Kvalitet hvis du vil ha dem til å beholde sin høye oppløsning når de er lastet opp.

Til slutt, standard deling er satt til Venner, men du kan klikke på den lille pilen og velg fra en av listene dine, eller opprett en egendefinert sett av mennesker. Endelig, klikker du Legge ut Bilder knappen og albumet vil nå bli lagt til din profil for alle å se.

For å redigere din forsidebilde og profilbilde, bare gå til din hovedprofil og deretter klikke på den lille kameraet ikoner.

Til slutt, når det kommer til koder, kan du se hvilke bilder du har blitt tagget i, og du kan også se på tags før de vises på profilen din hvis du har aktivert Tag Anmeldelse. For å se alt dette, klikk på Vis Aktivitet Logg – knappen som er plassert på dekselet bilde.

Klikk på Tag Gjennomgang eller Innlegg Du er Tagget I , for å se hvilke innlegg du har blitt tagget i, og som de er fortsatt under vurdering.

Når du klikker på Tag Gjennomgang, kan du velge å aktivere eller deaktivere funksjonen hvis du vil. Som standard, ser det ut til å være slått på. Det er en god idé å sjekke her en gang i en stund fordi jeg hadde over 50 koder jeg ikke hadde godkjent, og derfor er de ikke møtte opp på min profil. Hvis du har noen spørsmål, feel free til å legge inn en kommentar og jeg skal prøve å hjelpe. Nyt!