Automatiskt Uppdatera Webbsidor i Din Webbläsare

0
5231

Är du en av de människor som kommer att fortsätta att uppdatera en webbsida för att vara den första att köpa något under Black Friday? Jag vet att jag är! Det är inte ofta, men det är dessa avgörande gånger varje år när du har att bli en sida uppfriskande pro för att få den bästa dealen.

Men det kan vara ganska en uppgift att kontinuerligt uppdatera flera webbsidor på samma gång. Lyckligtvis finns det verktyg som du kan använda för att automatiskt uppdatera en hemsida för dig och jag kommer att tala om några av dem i denna artikel.

Jag ska nämna verktyg för IE, Chrome, Safari och Firefox eftersom de är förmodligen den mest populära webbläsare som för närvarande är i användning.

Tillägg För Google Chrome

Min favorit förlängning av alla tillägg för Chrome är Super Automatisk Uppdatering. Det har fått den bästa blandningen när det gäller funktioner, funktionalitet och design.

När du installerar tillägget, kommer du att se en ny ikon längst till höger i adressfältet i Chrome. Klicka på den och du kommer att få en lång lista av de förinställda tiderna för att uppdatera aktuell sida/flik.

Du kan ställa in uppdateringsfrekvensen från så lite som 2 sekunder till så högt som 60 minuter. Den enda nackdelen med denna förlängning är att den inte har en möjlighet att välja en egen period, som en hel del andra tillägg har.

Dessutom, om du klickar på den lilla gröna hamburgare ikonen till höger om ordet “Uppdatera”, en ny flik kommer belastning som kommer att lista ut alla sidor som för närvarande är inställd på att uppdatera längs med den inställda tidsintervaller och den tid som återstår innan nästa uppdatering. Observera att om du stänger en flik och sedan öppna den igen senare, förlängningen kommer att komma ihåg och tillämpa samma uppdatera inställningar.

Om du vill kunna ange en egen tid, måste du prova en annan förlängning som Lätt Automatisk Uppdatering. Detta tillägg fungerar som Super Automatisk Uppdatering och har vissa extra alternativ som jag gillar. Till exempel, om du tittar på en viss del av en webbsida, så kommer det att komma ihåg bläddra position och uppdatera sidan på samma läge. Detta är bra för längre sidor där innehållet du är intresserad av uppfriskande får inte vara belägen på toppen av sidan.

Firefox Add-ons

Firefox är också en annan stor webbläsare som har ett stort antal tillägg för att utöka dess funktionalitet. Den första jag vill är ReloadEvery. Det är en mycket enkel add-on som ger ett extra alternativ när du högerklickar på en webbsida.

En gång installerat, starta om Firefox och sedan högerklicka var som helst på webbsidan för att se menyn alternativ.

Tillägget har ett par av förinställningar eller så kan du välja Anpassad om du vill. Om du har flera flikar öppna kan du klicka på Aktivera Alla Flikar för att aktivera automatisk uppdatering av alla som för närvarande är öppna flikar. Du kan också kontrollera Automatiskt att Ny Flik om du vill att varje ny flik du öppen för att få automatisk uppdatering är aktiverad.

Andra add-on som jag gillar för Firefox är Fliken Auto Ladda om. Detta tillägg fungerar lite annorlunda i och med att du har att höger-klicka på fliken själv och lägga till ett alternativ som växlar ikonen till din menyraden.

En gång installerat, gå till Anpassa och dra sedan växla ikonen i din meny bar. För att uppdatera en flik, måste du höger-klicka på fliken själv för att få menyn alternativ under Reload-Fliken.

Du kan inaktivera automatisk uppdatering för en sida genom att klicka på ikonen växla. Om den är blå och vit, som innebär automatisk uppdatering är aktiverad.

Från vad jag minns, ingen av dessa tillägg kommer att komma ihåg inställningar för en webbsida, vilket innebär att om du stänger fliken och ladda om samma sida, du har att ställa på uppdatera inställningar igen.

Internet Explorer-Tillägg

För Internet Explorer, det finns inte så många alternativ. Faktiskt, det var egentligen bara en add-on som jag kunde hitta som var säker att använda. Det är ganska gamla, men det fungerar fortfarande i IE 11. Observera att från och med nu, Microsoft Kant inte har stöd för extensions och add-ons, så det är ingenting som är tillgängliga för det.

När du installerar Auto DVS Repetition, öppna Internet Explorer och klicka på Aktivera knappen för att börja använda add-on.

En gång aktiverat, kommer du att se ett stort grått fält visas överst på webbsidan. Det är tyvärr mycket iögonfallande och det är verkligen inte något du kan göra åt det. Det skulle ha varit smart att bara använda en knapp, men av någon anledning beslutade utvecklarna en bar tvärs över skärmen var bättre.

Klicka bara på baren för att välja en tidpunkt eller att välja en anpassad tidsintervall. Du kan också ställa in en annan uppdateringsintervall för olika flikar. Det är ungefär allt som finns till detta add-on.

Safari Förlängning

Slutligen finns också ett tillägg för Safari som fungerar bra. Auto Refresh Safari förlängning är ett verk av en utvecklare som heter Andrew Griffin. När du går för att installera det, kommer du att få ett meddelande om detta inte är en känd utvecklare, så det är bara att klicka på Fortsätt för att installera det.

En gång installerat, du kan ta fram uppdatera verktygsfältet genom att klicka på Auto knappen Uppdatera.

Som standard, är tidsintervallet inställd på 5 sekunder, men kan du bara klicka i rutan och ändra värdet till vad du vill i sekunder. Klicka på Start – knappen och så länge du håller verktygsfältet är synligt, kommer du att kunna se en nedräkning till nästa uppdatering.

Om du vill dölja verktygsfältet, klicka bara på knappen i navigeringsfältet området. Observera att om du är i helskärmsläge, verktygsfältet försvinner om du flyttar musen upp till toppen av den Safari-fönstret.

Dessa är alla de olika alternativ du har för att automatiskt uppfriskande webbsidor i Chrome, Firefox, IE och Safari. Om du har några frågor, tveka inte att kommentera. Njut!