Automatisk Oppdatere Nettsider i Nettleseren

0
6671

Er du en av dem som vil holde forfriskende en webside for å være den første til å kjøpe noe under Black Friday? Jeg vet jeg! Det er ikke veldig ofte, men det er disse som er avgjørende ganger hvert år når du har til å bli en side forfriskende pro for å få best mulig avtale.

Imidlertid, det kan være litt av en oppgave å kontinuerlig oppdatere flere web-sider på samme tid. Heldigvis finnes det verktøy som du kan bruke til automatisk å oppdatere en web-side for du og jeg kommer til å snakke om noen av dem i denne artikkelen.

Jeg vil nevne verktøy for IE, Chrome, Safari og Firefox siden de er sannsynligvis den mest populære nettleserne i dag i bruk.

Google Chrome-Utvidelser

Min favoritt extension ut av alle utvidelser for Chrome er Super Auto-Refresh. Det fikk den beste kombinasjonen i forhold til funksjoner, funksjonalitet og design.

Når du installerer utvidelsen, vil du se et nytt ikon på høyre side av adressefeltet i Chrome. Klikk på denne og du vil få en lang liste over forhåndsinnstilte tiden for å oppdatere gjeldende side/fane.

Du kan angi oppdateringsfrekvensen fra så lite som 2 sekunder til så høyt som 60 minutter. Den eneste ulempen til denne utvidelsen er at den ikke har et alternativ for å velge en egendefinert periode, som mange av de andre add-ons har.

Også, hvis du klikker på den lille grønne hamburger-ikonet til høyre for ordet “Oppdater”, en ny fane vil belastningen som vil liste ut alle sidene som er satt til å oppdatere sammen med fastsatte tidsintervaller og tid igjen før neste oppdatering. Vær oppmerksom på at hvis du vil lukke en kategori, og deretter åpne den på nytt senere, utvidelse vil huske og bruke samme oppdater innstillinger.

Hvis du ønsker å være i stand til å angi en egendefinert tid, har du å prøve en annen utvidelse som Enkel Auto-Refresh. Denne utvidelsen virker som en Super Auto Refresh og har noen ekstra alternativer som jeg liker. For eksempel, hvis du ser på en bestemt del av en webside, så vil det husker bla posisjon og last siden på nytt på samme sted. Dette er flott for lengre sider hvor innholdet du er interessert i forfriskende kan ikke være plassert på toppen av siden.

Firefox Add-ons

Firefox er også en annen stor nettleser som har et stort antall add-ons til å utvide funksjonaliteten. Den første jeg vil er ReloadEvery. Det er en veldig enkel add-on som bare legger til et ekstra alternativ når du høyre-klikker på en webside.

Når programmet er installert, starter Firefox og deretter høyreklikk hvor som helst på nettsiden for å se menyen.

Utvidelsen har et par av forhåndsinnstillinger, eller du kan velge Egendefinert hvis du vil. Hvis du har flere faner åpne, kan du klikke på Aktiver Alle Faner for å aktivere automatisk oppdatering av alle åpne faner. Du kan også sjekke Auto Aktivere Ny Fane hvis du vil hver ny fane du åpen for å få automatisk oppdatering er aktivert.

Den andre add-on som jeg liker for Firefox er Kategorien Auto-Reload. Dette tillegget fungerer litt annerledes i og med at du må høyreklikke på tab for seg selv og legg til en bryter-ikonet på menylinjen.

Når programmet er installert, går du til Tilpasse , og trykk deretter dra veksler-ikonet på menylinjen. For å oppdatere en kategori, må du høyreklikke på selve fanen for å få meny-alternativer under Laste-Fanen.

Du kan deaktivere automatisk oppdatering for en side ved å klikke på bluetooth-ikonet. Hvis det er blått og hvitt, som betyr at automatisk oppdatering er aktivert.

Fra hva jeg husker, ingen av disse tilleggene vil huske innstillingene for en webside, som betyr at hvis du lukker fanen og laste den samme siden, må du sette oppdatere innstillingene igjen.

Internet Explorer Add-on

For Internet Explorer, det er ikke så veldig mange valg. Faktisk, det var egentlig bare en add-on for at jeg kunne finne det var trygt å bruke. Det er ganske gammel, men at det fortsatt fungerer i IE 11. Merk at fra og med nå, Microsoft-Edge ikke støtte for utvidelser og add-ons, så det er ingenting som er tilgjengelig for det.

Når du installerer Automatisk DVS. Oppfriskning, åpne Internet Explorer og klikk på Aktiver – knappen for å begynne å bruke add-on.

Når aktivert, vil du se en stor grå bar vises på toppen av websiden. Det er dessverre svært iøynefallende, og det er virkelig ikke noe du kan gjøre med det. Det ville vært smart å bare bruke en knapp, men uansett grunn utviklerne bestemte seg for en bar over skjermen var bedre.

Bare klikk på feltet for å velge en timing eller for å velge en egendefinert intervall. Du kan også stille inn en annen oppdateringsintervall for ulike kategorier. Det er omtrent alt det er til dette tillegget.

Safari Utvidelse

Til slutt, det er også en utvidelse for Safari som fungerer godt. Auto-Oppdater Safari extension er et verk av en utvikler heter Andrew Griffin. Når du går for å installere det, vil du få en melding som sier dette er ikke en kjent utvikler, så klikker du bare Fortsette å installere det.

Når programmet er installert, kan du få opp oppdater verktøylinjen ved å klikke på Auto-Oppdater-knappen.

Standard tidsintervall er satt til 5 sekunder, men du kan bare klikk i boksen, og endre verdien til hva du vil i løpet av sekunder. Klikk på Start – knappen og så lenge du holder verktøylinjen er synlig, vil du være i stand til å se en nedtelling til neste oppdatering.

Hvis du vil skjule verktøylinjen, klikker du bare på knappen i navigasjon-bar-området. Vær oppmerksom på at hvis du er i fullskjermmodus, verktøylinjen vil forsvinne med mindre du beveger musen opp til toppen av Safari-vinduet.

Så de er alle forskjellige alternativene du har for automatisk forfriskende nettsider i Chrome, Firefox, IE og Safari. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!