Hvordan å Sette inn en PDF-Fil inn i et Word-Dokument

0
10569

Nylig, jeg måtte ta et par sider ut av et PDF-dokument og sette dem inn i et Word-dokument som jeg trengte til å sende til en klient. I prosessen med å gjøre det, at jeg fant ut et par måter du kan gå om å sette inn et PDF-dokument inn i et Word-dokument, og det er hva jeg kommer til å forklare her!

Hvis du har noen gang har brukt forskjellige versjoner av Microsoft Office, kan du sannsynligvis har følt smerten av å håndtere funksjoner blir flyttet rundt eller funksjoner blir fjernet helt. Selv om Microsoft ikke holde alt samsvar mellom versjoner, prosessen med å sette inn en PDF-fil er ganske mye det samme. Jeg skal forklare prosessen for Mac-versjon (2011), som er litt annerledes, og for flere av de nyeste versjoner av Office for PC (2007, 2010 og 2013).

Ett stort problem med hele prosessen er å sette flere sider Pdf-filer inn i et Word-dokument. Sette inn en enkelt side er enkelt nok, men når PDF-har mer enn én side, Ord mislykkes miserably. Angivelig, når du vil sette inn et objekt i Word er det ikke går over mer enn én side, og det er derfor når du prøver å sette inn en multi-side PDF-fil, det viser bare den første siden.

Det er to måter du kan gå om å fikse dette på: den ene er å konvertere hele PDF-filen til Word-dokument seg selv og deretter sette inn eller den andre måten er å konvertere hver side av PDF til bilde og deretter sette bildene inn i Word-dokumentet. Avhengig av din PDF, konvertere til Word vanligvis messes opp det opprinnelige oppsettet av PDF-filen. Det beste alternativet er å konvertere til bilder, noe jeg vil forklare nedenfor.

Konvertere Flere sider Pdf-filer til JPG

Før vi kommer inn faktisk sette inn filer til Word doc, la oss gå over hvordan å konvertere hver side av PDF til bilde-filer, nemlig JPG-format. Du kan også lagre ut til PNG eller TIFF-format, noe som kan få deg mer skarphet i teksten. Det er noen gratis metoder og noen betalt måter, så det kommer an på hvor ofte du gjør dette, og hvilken programvare du allerede har.

Adobe Acrobat Full

Hvis du har den fullstendige versjonen av Adobe Acrobat, så kan du bare gjøre en Lagre Som eller Lagre Som Andre og velge TIFF, PNG eller JPG som filtype for utgang. Acrobat vil automatisk konvertere hver side i en egen bilde-fil, som deretter kan du sette inn i Word-dokumentet. Ganske enkelt, men Adobe Acrobat koster mye, så ikke et alternativ for folk flest.

SnagIt

Det er et program fra TechSmith kalt SnagIt som lar deg ta skjermbilder og videopresentasjoner av skrivebordet på en Windows-PC eller Mac. Windows-versjonen har også en skriver fange verktøyet som lar deg ta utskrift fra andre programmer. Så du kan skrive ut PDF-filen til SnagIt skriveren, og det vil konvertere hver side i et bilde automatisk. Dessverre Mac-versjonen ennå ikke støtter dette alternativet. SnagIt er $50, men det er fortsatt mye billigere enn Adobe Acrobat.

PDF2JPG

En fin gratis måte å konvertere PDF-sider til JPG-bilder på, er å bruke PDF2JPG online konvertering verktøyet. Bare velg PDF-filen, velger du kvalitet og klikk på konverter-knappen.

Vent et øyeblikk, og på neste side vil du få en liste over alle sidene og last ned koblinger for hver side. Hvis du har en haug med sider, ingen bekymringer! Det er også en nedlasting arkiv link nederst, slik at du kan laste ned en zip-fil med alle de bilder inne.

Disse er bare tre valg for å konvertere PDF-filer til bilder, men du kan alltid Google PDF til JPG, og sannsynligvis vil finne flere løsninger.

Det er en annen kommersielt program som er ganske populær som vil sette multi-side PDF-filer inn i et Word-dokument uten å måtte bekymre deg for å konvertere til et bilde først kalt OfficeExpander. Det er en add-on for Ord, og det vil gi deg enkelt klikke på en knapp, velg PDF-filen, og konfigurere alternativer. For $10, er det ikke et dårlig alternativ hvis du ikke ønsker å bekymre deg for konverteringen.

Sette inn PDF til Word for Mac 2011

La oss starte med Mac-versjonen av Office. For å sette inn en PDF-fil til Word for Mac, klikk på Sett inn – menyen, og velg deretter Object.

Deretter klikker du på Fra Fil – knappen på bunnen av pop-up-dialogboksen som vises:

Gå videre og velg PDF-filen, og klikk Åpne. Nå er den fine tingen om Office for Mac 2011 er at du kan faktisk velge side i PDF-filen du vil sette inn. For noen merkelig grunn, du ikke har denne åpne i alle Windows-versjoner av Office. På Windows, det bare setter inn den første siden i PDF-filen. På Mac-en, får du denne fine forhåndsvisning-vinduet, hvor du kan se hver side, og sett den valgte siden.

Dette vil sette inn PDF-side som et bilde inn i Word-dokumentet. Du kan ikke redigere PDF-dokumentet. Du kan bare flytte rundt og endre størrelse på det hvis du vil.

Sette inn PDF i Word 2007, 2010, 2013

La oss nå gå gjennom prosessen med å sette inn PDF-filer i Word 2007, 2010 og 2013 for PC. Totalt sett prosessen er ganske mye det samme, så jeg virkelig trenger bare å forklare det en gang. For å komme i gang, klikk på Sett inn – fanen på båndet.

Helt til høyre, vil du se Objekt – knappen. Du kan bare bruke dette alternativet hvis du skal sette inn en side i PDF-filen. For bilder, er det litt annerledes, og jeg vil forklare nedenfor. Når du klikker på Objektet, vil du få opp en dialogboks og her vil du ønsker å klikke på Opprett fra Fil – fanen.

Det er om det. Sett inn båndet er litt forskjellig ute i hver versjon av Office, men Objektet knappen er der fortsatt. Hvis du har til å sette inn flere bilder (etter å konvertere PDF-sider til bilder), og deretter klikker du på Sett inn igjen, men denne gangen velger du Bilde(r). Sørg for at du navn på bilder i en rekkefølge som tilsvarer den rekkefølgen du vil de skal vises i Word-dokumentet. Ikke begynn på 1! Det er best å bruke 3 sifre som 001, 002 osv.

Konverter PDF til Word

Det siste alternativet jeg nevnte var å konvertere PDF-filen til et Word-dokument og deretter sette inn Word-dokument til en annen, noe som er ganske lett. Den største fordelen med å bruke denne metoden er at du kan faktisk redigere innholdet fra PDF-filen i Word-dokumentet. Den største ulempen er at nøyaktigheten til konvertering er svært dårlig når du bruker gratis verktøy. Du er nødt til å skall ut kontanter for å få en veldig god konvertering.

Igjen, Adobe Acrobat (Standard/Pro) er en PDF til Word converter innebygd og det gjør en god jobb. Hvis du ikke har Acrobat reader, kan du sjekke ut pdftoword.com. Du kan konvertere noen få små filer for gratis å bruke tjenesten, men er nødt til å kjøpe programvaren for større filer.

Hvis du har en komplisert PDF-fil, vil resultatene variere. Hvis du PDF-har mye av importerte bilder, så er dine sjanser for å få en god konvertering er lavere. Hvis PDF-filen ble opprettet direkte fra en PDF creator program eller skrives ut direkte til PDF-filen, vil sjansene dine vil være mye høyere.

Konklusjon

Som du kan se, det er ganske mange ruter du kan ta for å få PDF-dokumentet til et Word-dokument. Hvis du har Adobe Acrobat, det vil gjøre livet mye enklere. Hvis ikke, må du stole på andre metoder som konverterer bilder, eller kjøpe en tredjeparts program. Hvis du har noen spørsmål, kan du legge inn en kommentar. Nyt!