Hoe Wijzig Map op het Pictogram van Kleur in Windows

0
689

Bent u een zeer georganiseerde persoon die graag kleur-code al uw mappen op het werk of thuis? Als je in visueel ordenen van uw administratie, dan kun je misschien ook enthousiast worden om te weten dat je hetzelfde kan doen voor al uw digitale mappen ook!

Stel je staat op het pictogram kleur voor mappen, zodat uw financiële map kan groen (zoals geld) en de map taken kan rood (dringende misschien?). Wel zijn er twee handige, kleine programma ‘ s die er zijn, één gratis en de andere betaald, dat u kunt gebruiken om gemakkelijk veranderen van de kleur van een map op uw computer.

U kunt ze ook gebruiken om te wijzigen de map icoon te vertegenwoordigen, de staat van die map, bijvoorbeeld als u een map met persoonlijke gegevens, kunt u het pictogram van een slot verschijnt.

Folder Marker

Het eerste programma is de Map Marker en als het eenmaal geïnstalleerd is, kunt u markup mappen op twee manieren. Ten eerste kan je gewoon starten van de toepassing, kies de map die u wilt markeren, en kies vervolgens het pictogram dat u wilt vervangen voor die map. Als u wilt kleur code meer dan één map tegelijk, klikt u op de Map in de navigatiebalk en controleer vervolgens Meerdere Mappen.

U kunt kiezen uit de Kleuren op het tabblad de Belangrijkste tabblad User Icons. De Belangrijkste tabblad in principe is een set van iconen die overeenkomt met een verschillende staten, zoals het uploaden, downloaden, eigen bestanden, notities, etc.

Als u al de pictogrammen die u wilt, of die u zelf hebt gemaakt, kunt u daadwerkelijk op de User Icons tabblad en voeg ze toe aan Map Marker. Vervolgens kunt u de mappen markeren met de aangepaste pictogrammen. Lees mijn vorige post over het omzetten van afbeeldingen naar het pictogram van het formaat dat u kunt gebruiken Folder Marker. U vindt hier ook meer pictogrammen door extractie van de uitvoerbare bestanden van programma ‘ s geïnstalleerd op uw computer.

Ook, als u klikt op de Actie, zie je een paar handige opties. Ten eerste, kunt u altijd een map selecteren en kiezen voor Terugzetten van de Standaard Pictogram voor Gekozen Map(s) om terug te keren naar wat de oorspronkelijke pictogram gebeurd te zijn. Ten tweede, kunt u de werkelijke systeem standaard pictogram voor een map naar iets anders, zodat alle normale mappen zal gebruik maken van die nieuwe pictogram standaard in plaats van de standaard Windows-map pictogram. U kunt ook herstellen van de standaardinstellingen van het systeem pictogram van de map gemakkelijk. Als alles is een puinhoop, je kunt op het Terugdraaien van Alle Veranderingen en alles wat je hebt gedaan zal worden gewist.

De tweede manier je kunt de mappen markeren met deze speciale iconen is door simpelweg met de rechtermuisknop op te klikken en te navigeren naar de Mark Map menu! Als dit programma niet heeft de optie in het rechts-klik context menu voor het veranderen van het pictogram van de map zou ik niet aanbevolen, omdat het maakt het zo veel makkelijker in het gebruik.

En dat is het! Nu kunt u het organiseren van uw mappen in Windows in een visueel aantrekkelijke en herkenbare manier! Check out mijn map Mijn Documenten na kleurcodering en met behulp van enkele van de vooraf ingestelde pictogrammen in het programma.

Nu kan ik gemakkelijk zien welke mijn beveiligde mappen, mijn belangrijke mappen, mijn werk mappen, enzovoort! Samengevat Map Marker is een groot en gratis manier om het organiseren van uw mappen in Windows door de kleurcodering hen of het wijzigen van de map pictogram. De gratis versie is prima voor mij, maar ze hebben ook twee betaalde versies, voor $25 en $35, die meer icon sets en een paar extra functies zoals de mogelijkheid om te selecteren op alle submappen, enz.

FolderIco

Een ander goed programma voor het veranderen van het pictogram van de map om de kleuren in Windows is FolderIco. Het is eigenlijk nog meer iconen en betere dan de Folder Marker, maar ik noem het voor het laatst, want het is niet gratis. U kunt downloaden en spelen met de trial-versie, maar als het eenmaal is verlopen, u zult hebben om $10 te betalen voor een licentie. Het is geen slechte prijs, maar als je kunt beheren met een Folder Marker, dan is er echt geen reden om dit programma te kopen.

Wanneer je deze installeert, kunt u de pictogrammen van de map op dezelfde manier als de Map Marker: ofwel gebruik maken van de belangrijkste programma-interface of gebruik de rechts-klik context menu.

Je selecteert u de map en kies dan uw aangepaste pictogram door te klikken op een van de tabbladen. U kunt kiezen uit kleuren, een paar vooraf ingestelde pictogrammen of kies een pictogram aangepast aan de Gebruiker op het tabblad Pictogrammen. Ook dit programma kunt u de knopinfo voor een map, dat is een leuke functie. Ten tweede, kunt u kiezen voor een overlay ook voor het pictogram.

Dat zijn dus twee opties voor het veranderen van de kleuren op de map pictogrammen in Windows. FolderIco is een beetje meer professionele en heeft een aantal mooiere iconen, dus het kan de moeite waard de $10 voor sommige. Anders, je kan het allemaal gratis gebruik van Folder Marker. Genieten!