Hoe een PDF-Bestand Invoegen in een Word-Document

0
19223

Onlangs moest ik een paar pagina ‘ s uit een PDF-document en leg ze in een Word-document dat ik nodig had om te sturen naar een klant. In het proces van het doen dus ik bedacht een paar manieren waarop u kunt gaan over het invoegen van een PDF-document naar een Word-document en dat is wat ik ben van plan om hier uit te leggen!

Als je ooit hebt gebruikt verschillende versies van Microsoft Office, heeft u waarschijnlijk voelde de pijn van het omgaan met de functies die worden verplaatst of functies volledig wordt verwijderd. Hoewel Microsoft niet alles houden overeenstemming tussen de versies is het proces van het plaatsen van een PDF-bestand is vrij veel het zelfde. Ik zal het uitleggen van het proces voor de Mac-versie (2011), dat is iets anders, en voor een aantal van de nieuwste releases van Office voor de PC (2007, 2010, 2013).

Een groot probleem met het hele proces is met het invoegen van meerdere pagina ‘ s Pdf-bestanden om in een Word-document. Het plaatsen van een enkele pagina is gemakkelijk genoeg, maar wanneer je een PDF met meer dan één pagina, Word mislukt jammerlijk. Blijkbaar, wanneer u een object invoegt in een Word-het kan niet groter zijn dan één pagina en dat is waarom wanneer u een multi-pagina PDF-bestand, het toont alleen de eerste pagina.

Er zijn twee manieren waarop u kunt gaan over het oplossen van dit: de ene is om te zetten van de gehele PDF naar een Word-document zelf en vervolgens invoegen of de tweede manier is om te zetten elke pagina van het PDF-bestand naar een afbeelding en sluit de afbeeldingen in uw Word-doc. Afhankelijk van uw PDF omzetten naar Word meestal messes up van de oorspronkelijke lay-out van de PDF. De beste optie is om te zetten naar beelden, die ik hierna toelichten.

Het omzetten van Meerdere Pagina ‘ s Pdf to JPG

Voordat we in het daadwerkelijk plaatsen van bestanden in een Word-document, laten we gaan over hoe om te zetten naar een meerdere pagina ‘ s PDF naar image bestanden, namelijk het JPG-formaat. U kunt ook opslaan met PNG-of TIFF-formaat, die kunnen je meer scherpte in de tekst. Er zijn een aantal gratis manieren en een aantal betaalde manieren, dus het hangt af van hoe vaak u dit doet en wat de software die u al hebt.

Adobe Acrobat Volledige

Als u de volledige versie van Adobe Acrobat, dan kunt u eenvoudig een Save As of Opslaan Als en kiest u TIFF, PNG-of JPG als bestandstype voor de uitvoer. Acrobat automatisch om te zetten elke pagina in een apart image-bestand, dat u vervolgens kunt invoegen in een Word-doc. Vrij eenvoudig, maar Adobe Acrobat kost veel, zo niet een optie voor de meeste mensen.

SnagIt

Er is een programma van TechSmith genoemd SnagIt waarmee je screenshots en screencasts van uw desktop op een Windows-PC of Mac. De Windows-versie heeft ook een printer capture utility, waarmee u bij het vastleggen van de print-output van andere programma. Dus je kan afdrukken van uw PDF-bestand naar de SnagIt printer en het zetten van elke pagina in een afbeelding automatisch. Helaas is de Mac-versie is er nog geen ondersteuning voor deze optie. SnagIt is $50, maar het is nog steeds een stuk goedkoper dan de Adobe Acrobat reader.

PDF2JPG

Een mooie manier om te converteren van PDF-pagina ‘ s in JPG-afbeeldingen is gebruik te maken van de PDF2JPG online conversie tool. Kies uw PDF-bestand, kies voor de kwaliteit en klik op de knop converteren.

Wacht een paar momenten en op de volgende pagina krijg je een lijst van alle pagina ‘ s met download links voor elk van de pagina. Als je een aantal pagina ‘ s, geen zorgen! Er is ook een download archief op de link onderaan, dus je kunt downloaden in een zip-bestand met alle beelden binnen.

Dit zijn slechts drie opties voor het omzetten van PDF-bestanden naar afbeeldingen, maar u kunt altijd Google PDF naar JPG en waarschijnlijk vinden meer oplossingen.

Er is een andere commerciële programma dat vrij populair is, die zal plaats multi-pagina PDF-bestanden om in een Word-document zonder zich zorgen te maken over het omzetten van een beeld voor het eerst genoemd OfficeExpander. Het is een add-on voor Woord en het laat je gewoon op een knop, kies het PDF-bestand en configureren van de opties. Voor $10, het is geen slechte optie als u niet wilt zorgen te maken over de conversie.

PDF invoegen in Word voor Mac 2011

Laten we beginnen met de Mac-versie van Office. Om een PDF-bestand invoegen in Word voor Mac, klikt u op de Invoegen menu-optie en kies vervolgens het Object.

Klik vervolgens op Uit Bestand knop aan de onderkant van het pop-up venster dat wordt weergegeven:

Ga je gang en selecteer het PDF-bestand en klik op Openen. Nu het mooie van Office voor Mac 2011 is dat eigenlijk kunt u de pagina in het PDF-bestand dat u wilt invoegen. Voor sommige vreemde reden, dat die bij jou niet is geopend in een van de Windows-versies van Office. Op Windows, het net-inserts op de eerste pagina van het PDF-bestand. Op de Mac, krijg je dit leuke preview-venster, waar u kunt zien elke pagina en plaats de geselecteerde pagina.

Dit voegt de PDF-pagina als een afbeelding in het Word-document. U kan niet bewerk het PDF-document. U kunt alleen verplaatsen en de grootte ervan wijzigen als u wilt.

PDF invoegen in Word 2007, 2010, 2013

Nu gaan we door het proces van het plaatsen van PDF-bestanden in Word 2007, 2010 en 2013 voor de PC. Over het algemeen, het proces is vrij veel het zelfde, dus ik heb eigenlijk alleen maar hoeft uit te leggen. Om te beginnen, klik op Invoegen op het lint.

Aan de rechterkant ziet u de Object – knop. Je zult alleen gebruik van deze optie als u het invoegen van een één-pagina PDF-bestand. Voor de beelden, het is iets anders en ik leg hieronder. Wanneer u klikt op een Object, krijg je een dialoogvenster en hier wil je klik op de Bestand tabblad.

Dat is het zowat. Het Invoegen van het lint is iets anders op zoek in elke versie van Office, maar de knop Object is er nog steeds. Als u meerdere afbeeldingen invoegen (na het omzetten van uw PDF-pagina ‘ s in afbeeldingen), dan klik je op Invoegen opnieuw, maar dit keer kies Foto (‘s). Zorg ervoor dat u de naam van de beelden in een volgorde die overeenkomt met de volgorde waarin u ze wilt invoegen in het Word-document. Begin niet bij 1! Het beste gebruik maken van 3 cijfers, zoals 001, 002, enz.

PDF converteren naar Word

De laatste optie die ik noemde was het omzetten van uw PDF naar een Word-document en vervolgens het plaatsen van de Word-doc in een ander, dat is vrij eenvoudig. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat je daadwerkelijk kunt u de inhoud van het PDF-bestand in het Word-document. Het belangrijkste nadeel is dat de nauwkeurigheid van de conversie is zeer slecht bij het gebruik van gratis tools. U zal hebben om de dop van geld om een goede conversie.

Nogmaals, Adobe Acrobat (Standard/Pro) heeft een PDF-naar-Word-converter ingebouwd en het doet een geweldige job. Als u niet beschikt over Acrobat, kunt u kijken op pdftoword.com. U kunt zetten een paar kleine bestanden voor gratis gebruik van de service, maar zal hebben voor de aankoop van de desktop software voor grotere bestanden.

Als u een gecompliceerde PDF-bestand, uw resultaten zullen variëren. Als u PDF is een veel geïmporteerde afbeeldingen, dan is uw kans op het krijgen van een goede conversie lager zijn. Als het PDF-bestand dat rechtstreeks is gemaakt vanuit een PDF-creator of gedrukte direct naar PDF, dan zal uw kansen veel hoger.

Conclusie

Zoals u kunt zien, er zijn wel een paar routes die u kunt nemen om uw PDF-document in een Word-document. Als u beschikt over Adobe Acrobat, het maakt het leven veel gemakkelijker. Indien niet, heb je te vertrouwen op andere methoden, zoals het omzetten naar afbeeldingen of aankoop van een programma van derden. Als u vragen heeft, een reactie te geven. Genieten!