Hvordan å øke Hastigheten Logge Inn i Windows

0
511

Selv med rask maskinvare og de nyeste operativsystem, logge inn i Windows kan bli smertelig treg hvis det finnes en rekke programmer som oppstart når Windows starter opp. Merk at jeg ikke snakker om hvor lang tid det tar å starte Windows fordi det er et helt annet dyr.

Jeg har allerede skrevet tidligere på påskynde Windows oppstart ganger, påskynde Windows 7 og påskynde Windows 8. Bare å lese disse artiklene vil hjelpe deg med hastighet opp Windows-garantert. Ett tema som du vil se i en av disse artiklene er å administrere oppstart elementer.

Som nevnt før, Windows 8 eller Windows-10 maskin kan være i stand til å starte opp i 10 sekunder, men når du skriver inn passordet for å logge inn, kan det ta mer enn et minutt på å få til en fullt funksjonell skrivebordet på grunn av oppstart programmer. Jeg har allerede skrevet en detaljert artikkel om hvordan å deaktivere oppstart av programmer i Windows 7 og høyere, som du bør lese først.

Det er imidlertid situasjoner hvor du rett og slett ikke kan deaktivere alt. Kanskje du arbeider i et bedriftsmiljø og er pålagt å ha visse programmer oppstart når du logger inn. Hvis du er bedriftseier eller profesjonell, kan du ha enkelte virksomhet programmer som du ønsker å starte opp når du logger inn.

I denne typen tilfelle, trenger du noe som er annerledes. En interessant løsning på dette problemet er å utsette lasting av oppstartsprogrammer av få minutter etter at du logger inn. I denne artikkelen, jeg kommer til å snakke om et program som heter Startup Delayer, som gjør akkurat det.

Startup Delayer

Når du laster ned og installerer programmet, vil det vises en dialogboks første gang du kjører programmet. Her må du velge hvordan du vil Startup Delayer til å oppføre seg.

Merk at du kan endre hva innstillingene du har valgt, her senere i programmet innstillinger. Dialogboksen har en glidebryter for hvor langt til venstre, betyr det at du vil at programmene dine til å laste så raskt som mulig, og du ikke tankene datamaskinen kjører sakte eller svak. Det er egentlig ikke noen vits i å bruke dette programmet hvis du velger helt til venstre, fordi alle programmer legger umiddelbart er hva som skjer med standard når du logger på Windows.

Når du flytter glidebryteren mot høyre, vil du se at det er ganske mye det samme, med unntak for CPU og Disk Ledig verdier. Som standard, dens satt til 30%, noe som betyr at programmet vil vente til datamaskinen er minst 30% inaktiv før du starter forsinket programmer du har valgt.

Flytte til høyre betyr at forsinket programmer vil starte senere, men jevnere. Du må kanskje vente et minutt eller så før programmet starter. Startup Delayer klarer alt dette, og vil automatisk starte programmer når ønsket inaktiv verdi er nådd.

Når du klikker på Lagre, vil du komme til de viktigste grensesnittet. Her ser du 3 faner øverst: Oppstart Programmer, Kjører Oppgaver og systemtjenester. Som navnet på den første kategorien innebærer, eventuell oppstart programmer som starter med Windows, vil bli listet opp her.

Oppstart elementer er brutt ned i tre forskjellige kategorier: Forsinket, Normal Oppstart og Funksjonshemmede. Du kan enkelt dra og slippe elementer til den delen som du liker. Å utsette et program, kan du bare dra det fra Normal Startup å Forsinket som vist nedenfor.

Det første elementet du dra og slippe vil bli gitt første prioritet når du legger inn. Som du vil legge til flere elementer, vil de bli lagt til i køen. Når Startup Delayer laster programmer, vil den starte så i den rekkefølgen de står oppført. Du kan endre rekkefølgen på elementene ved å dra og slippe elementer.

Når du velger et element, vil du se at Automatisk Forsinkelse er valgt, og standardverdier for CPU og DISK ledig er oppført. Du kan endre den inaktive verdier for hver søknad individuelt hvis du liker også ved ganske enkelt å velge og skrive inn nye verdier.

Hvis du dobbeltklikker på en av forsinket programmer, kan du konfigurere avanserte innstillinger. På Generelt – fanen kan du redigere målet i tilfelle du ønsker å legge til noen kommandolinje parametere til programmet.

På Forsinkelse-fanen, som du igjen kan redigere det ledig verdier eller velger å gjøre en Manuell Forsinkelse hvis du vil, men programmet utviklere anbefaler ikke at du bruker manuell forsinkelser.

Vent – fanen, kan du krysse av i en boks for å sikre at programmet er ferdig lastet før Startup Delayer fortsetter legge i andre programmer. Du kan også sette den slik at Startup Delayer vil vente til det aktuelle programmet er avsluttet eller en bruker gir bekreftelse før du starter neste program.

Avansert – fanen, kan du konfigurere alternativer, slik at programmet starter på visse dager bare, ikke starte hvis et annet eksempel er allerede i gang, eller lanserer hvis en Internett-tilkobling er oppdaget. Dette alternativet kan være nyttig i enkelte situasjoner. For eksempel, trenger du virkelig Skype for å starte hvis det er ingen Internett-tilkobling?

Til slutt å gå tilbake til hovedskjermen, kan du klikke på den grønne Legg til Ny for å legge til et program som ikke allerede er oppført. Dette kan være veldig nyttig for ting som lanserer en nettleser eller et MS Office-programmet eller andre program som kan ikke automatisk oppstart når du logger deg på Windows.

Den Kjører Oppgaver lister ut alle av dagens prosesser som kjører på systemet. Igjen, hvis noe ikke er oppført i den viktigste kategorien, kan du gå til Løpende Oppgaver, velger du en prosess, og deretter klikker du den lille runde pluss-knappen. Jeg vil være veldig forsiktig med å legge alt fra her til den forsinkede delen fordi mange av de prosesser som er oppført nedenfor, er Windows-prosesser.

Heldigvis, de har et filter som gjør at du kan skjule alle Microsoft prosesser, slik at du kun ser prosesser skapt av tredjeparts programmer. Bare klikk på Filter – knappen, og klikk deretter Skjul alle Microsoft laget.

Den siste kategorien er System-Tjenester, som gjør at du kan stoppe, starte og deaktivere Windows-tjenester, men for anvendelsen av denne artikkel, skal du bare la den være alene med mindre du vet hva du gjør.

Før vi kommer inn på om dette programmet faktisk fungerer godt eller ikke, det er et par andre små elementer å nevne. For det første, kan du klikk på Valg – knappen øverst til høyre i hoved-grensesnitt for å endre hvordan programmet fungerer. Jeg personlig har ikke hatt til å rote rundt med noen innstillinger her, men hvis du vil ha mer informasjon under påloggingsprosessen, kan du klikke på Start Prosess – fanen, og velg Vis alltid under Oppstart og kontroller Vise Starte Prosessen Vinduet ved Oppstart.

Som standard, kan programmet holder seg godt skjult og bare dukker opp under påloggingsprosessen hvis noe går galt. Ellers, du vil ikke engang vite alt som skjer. Det er fint om programmet er at det har en overflod av alternativer slik at du kan se mer info hvis du vil.

For det andre, kan du klikke på Verktøy – knappen for å gjøre flere og flere ting, som å opprette oppstart profiler, kan du vise den siste lanseringen logg, se siste forestilling graf, kan du opprette en sikkerhetskopi av alle dine innstillinger, etc.

Resultater

Så gjør dette programmet virkelig fungerer? Vel, når jeg prøvde den ut igjen i 2008, det fungerte ikke alt som godt. Tilbake da, rett og slett gjorde en manuell forsinkelse, som ikke fungerte veldig bra. Imidlertid, i de påfølgende årene programmet har fått en mye mer avansert, og i mine tester på Windows 7, er det gjort en betydelig forskjell i brukeropplevelsen.

I stedet for å sitte og vente på skrivebordet, til å bli klikkbare eller venter på Start-menyen skal vises når du klikker på det 10 ganger, Startup Delayer kan gjøre alt synes irritabel. Du er selvsagt nødt til å vente litt lenger for noen programmer å laste opp, men jeg har aldri en gang følte jeg trengte en av de oppstart programmer å laste umiddelbart etter at du har logget inn.

Det er også verdt å merke seg at programmet blir mer nyttig hvis du har et større antall oppstart elementer. Hvis du bare har et par ting å laste opp på oppstart, er det sannsynligvis ikke kommer til å gjøre en stor forskjell. La oss få vite hvis programmet hjalp på systemet eller ikke. Nyt!