4 Måter å Finne GPS-Koordinater for Ethvert Sted

0
13750

Det er visse tilfeller når du trenger den nøyaktige koordinater for et bestemt sted, men de fleste kart programmer viser ikke den slags data front og senter, fordi det er ikke noe som er nødvendig veldig ofte. Jeg har lært at å få GPS-koordinater kan være veldig hendig hvis GPS-enheten ikke kan finne et bestemt adresse.

Hvis du er som meg og ikke har oppdatert din Garmin eller TomTom i år, så mye av nyere områder rett og slett ikke vil dukke opp når du søker etter dem. Også, hvis du er kort på databruk, det er sannsynligvis ikke en god idé å bruke smarttelefonen for å få veibeskrivelse. I disse typer saker, jeg bare bruke en tjeneste som Google Maps for å få koordinatene til den adressen jeg leter etter, og da jeg bare å plugge dem inn i GPS-en i bilen min.

I denne artikkelen vil jeg vise dere et par forskjellige måter å få GPS-koordinatene for en plassering. Jeg vil også vise deg hvordan du kan få breddegrad og lengdegrad for din nåværende posisjon ved hjelp av din smarttelefon (iPhone og Android).

Google Maps

Jeg bruker Google Maps for det meste for min kartlegging av behov, fordi jeg tror de har den beste data-og de fleste funksjoner. For å få GPS-koordinatene ved hjelp av Google Maps er veldig enkelt. Det er to måter du kan gå om det.

For det første, kan du gå til maps.google.com og du taste inn adressen eller stedet du er interessert i. Når den er lastet, du kan bare se i adresselinjen, og du vil se koordinatene er inneholdt i URL seg selv.

Hva hvis stedet du prøver å få koordinatene til, ikke har en adresse som dukker opp i Google Maps? Det er ikke noe problem heller. I så fall, kan du bare høyreklikk hvor som helst på skjermen og velge Hva som er her?

Dette vil få opp en liten boks som det ligger rett under søkeboksen. På bunnen av den boksen du vil se den desimal koordinatene er oppført.

Bing-Kart

Jeg vil også nevne Bing Maps fordi de gjør viser koordinatene front og senter, som er fint. Bare søk på ethvert sted og du vil se koordinatene som vises på venstre side.

For et sted uten adresse, kan du bare høyreklikk hvor som helst på kartet, og det viser koordinatene automatisk. Så Bing er definitivt enklere å bruke når du leter etter GPS-koordinater.

iPhone-Koordinater

Hvis du er ute etter en rask måte å gi noen den aktuelle koordinatene for din iPhone, kan du gjøre det veldig enkelt ved hjelp av Kompass – appen. Imidlertid, før du åpner du bare Kompass-appen på telefonen din, må du først endre noen beliggenhet innstillinger. For å gjøre dette, pek på Innstillinger og deretter på Personvern.

Nå trykker du på stedstjenester på toppen.

Bla nedover til du ser Kompass og trykk på den. Hvis du ser det allerede sier Mens du Bruker på høyre side, da er du allerede godt å gå.

Hvis ikke, trykker du på den og velger på Mens du Bruker Appen.

Nå kan du gå videre og åpne Kompasset app, og du vil se din nåværende posisjon og gjeldende GPS-koordinater på bunnen av skjermen.

Android-Koordinater

Dessverre, Android har ikke en offisiell innebygd måte å få GPS-koordinater i Google Maps. Jeg har ingen anelse om hvorfor dette alternativet er ikke inkludert, men det er det ikke. Men, det er et lite triks som du kan utføre for å få koordinatene, som krever et par ekstra trinn.

Første, åpne Google Maps på Android-enheten og søke etter stedet du er interessert i. Når du har funnet stedet, sørg for at du zoome så langt inn som mulig.

Nå trykker du på og holder nede hvor som helst på skjermen og Google Maps vil slippe en pin-koden inn på den plasseringen. En info eller en detalj-kortet, vises nederst og du kan dra opp på dette kortet. Du bør se en Del alternativ på info-kortet, men hvis du ikke gjør det, må du kanskje trykke på de tre prikkene oppe i høyre hjørne. Dette vil få opp en meny som har en Del alternativ. Denne delingen metoden er forskjellig avhengig av hvilken versjon av Android og Google Maps, men det bør være ganske lett å finne.

Velg en tjeneste eller appen til å dele, det spiller egentlig ingen rolle hvilken). Poenget er Google Maps vil generere en link, og alt du trenger å gjøre er å kopiere linken og lime den inn i Chrome.

Når kartet laster, det vil automatisk vise deg koordinater i søk-boksen og i info-kortet nederst. Koblingen vil se ut noe som dette:

http://goo.gl/maps/xPu9k

Merk at du også kan utføre dette nøyaktig samme operasjon i Google Maps på iOS også. Det er litt av en lang omstendelig måte å få koordinatene, men minst du trenger ikke å installere noen ekstra apper.